Gurup Bölgelerinden memnunmusunuz?
Gurup Bölgelerinden memnunmusunuz?
gurup bölgelerinde eyleniyormusunuz yada beklediginize deydimi ? (ANKETTİR)
TEŞKİLAT: BaşkaN -SANTIEGO - Başkanım
KUKLACI : SANTİEGO - xbjkx-MOĞOLLAR
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gurup Bölgelerinden memnunmusunuz?
tamamen ödül üçün giriyoruz çok sıkıcı ,oyundan soguttu benı.ödülü batsın dedım o derece.ustelık şeheser fıyatlarını patlattılar
yeni bölgeler beklediğiniz gibimi:
yeni bölgelerde eğleniyormusunuz:
düzeltme ile nasil daha oynanır hale gelir ?
(ANKETTİR)
yeni bölgelerde eğleniyormusunuz:
düzeltme ile nasil daha oynanır hale gelir ?
(ANKETTİR)
TEŞKİLAT: BaşkaN -SANTIEGO - Başkanım
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
hiç memnun değilim böyle olacagını bılsem sevınmezdım arkadaşın dedıgı gıbı şaheser malzeme fiyatlarını uçurdular eskıden 90 m ye ejder uretırdın rahat sımdı 300 m ye zor gibime qelıyor :ugeek:
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
giremediğimiz için yorum yok savaşçıları eceli olanı alıolar ama ecel üretme 300m ye mal oluo
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Grup bölgelerı ıkv oyun dünyasını güzıde oyuncularının %90 qıbı büyük bır oranını oyundan soquttu dıyebılırım
Ayrıca ejder konusuda ejder bu dönemde üretılmez dıyebılırım 9 m mavı topaz şuan hesap edersek gelın ejderı hesap edelım
Su sıralar akık ve menekse bulmak zorlaştı bunu görenler 5me çıkardı fıyatları kı 10x5=50m
x2 Görev ıtemlerı tane 1mden 8 m edıyor 58 m
3 mavı kaya mavı kaya 60 m dırekt fıyat sölüyorlar 180m 9 m dıyelım 20 m ındırelım 160 m
Kadım 65 mlerde x2 130 m ve toplam 348 m 350 m dırekt dıyelım yanı bu dönemde madene otursanda boş yönetımden kaynaklanıyor 2-3 maden koyuolar her saf ıçın ve her gün en az 2 kışı madende gece gırmeye kalksan değmez sabaha kadar çeksen çeksen 2-3 tane çekersın uykundan olursun yanı çok zorlaştı yha ne dıyım yapıcak bışı yok
Ayrıca ejder konusuda ejder bu dönemde üretılmez dıyebılırım 9 m mavı topaz şuan hesap edersek gelın ejderı hesap edelım
Su sıralar akık ve menekse bulmak zorlaştı bunu görenler 5me çıkardı fıyatları kı 10x5=50m
3 mavı kaya mavı kaya 60 m dırekt fıyat sölüyorlar 180m 9 m dıyelım 20 m ındırelım 160 m
Kadım 65 mlerde x2 130 m ve toplam 348 m 350 m dırekt dıyelım yanı bu dönemde madene otursanda boş yönetımden kaynaklanıyor 2-3 maden koyuolar her saf ıçın ve her gün en az 2 kışı madende gece gırmeye kalksan değmez sabaha kadar çeksen çeksen 2-3 tane çekersın uykundan olursun yanı çok zorlaştı yha ne dıyım yapıcak bışı yok
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- CrazyxDance
- Acemi Savaşçı
Evet yaa Şimdi bi ecel üretmek en az 350 m ediyo En iyisi Yeni gelen balyozu üretcen En hayırlısı OOOOO[Dailymotion]Ne diyelim artıkk Her keze iyi oyunlar[/Dailymotion]
CeZa eVi öZ YuVaMıZ,IdAm iPi kIrAvAtImIz,kElEpÇe kOl sAaTiMiZ.KoNyAlIyIz cAn yAkArIz
Crazyxdance
Crazyxintikam
Crazyxdance
Crazyxintikam
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Aklı olan grup bolgelerı gelmeden üretirdi zaten. Şahsen elimdeki ejdere 100 miLyon Anca Vermişimdir
"
IxcerenxI yazdı:Grup bölgelerı ıkv oyun dünyasını güzıde oyuncularının %90 qıbı büyük bır oranını oyundan soquttu dıyebılırım
Vay arkadaş 29 zamanında millet atardı bizde atma bize sat 25 binden alalım derdik menekşeyi akik dersen o da taş çatlasa 500 binden alırdık . Şimdi olmuş 5 milon . ceren zorlaştı demişsin katılmıyorum bu sözüne malesef ikv her zaman kolay bir oyun olay sadece madene dayanıyor . Grup bölgeleri evet saçma geliyor bana oyunu oynuyorsun grup bölgesine tek giremiyorsun . Hiçbir oyuncunun tek başına giremedigi bir yeri ndn yapıyorsun ? Pardon ama arz ile lodos un grup olmasını siz kaldırmadınızmıki grup bölgesi yapıyorsunuz ? Saçmalık !!! Biz istedigimiz kişiyle grup bile olmazken grup bölgesinin acelesi varmıydı ?
Bu arada maden çekmek zorlaştı artık hareket ediyor diyen arkadaşlar oldu geçenlerde inanın hala çekmek o kadar basitki
Batuhangs730 yazdı:giremediğimiz için yorum yok savaşçıları eceli olanı alıolar ama ecel üretme 300m ye mal oluo
kardeşim sonuna kadar haklısın savaşcıyı bitirdiler. Grup bölgeleri kapansın herkes geri klanda eğlensin derim ben yada herkesin girebileceği bölgeler açılsın veya daha güçsüz bosslar çıksın..