serdar semih ibo sülo kim varsa şu emoya beni söyleyin kendisini 40 yaşın üstü sanıyordaayhilal yazdı:[*ayhilal senin huyunu suyunu bilmek içim alim olmaya gerek yok
ne yaptıgın kimlerle takıldıgın hal ve haraketlerin senin daha büyümen gerektigini gösteriyor]
ARanızda merve den harıc 20 yaş altı var mı adam kalktı takıldın adamlardan daha yaşının büyümen gerek dedi
Oº°‘¨ нυηχℓση¢αѕι уєηı güη¢єℓ ѕαуƒαѕı (уєηι) ¨‘°ºO
Re: Oº°‘¨ нυηχℓση¢αѕι уєηı güη¢єℓ ѕαуƒαѕı (уєηι) ¨‘°ºO
Nerde SanıyoruM yaşım 24 ? 40 yaş üstü deye bişey demediM ve sanmıyoruM. TakıldıM adamlarda ne var onu söyle bende bileyiM ortaya laf atma öyle
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
emo lafı onlara çekme aramızada fitne yerleştirme yaptıgın dogru degil bak konuyu onların üstüne çekme tek yere yaz cevap yetiştirim sana onlar benim yegenlerim onları katma nasıl uzatır isen konu öle uzar bence biraz sabırlı ol bekle olurmu
şimdi serdar gil sanacakki ben onlara adam degilsiniz dedim sanacaklar bu lafın oraya geliyor
türkçe dir nasıl istersen nere git dersen oraya gidiyor laf cambazlıgı yapıyorsun
şimdi serdar gil sanacakki ben onlara adam degilsiniz dedim sanacaklar bu lafın oraya geliyor
türkçe dir nasıl istersen nere git dersen oraya gidiyor laf cambazlıgı yapıyorsun
SanıyorsaM da takıldıM insanlar hep olguN ve yaşı büyük inSanlar ..
Ama anlamadım bir cocukalarla takılıyon diyon bir 40 yaş üstü diyoN karar ver artık sende ?
LAF cambazlı değil @ etiN lafı iyi düşüN sonra et sende takıldıM adamlar bunlaR başkalarınla takıldıMı görüyorsa buyuR söyle Takıldım ADamalra laf atıyorsuN sonra lafı carpıtma dıyorsuN Sen atmadan önce düşüN tart sonra laf yap
Ama anlamadım bir cocukalarla takılıyon diyon bir 40 yaş üstü diyoN karar ver artık sende ?
LAF cambazlı değil @ etiN lafı iyi düşüN sonra et sende takıldıM adamlar bunlaR başkalarınla takıldıMı görüyorsa buyuR söyle Takıldım ADamalra laf atıyorsuN sonra lafı carpıtma dıyorsuN Sen atmadan önce düşüN tart sonra laf yap
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
tamam emo orucunu aç gel tamamı çünkü senle tartışmak yarım cahille tartışmaktan daha zor
hadi ben yatmaya gidiyorum herkese iyi günler
hadi ben yatmaya gidiyorum herkese iyi günler
- senolmadan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
S A arkadaşlar yaw 3 saat foruma girmedik şu hale bak Ali hemşo ve emo paşam ikinizide sölüyorum bidaha şu forumda bu konu hakkında bişey yazmanızı istemiyom bakın ikinizde çok sevdiğim nadir aklı başında olgun insanlarsınız bu yaptıklarınız vallah ikinizede yakışmıyo aslında birbiriniz tanısanız böle birbirinizi yemek yerine oturur muhabbet edersiniz ama tanımadığınızdan böle şeyler yazıyonuz neyse lafı fazla uzatmıyayım aranızdaki mesela neyse bana telden ulaşın halledelim hadin ben kaçdım A E O
Hunxbaşkan

yok topragım sorunu çözdüm kendimce oyun iyice kasmıştı bende bıraktım nasıl çözüm ama reale devam toprim sen onu boş ver pazara bakalım müsait olursak buluşalım iftar için
la ben bu gün zıpladım birine adamın birini kovaladım kapıdan adam ahkam kesti bende elime bir aldım görsen bir kaçma kaçıyorduki :mrgreen: gel iftara bize diycemde olm ora çok uzak laNedenben yazdı:Ben Orucumu Acım Ikınızede ZıpLıcam
KarışmayıN bende 
Tamam la biz cocukmuyuz halle etiK sorunlarımızı
Kavga yok dövüş var
Tamam la biz cocukmuyuz halle etiK sorunlarımızı
Kavga yok dövüş var
Şakağımdaki kansa,