SAVAŞsanatı ve gerçek yüzü!!!!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Dgezmis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Düş Sokağı Sakinleri

Re: SAVAŞsanatı ve gerçek yüzü!!!!!

Mesaj gönderen Dgezmis »

VBMaSTeR yazdı:Millet kadim için insanların görevini yapıyor :D Ne çakallar ne enayiler var :D Herkez yolunu buluyo ohhh devam :D
Merhabalar,

Millet iyilik için insanların görevini yapıyor ama arada kurnazlarda bu iyilikten faydalanmaya çalışıyor.Ve sonucunda şekil a'da da görüldüğü gibi sorunlar çıkıyor.
      Mertal adım gibi eminim ki Hatem hak etmiyen insana böyle birşey yapmaz.Hak etmişsin ki sonucunuda almışsın.Forum üzerinden insanların nicklerini kullanarak prim yapmaya çalışıyor gibi bir halin var ki öyle.Çamur at izi kalsın mantıgıyla yürümez bu işler.

Başarılarını çekemeyenler,başarılarıyla sustursun onları...

İyi günler...

Olgun AKTAŞ

LEGEND   &   saydam   &   LUCAS   &   COOPER
Mertal
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Mertal »

Dgezmis yazdı:
VBMaSTeR yazdı:Millet kadim için insanların görevini yapıyor :D Ne çakallar ne enayiler var :D Herkez yolunu buluyo ohhh devam :D
Merhabalar,

Millet iyilik için insanların görevini yapıyor ama arada kurnazlarda bu iyilikten faydalanmaya çalışıyor.Ve sonucunda şekil a'da da görüldüğü gibi sorunlar çıkıyor.
      Mertal adım gibi eminim ki Hatem hak etmiyen insana böyle birşey yapmaz.Hak etmişsin ki sonucunuda almışsın.Forum üzerinden insanların nicklerini kullanarak prim yapmaya çalışıyor gibi bir halin var ki öyle.Çamur at izi kalsın mantıgıyla yürümez bu işler.

Başarılarını çekemeyenler,başarılarıyla sustursun onları...

İyi günler...

Bozacının şahidi şıracı işte ne diyeyim. Demekki bu oyunda adını kanıtlamak için birilerinin hakkını sömüreceksinki öyle yolunu bulacaksın iyilikle bi yere varılmıyomuş siz oyolda devam edin bende yok kardeş sen aynı şekilde her kimsen devam et böyle aynı yolda ilerleyin ama birgün tekeriniz ters dönerse görürsünüz. Zaten kurtlar meydandan çekilince sizin gibi çakallar türedi ortalıga...
Kullanıcı avatarı
Dgezmis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Düş Sokağı Sakinleri

Mesaj gönderen Dgezmis »

Merhaba,

Ne zaman düzgün konuşmayı öğrenip,hakaret içerikli cümleler kullanmaya son verirsen benimle o zaman iletişime geçersin ''Mertal''.Bu konuşma tarzınla muhattabım bile olamazsın...

İyi Akşamlar...
                                            Olgun AKTAŞ

LEGEND   &   saydam   &   LUCAS   &   COOPER
Kullanıcı avatarı
Elvetsizlerle
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Elvetsizlerle »

slm arkadaşlar oyuna çoktandır giremiyorum ama forumda sizleri takip ediyorum mertal adlı çar benim en yakın arkadaşımın çarıdır çalınan çarı yani o çarı 32 levelde bu arkadaş çaldı ve bu arkadaş oyanamaya devam etti nese uzatmaya gerek yok gerisini siz düşünün iftira attığı adam ise bu oyuna yıllarını vermiş bi arkadaşımız...fazla söze gerek yok ;)
ResimResim

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön