Bu Kadarda Olmaz !!!
Bu Kadarda Olmaz !!!
Ya arkadaşlar.Gün akşam saat 2:30 civarında cinlerdkei iridyumdaydık.Ynaımıza Busrax diye birisi geldi.madenden 7 kişi oldk.Sonra maden çıkar çıkmaz sağ tıkladım ve maden kullnılıyor dedi.Sonra Busrax adlı kişi iridyum yansıtı taze dedi.YAbi bnle birlikte 1-2 kişide şarşarı nasıl hızlı çekti diye.Sonra boş verdik.Tekrar çıktı maden tekrar çekti iridyum çıktı dedi.Sizce bu gerçek midir ? Yoksa yabamı söylüyor ?

Re: Bu Kadarda Olmaz !!!
Kardeş hızlı çekmesinin sebebini açıklamayacağım
onu bende biliyorum ama bir madenden art arda 2 kez saf çıkabilir çünkü ben geçen günlerde ganodaydım 4. çekişimde ilk ganomu çektim 6. da sinek mantarı 7. ce tekrar gano çektim ve gano da irid kadar zor çıkar
Büyücüxzombii powerxtürkk ve Jumnb
çalınan çarlarıma dikkat edin Ladys Burrakcem Powerxtürk Vatanxfatalerror Şımarıqxdadlu hırsızdır
çalınan çarlarıma dikkat edin Ladys Burrakcem Powerxtürk Vatanxfatalerror Şımarıqxdadlu hırsızdır
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
şans
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- mythbusters
- Acemi Savaşçı
Şans değil. Gerçek değil. Tamamen sallamasyon.
- Tunahan1997
- Salgın Koruyucusu
Nerden biliyorsun orada mıydın???mythbusters yazdı:Şans değil. Gerçek değil. Tamamen sallamasyon.
Reykoa[49]
Cutthroat [46]
Büyünün Zırhı BeynidiR...
Cutthroat [46]
Büyünün Zırhı BeynidiR...
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
ben dıyorum o çocuk hıle kullanıyo
- CrazyxDance
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim Mauseden dir o Kafanı yorma Bende Full Gano Çekiyom 30 Tne Mantar ÇIktı bi türlü Gano yoqblizzard yazdı:Ya arkadaşlar.Gün akşam saat 2:30 civarında cinlerdkei iridyumdaydık.Ynaımıza Busrax diye birisi geldi.madenden 7 kişi oldk.Sonra maden çıkar çıkmaz sağ tıkladım ve maden kullnılıyor dedi.Sonra Busrax adlı kişi iridyum yansıtı taze dedi.YAbi bnle birlikte 1-2 kişide şarşarı nasıl hızlı çekti diye.Sonra boş verdik.Tekrar çıktı maden tekrar çekti iridyum çıktı dedi.Sizce bu gerçek midir ? Yoksa yabamı söylüyor ?
CeZa eVi öZ YuVaMıZ,IdAm iPi kIrAvAtImIz,kElEpÇe kOl sAaTiMiZ.KoNyAlIyIz cAn yAkArIz
Crazyxdance
Crazyxintikam
Crazyxdance
Crazyxintikam
- mythbusters
- Acemi Savaşçı
Buna inanıyorsan oyunu bırak benimle muhalefet olma tartışmaya girme.Tunahan1997 yazdı:Nerden biliyorsun orada mıydın???mythbusters yazdı:Şans değil. Gerçek değil. Tamamen sallamasyon.