Zor bir karar oldu ama oyunda bi amac kalmadi 10 aydir bu oyundayim tanidigim iyi insanlar oldu onlari birakip gitmek zor olacak ama belli bi zamandan sonra oyunda cekilmez oldu óyunda 4 carim var (Kürsadd) Zorabi (Imkansizsewgi) LeooosKlap kirdiksa af ola kendimizi sevdirdikse ne mutlu bana unutulmaz dostlarim oldu Elveda Istanbul Kiyamet vakti sakinleri hepiniz yaradana emanetsiniz
Kankamm seni seviyoruz bizi bırakıp gidiyorsun Özleyeecğim yaw seni=( gel arada muhahebete grup konuşmalarımıza sende lazım oluyorsunnn senin gibi adamlar lazım bizeee
Msn face devam kanka bizleri unutma buralardayız canımızsın
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
ceyhunnn nereyeee=((( abuu ekip dağılıor=(( safamda yok zaten:( umutt teselli et beni=( ağlicam=( ceyhun iletişim içinde oluruz ama çok üzüldüm ve neden burdan öğrendim=(
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
kardeşim nekadar zor olsada en doğru karar..salam dostluklarımız oldu oyunda eminim oyun dışındada devam edecektir sohbetlerimiz..bizimde vedamız yakın son bi kaç yapmamız gerekenler var..ins sinem bayrama kadar bitirirde bizde veda mızı yapar artık yolumuza bakarız..
Kürşad cnm ilk öncelikle bu kararı vermene çok üzüldüm ...Oyunda sevdigim deger verdigim insanlardan biris ise sendin...Oyunu bıraktıgını oyunda sölemiştin ama tam anlamıyla gidcegini sölememiştin Şu anda çok üzlüdm bu duruma klandan kim bana ece em 3 dicek şimdi sinemin dedigi gibi aglamak istiyorum ..Hayatnda başarılar mutluluklar diliyorum ezik kürşad cnm benim kendine çok ama çok iyi bak seni seven birnin oldugunuda unutma seni her daim seviyorum ezik seni