<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen kurtreis »

ahfohe yazdı:S.a bir süre oyunda olamıyacağım bu sürede loncayla ilgili sorumluluklarımıda yerine getiremiyeceğim için lonca üyeliği dışındaki grvlerime uygun arkadaşların getirilmesi gerektiğini düşünüyorum ismimi üyeler arasına alırsanız memnun olurum selametle kalın.

A.s Ahmet abi işlerin hala yoğun bildiğim kadarıyla ama olsun sorun deil abş ama şu var ki ismin yönetimde kalıcaksen işlerini toparlayıp geri aramıza döndüğünde kaldığımız yerden devam edersin abi isminin üye listesine eklenmesi demek ne demek ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Nacizane Kurtunuz geldi ... :)

Canlarım Ciğerlerim

Büyücü açmaya karar verdim En kısa zamanda 49 yapacağım fakat bir şeyi söylemeden geçemeyeceğim sabahları bizden oyunda pek kişi olmuyor nedense hatta öğle saatlerinde bile çoğu kişi işte güçte biliyorum da full pc başındayım fakat başka oyunlara yöneliyorum ya da madene geçiyorum ondan da sıkılınca ...

Haydi hayırlı olsun 1 saate kadar ismini bulurum güzel birşey olsun :)
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

kasaphasan06 yazdı:Nacizane Kurtunuz geldi ... :)

Canlarım Ciğerlerim

Büyücü açmaya karar verdim En kısa zamanda 49 yapacağım fakat bir şeyi söylemeden geçemeyeceğim sabahları bizden oyunda pek kişi olmuyor nedense hatta öğle saatlerinde bile çoğu kişi işte güçte biliyorum da full pc başındayım fakat başka oyunlara yöneliyorum ya da madene geçiyorum ondan da sıkılınca ...

Büyücü açma kararın isabetli bir karar olmuş Taşkın Hayırlı Olsun.

Sabah ve Öğlen bizden oyunda pek kimseler olmaz lonamızda yaş ortalaması 18 -35 yaş arası yani genelde çalışan insanlar bu nedenle o saatlerde oyunda fazla Kurt olmaz ama akşaları Kurt dolar herşer :)

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

ozifb yazdı:bn dün bizim resmi siteye üye oldum hesabım aktifleşmişti bugun baktım yok yeniden üye oldum

Siteye lonca karakterinin ismiyle üye ol Oğuz

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Kurtlarxkadriye yazdı:herkese selam 8-) 8-) 8-)

A.s Gökçen :)

Gökçen kasa için şu para toplama işi senin kontrolünde biliyorsun sen katılacakları listele haftanın hangi günü para verilicek bize bildir başlayalım...

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Hey gidim Hey Çocuğa döndük ...

Yahu Sabahları ve öğlenleri biliyorsun beni işim yok gücüm yok oyundayım ( Sabahı biraz ayırabilir antrenmanlardan dolayı )

Akşamda oyundayım da Gece 12 den sonra pek olamıyorum sabahın 8 inde Antrenmanlarımız var e sporcuyuz haliyle uyumamız gerek ...

Benim Acilen göbeği eritmem gerek ..

Neyse Reisim senden rica şu sığınakta biraz beni bilgilendirmen deryayı filan görüyorum yine de 2-3 kişi daha bulup rahatça sığınak yapmak isterim şahsen sevdimde sığınağı ;)

iksir vs hepsinde bilgilendir gerek bende iksir üreteyim gerek arkadaşlardan temin edeyim

bu arada senle konuşmam lazım msn oyun skype farketmez ( skypta hata var düzeltmeye çalışıyorum ) dün ile ilgili bişiler söylicem

kurtreis yazdı:

Canlarım Ciğerlerim

Sabah ve Öğlen bizden oyunda pek kimseler olmaz lonamızda yaş ortalaması 18 -35 yaş arası yani genelde çalışan insanlar bu nedenle o saatlerde oyunda fazla Kurt olmaz ama akşaları Kurt dolar herşer :)
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Bu arada gençlik konseyde değilim biliyorsunuz o yüzden buradan söyleyeceğim önerilerimi bu nacizane kişinin sözlerine kulak verin :D

Önerilerime başlıyorum yavaş yavaş haydin bakalım Loncamıza hayırlı olsun ( Taşkının kafası durmaz çalışır boşuna gitmedik üniversitelere )
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

kasaphasan06 yazdı:Hey gidim Hey Çocuğa döndük ...

Yahu Sabahları ve öğlenleri biliyorsun beni işim yok gücüm yok oyundayım ( Sabahı biraz ayırabilir antrenmanlardan dolayı )

Akşamda oyundayım da Gece 12 den sonra pek olamıyorum sabahın 8 inde Antrenmanlarımız var e sporcuyuz haliyle uyumamız gerek ...

Benim Acilen göbeği eritmem gerek ..

Neyse Reisim senden rica şu sığınakta biraz beni bilgilendirmen deryayı filan görüyorum yine de 2-3 kişi daha bulup rahatça sığınak yapmak isterim şahsen sevdimde sığınağı ;)

iksir vs hepsinde bilgilendir gerek bende iksir üreteyim gerek arkadaşlardan temin edeyim

bu arada senle konuşmam lazım msn oyun skype farketmez ( skypta hata var düzeltmeye çalışıyorum ) dün ile ilgili bişiler söylicem

kurtreis yazdı:

Canlarım Ciğerlerim

Skypede msn de açık Taşkın

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

Börteçine Loncası Arz Klanından Ayrılmıştır... Uzun bi süre klana girmeyecek olup klana girse bile tekrar arz olarak faliyet göstereceğinden herkesin haberi olsun...
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Nihayet Ezük Büücümde 49 olduğuna göre artıkın Lonca Çarı olarak Bide savaşçı Kadriye kasmanın zamanı geldi bence :D ufak bi karakter transferi işleminden sonra savaşçı kadriye de listemde olucak inş :D önce bana sonra size ho :D

Kurtlarxkdriye

olucak :D patent alcam yakın da :D taklitlerimden sakının :D

yönetimle arası iyi olan biri varsa başka bi sınıf daha açsınlar kascak bişi kalmadı :lol:
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)

“Lonca İletişim” sayfasına dön