Bana bebe diyen Koray Köprü
- Kuzeyxaskr
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bana bebe diyen Koray Köprü
Bana Bebe diyen koray kendisinin fotorafı burdadır
Koray Köprü..

.:.:.:. ^^ ' [iminent typed]KuzeyxAsKeR[/typed] ' ^^ .:.:.:.:

Re: Bana bebe diyen Koray Köprü
Kuzeyxaskr yazdı:Bana Bebe diyen koray kendisinin fotorafı burdadırKoray Köprü..
Dalin Kids ' mi Kullanyorsun KuraY :mrgreen:

- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı

zeydan yazdı:Kuzeyxaskr yazdı:Bana Bebe diyen koray kendisinin fotorafı burdadırKoray Köprü..
Dalin Kids ' mi Kullanyorsun KuraY :mrgreen:
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı

beyler şaka bi tarafa bu oyunun yaşla bi alakası yok zaten oynayanların çoğu da 14-18 yaş aralığı
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
Adım Geçtiği İçin Gereksiz de Olsa Hakkımda Çamur Amacı Taşıyan AçıLmıs Konulara Cewap Yazma Mecburiyetindeyim . . .
Öncelikle Seninle Hiçbir Muhattap Olmuşluğum Yok Öyle bir Laf Söylemişsem ki Getir Koy Buraya KANITIN VARSA EĞER...!! Sadece Her Savaşta KesiLince BöLgeden wS İsteyip Durduğun ve Arkamdan Konuştuğun İçin Dün Attığımız we 3 1 Yendiğim wS ile Bir Samimiyetliğim Oldu ki şimdi Böyle Bi Konuyu Neden Açtığının Farkına Vardım
Koyduğun Fotoğrafı tam 3 yıL Önce İKV Eski Forumda Ben Bizzat Paylaşmıştım . Bir Bakıma Onu Alıntı Etmişsin Gibi Olmuş Ama Emek Vermene Gerek yoktu 3 Sene Önceki bi Fotoğraf , Çamur Atmak İçin Daha başka bir yoL Bulabilirdin...
Şurası komiktir ki bana bölgeden o kadar kafa tutup boyundan büyük konuşup wS den sonra bana kurt şamanı platin zırh gibi kayda değer olmayan efsunları yansıtıp '' dua et ki bunlar var '' demendi
Madem sonuç böyle olacak neden altından kalkamayacağın laflar söylüyorsun ? Anca Dünkü gibi yerde sürünürsün , oraya buraya da kuyruk acından dolayı hakkımda konu açarsın...
Boş İşLer....
Öncelikle Seninle Hiçbir Muhattap Olmuşluğum Yok Öyle bir Laf Söylemişsem ki Getir Koy Buraya KANITIN VARSA EĞER...!! Sadece Her Savaşta KesiLince BöLgeden wS İsteyip Durduğun ve Arkamdan Konuştuğun İçin Dün Attığımız we 3 1 Yendiğim wS ile Bir Samimiyetliğim Oldu ki şimdi Böyle Bi Konuyu Neden Açtığının Farkına Vardım
Koyduğun Fotoğrafı tam 3 yıL Önce İKV Eski Forumda Ben Bizzat Paylaşmıştım . Bir Bakıma Onu Alıntı Etmişsin Gibi Olmuş Ama Emek Vermene Gerek yoktu 3 Sene Önceki bi Fotoğraf , Çamur Atmak İçin Daha başka bir yoL Bulabilirdin...
Şurası komiktir ki bana bölgeden o kadar kafa tutup boyundan büyük konuşup wS den sonra bana kurt şamanı platin zırh gibi kayda değer olmayan efsunları yansıtıp '' dua et ki bunlar var '' demendi
Boş İşLer....
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Klan: Lodos
MeGaStaR yazdı: Adım Geçtiği İçin Gereksiz de Olsa Hakkımda Çamur Amacı Taşıyan AçıLmıs Konulara Cewap Yazma Mecburiyetindeyim . . .
Öncelikle Seninle Hiçbir Muhattap Olmuşluğum Yok Öyle bir Laf Söylemişsem ki Getir Koy Buraya KANITIN VARSA EĞER...!! Sadece Her Savaşta KesiLince BöLgeden wS İsteyip Durduğun ve Arkamdan Konuştuğun İçin Dün Attığımız we 3 1 Yendiğim wS ile Bir Samimiyetliğim Oldu ki şimdi Böyle Bi Konuyu Neden Açtığının Farkına Vardım![]()
Şurası komiktir ki bana bölgeden o kadar kafa tutup boyundan büyük konuşup wS den sonra bana kurt şamanı platin zırh gibi kayda değer olmayan efsunları yansıtıp '' dua et ki bunlar var '' demendiMadem sonuç böyle olacak neden altından kalkamayacağın laflar söylüyorsun ? Anca Dünkü gibi yerde sürünürsün , oraya buraya da kuyruk acından dolayı hakkımda konu açarsın...
Boş İşLer....
/ALKIŞ
KARDEŞİM KAPAGI YAPMIŞ CEVAP GONDERMENIN BI ANLAMI YOK :mrgreen:
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
MeGaStaR yazdı: Adım Geçtiği İçin Gereksiz de Olsa Hakkımda Çamur Amacı Taşıyan AçıLmıs Konulara Cewap Yazma Mecburiyetindeyim . . .
Öncelikle Seninle Hiçbir Muhattap Olmuşluğum Yok Öyle bir Laf Söylemişsem ki Getir Koy Buraya KANITIN VARSA EĞER...!! Sadece Her Savaşta KesiLince BöLgeden wS İsteyip Durduğun ve Arkamdan Konuştuğun İçin Dün Attığımız we 3 1 Yendiğim wS ile Bir Samimiyetliğim Oldu ki şimdi Böyle Bi Konuyu Neden Açtığının Farkına Vardım![]()
Şurası komiktir ki bana bölgeden o kadar kafa tutup boyundan büyük konuşup wS den sonra bana kurt şamanı platin zırh gibi kayda değer olmayan efsunları yansıtıp '' dua et ki bunlar var '' demendiMadem sonuç böyle olacak neden altından kalkamayacağın laflar söylüyorsun ? Anca Dünkü gibi yerde sürünürsün , oraya buraya da kuyruk acından dolayı hakkımda konu açarsın...
Boş İşLer....
HADEE ORDAN BEBE BİZ VS ATARKEN 4*3 KALMIŞTI YENYORDUM . İTEM ALDIN İTEM ETTİN DİYE LAF SÖYLÜYORSUN BEBE TABİ İNKAR EDİYORSAN . TEKRAR VS ' YE HAZIRIM . BAHANENİ TAHMİN EDİYORUM :mrgreen: TABİ TÜM MEGAX İLE VS ' YE HAZIRIM. SAVAŞÇI + SAVAÇII GEÇERLİ. MEGAXWC İNDİRDİĞİM 5100 HASARI UNUTMAZ SANIRIM
BUDA BEBE MEGAXPETRATUV ( megaxreal ) 40 LWL BÜYÜCÜMLE EZİĞİM FOTO AHHAHA EZMELER.