Alternatif çarelere , reçetelerin seviyesini sıfırlamaya , npc ler tarafından reçetelerin üretilmesi gibi çözümlere gerek yok.!!!
Yönetim hata yaptı. Oyundaki ticarete ambargo koydu. Birçok kişiyi yeni karakter kasmaya zorladı. Şaheseri bi tarafta nadideleri bi tarafta olan kişiler var. Yönetim bu sistemin bize faydalı bi tarafını söyle ? Bırakın isteyen istediğine itemini versin istediğine satsın. Şaheserlerini ve nadidelerini istediği karakterinde kullansın.
Şaheser Nadide Aktarımı [Yönetimin Cevabı]
-
- Salgın Koruyucusu
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şaheser Nadide Aktarımı [Yönetimin Cevabı]
Şaheser İtemler Değilde En azından Mor İtemleri Aktarılabilir Hale Getirse İkv Yönetimi Çok Şahane Olur , Nacizane Fikrim.

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Meclis-i Ayan
Hasartespit yazdı:Alternatif çarelere , reçetelerin seviyesini sıfırlamaya , npc ler tarafından reçetelerin üretilmesi gibi çözümlere gerek yok.!!!
Yönetim hata yaptı. Oyundaki ticarete ambargo koydu. Birçok kişiyi yeni karakter kasmaya zorladı. Şaheseri bi tarafta nadideleri bi tarafta olan kişiler var. Yönetim bu sistemin bize faydalı bi tarafını söyle ? Bırakın isteyen istediğine itemini versin istediğine satsın. Şaheserlerini ve nadidelerini istediği karakterinde kullansın.
İyi günler...
Bence yönetimin nadide ve şaheser eşyaları satamamak veya aktaramamakla herkesin çemberlitaş gelmeden önce - ki bence ordaki düşmanlar baya güçlü olcak- migrat/sıgınaktan yeterince faydalanmasını sağlamaktır.
FATALFORCE
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
bnce sadece nadide reçetelerin gereksiminleri 1puana indirilsin. şahaserlerde olduğu gibi.
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
Hayır bizim sunucuya gel seni yemin ederimki kovuyolar migratla sığınağın önünden geçen kovdular beni xD
-
- Salgın Koruyucusu
Leqendxkinq yazdı:bnce sadece nadide reçetelerin gereksiminleri 1puana indirilsin. şahaserlerde olduğu gibi.
Öyle birşey yaparlarsa artık isyan bayrakları çekilir. Şaheser için ayrı karakter kastık sonra reçeteler tak 1 seviyeye düştü. Kasanlar zararda eski karakterlerini bıraktılar. Nadideler için de yeni karakterler kasıldı. Şaheserli karakterini bırakanlar var. Yine 1 seviyeye düürülürse bu kez çoğu kişi isyan bayrağını çeker.
Yönetim şaheserlerde reçetelerin seviyesi düşürülemez dedi. Çok mantıksız olur dedi. Biz o yüzden yeni karakter kastık. Yönetimin böyle döneceğini bilemezdik.
Aynı şekilde nadide eşyalarda da döneklik apılmaz artık
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
onu ilk başta yapıcaklardıHasartespit yazdı:Leqendxkinq yazdı:bnce sadece nadide reçetelerin gereksiminleri 1puana indirilsin. şahaserlerde olduğu gibi.
Öyle birşey yaparlarsa artık isyan bayrakları çekilir. Şaheser için ayrı karakter kastık sonra reçeteler tak 1 seviyeye düştü. Kasanlar zararda eski karakterlerini bıraktılar. Nadideler için de yeni karakterler kasıldı. Şaheserli karakterini bırakanlar var. Yine 1 seviyeye düürülürse bu kez çoğu kişi isyan bayrağını çeker.
Yönetim şaheserlerde reçetelerin seviyesi düşürülemez dedi. Çok mantıksız olur dedi. Biz o yüzden yeni karakter kastık. Yönetimin böyle döneceğini bilemezdik.
Aynı şekilde nadide eşyalarda da döneklik apılmaz artık
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
- Unicorn
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DUMAN
TİCARET OLAYI Bitti resmen EWET ÜRETİM OLAYıda Bitti ne CEGET ÜRETEN neDE DOĞRU DÜRÜST satan RECETELERE GELİNCe resmen SACMALIK SADECE ÜRETİLEN ecel ejder latif ve asaf baŞKADA Bi şey üretilmiyor bUNlarda satılmadığınA GÖRE TİCARET OLAYI Bitti beN zevk alamıyorum oyundAN o yüzden ESKİDEN receten OLURDU ÜRETİRDİN satardın. ŞİMDİ Bu olay yok OYUNun ÖZELLİĞİ Buydu bUNu bOZDULAR MESELA Bi recete olurdu değerli sunUCUDA 2 KİŞİDE OLURDU VEYA TEK KİŞİDE GİDERDİN bELLİ Bir ücret karşılığınDA ÜRETİRİRDİN. sonRA İSTER KULAN ister sat ama malesef artık bU OLAY YOQ
SANırsam bU UZUNca bİ SÜREDE DÜZELMEYECEK. ŞAHESER SATILMIYOR SATSAN bİLE NEreden Baksan 200M DAN aşağı satılmayacak BunU DA HERKESİN veremeyeceğinİ Biliyorlar . onDAN sattırmıyorlar ama TİCARET OLAYI sadece iksir den İBaret bİDE YERDEN bİRİLERİ Bi şeyler düşürüse onLAR SATILIYOR . ELEMENt alan YOQ Bu ikinCİ OLAY MADEN elemnT olayınI İFLAS ETTİRDİNiz o zaman KALDIRIN gitsin SADECE YÜCELEN alınıYOR O KADAR ZATEN anLATMAYA GEREK YOK kimsen Bi şey ÜRETMESİNi istemiyorlar artık galiba YÜZÜK, KOLYE, ZIRH, ELDİWEN GRUP BölgelerindEN sanIRSAM AYAKABıda düşüyor panTOLON iflis görevindEN bİ SAHESER ÜRET TAMAM
Bu kadar baSİT
SANırsam bU UZUNca bİ SÜREDE DÜZELMEYECEK. ŞAHESER SATILMIYOR SATSAN bİLE NEreden Baksan 200M DAN aşağı satılmayacak BunU DA HERKESİN veremeyeceğinİ Biliyorlar . onDAN sattırmıyorlar ama TİCARET OLAYI sadece iksir den İBaret bİDE YERDEN bİRİLERİ Bi şeyler düşürüse onLAR SATILIYOR . ELEMENt alan YOQ Bu ikinCİ OLAY MADEN elemnT olayınI İFLAS ETTİRDİNiz o zaman KALDIRIN gitsin SADECE YÜCELEN alınıYOR O KADAR ZATEN anLATMAYA GEREK YOK kimsen Bi şey ÜRETMESİNi istemiyorlar artık galiba YÜZÜK, KOLYE, ZIRH, ELDİWEN GRUP BölgelerindEN sanIRSAM AYAKABıda düşüyor panTOLON iflis görevindEN bİ SAHESER ÜRET TAMAM