Sizin Amacınız Ne ?????
Re: Sizin Amacınız Ne ?????
226 menekşe 186 akik kripraz ve yeşil elmas bile çıkmadı haklısın :shock:
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
öyle demek ıstemedım.madeni bir kişi çekti diye yanındakı çekemıcek dıyebırsey olmucak.Mushta yazdı:Oyuna girdiği anda 5dk içinde maden çekememesi iyi bir yöntem olabilir, fakat madenin başındaki bir adam tam maden çıkacakken düşmesi ve geri girdiğinde maden doğmasına rağmen toplayamaması gibi sorunlar olur. Ayrıca 5dk da bir maden çekmesi de biraz kötü olur çünkü bazen her yer bomboş oluyor ve madenlerin başında kimse yokken bir madene kilitli kalmamız sıkıntılı olur.ibrahimking yazdı: /katıl
bence oyuna ılk gırıldıg anda 5 dk maden cekılmesın.
sonra her oyuncu 5 dk de bır cekebılsın.boylece cakakllıkların onune gecılmıs olur.hem baskası cektı dıye bız cekemıcez dıye bısey olmaz.
ortada maden tomarı olcak.aynı anda 100 ksıı bıle olsa cekebılecek.
ama ılk 5 dk maden cekılmıcek ve bı maden cekıldıkten sonra 5 dk aynı maden cekılmıcek.
ama şoyle olcak.
ornegın ırıdyum 1 madenınden ırıdyu mcektık.
ırıdyum 2 den de hemen gıdıp cekebılcez yada yonca 1 de ncekebılcez. guzel olurdu.
katılıyorum ama o zaman da herkes maden başında olurdu savaşacak adam olmazdı mesela ben madende adam oldun mu adama saygımdan ilk o geldiği için kolay gelsin diyip klan savaşına gidiyorumibrahimking yazdı:öyle demek ıstemedım.madeni bir kişi çekti diye yanındakı çekemıcek dıyebırsey olmucak.Mushta yazdı:Oyuna girdiği anda 5dk içinde maden çekememesi iyi bir yöntem olabilir, fakat madenin başındaki bir adam tam maden çıkacakken düşmesi ve geri girdiğinde maden doğmasına rağmen toplayamaması gibi sorunlar olur. Ayrıca 5dk da bir maden çekmesi de biraz kötü olur çünkü bazen her yer bomboş oluyor ve madenlerin başında kimse yokken bir madene kilitli kalmamız sıkıntılı olur.ibrahimking yazdı: /katıl
bence oyuna ılk gırıldıg anda 5 dk maden cekılmesın.
sonra her oyuncu 5 dk de bır cekebılsın.boylece cakakllıkların onune gecılmıs olur.hem baskası cektı dıye bız cekemıcez dıye bısey olmaz.
ortada maden tomarı olcak.aynı anda 100 ksıı bıle olsa cekebılecek.
ama ılk 5 dk maden cekılmıcek ve bı maden cekıldıkten sonra 5 dk aynı maden cekılmıcek.
ama şoyle olcak.
ornegın ırıdyum 1 madenınden ırıdyu mcektık.
ırıdyum 2 den de hemen gıdıp cekebılcez yada yonca 1 de ncekebılcez. guzel olurdu.