Şahsen demem çünkü kendi iksirimi kendim üretebilirim işi acil olanlar düşünsün
[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]
o zaman söyle yapalım normalde 1 iksir içince 2.sini belli bir süre sonra içiyorsun bunuda kaldıralım bende kenanla junonla teke tek ws atıyım olurmu öle ondan sonra herkes ölümsüz olur wslerin tadı iyice kaçar
Arkadaşlar geçtiğimiz dönemlerde bu spekilasyonlar söz konusu idi fakat sayın yöneticiler olayı hayata gecirme aşamasında oldugunu zannetmekteyim.
1-İksir satılırsa belli başlı iksirler satılacaktır.(buda ayrı tartışma konusu olabilir )
2-Eger iksir satılırsa normal fiyatın üzerinde satılır nedeni ise saatlerce malzeme toplayan arkadaşlarının hakkının yenmemesi için olacaktır.
İYİ FORUMLAR
ben hiç iksir kullanmadan kenanı ve motoru çok kestim
karakterim büyücü ve 4 büyü 2 şifa giriyoruz!
motorda ben hep direnç kırmacı oluyorum kenandada şalter indirip kaldırıncada ne kudret iksiri nede can iksiri lazım olmuyor!
ama gruptaki şifalara yada diğer büyücülere lazım oluyor o zaman veriyorum o ayrı mesele
sığınak 4 buyu 2 şifa olduğunda bizde 0 iksir düşünen dahil kesiyoruz.Tankla girdiimizde sadece düşünende içmiştim.
Migratta ben hiç içmedim aam centte bir buyucu junondada savaşçı içti.
Kadim hidra 2 grup kesimimizde sadece tank 15 yunus içti.
Yahu yapmayın beyler şimdi kim kaç tane içti kaç tane bıraktı değil konu..
Ayrıca ben 10 liradan 100 liradan iksir satılsın ya da vs lerde içmek için kullanılsın demiyorum ki..
GB lerde en çok kudret iksiri laızm oluyor onun için de ökse / topaz ne bilim işte koni / perçem felan aldı başını gidiyor..
Zaten bazı reçetelerde bozukluk var.. İksir üret diyenler için söylüyorum.. Büyü elektrik iksirlerin reçetelerine bakın zincir modeline özellikle..
Sonra arsenikli reçetelere bakın 6 tane çıban yoğurdu istiyor arsenikli efsunu..
Ya biraz daha kolay reçete koysunlar iksir üretelim ya da npc satsın iksirleri..
Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
İksirler parayla değil de belli madenler karşılığı satılsa daha iyi olmaz mı?
Atıyorum:
Ejderha Kudretlendiren İksir için
*5 bakır
*5 obsidyen
*5 topaz
vb vb. miktarlar olursa daha iyi olur ama tabi düşük level iksirler için düşük levelli madenler
~Hatecrewxthree~ 49 Level Bayan Savaşçı ~Cotxmarble~ 49 Level Bayan Büyücü