Ecel Getiren vs Latif

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Ecel Getiren vs Latif

Mesaj gönderen Designer »

ztty yazdı:her iki silahi da uzun süredir kullanmaktayim hatta 4 şaheseride kullanmaktayim uzun bir süredir. ama konumuz latifle ecel olduğğu için onlar hakkında yorum yapacağim.
vs de latifle ecel karşilaşirsa ecel çok rahat alir çünkü vs lerin süresi çok kısaldi ne kada çok hasar verirsen okadar lehine biter vs ve ecelde bu konuda iyi iskasida az.
ama dersenki ecelmi üreteyim yoksa latifmi ben derim ki iki side gereksiz (tabi çok zengin değilsen ve gösteriş meraklisi) latife ve ecele harcanan madene yazik bence, latife ve ecele vereceğin maden yerine çift item bir kafa üret vs lerde ecel kadar iyi bence, canavar kesimindede kadimin verdiği yücelen dişi kullan pişman olmazsin ve paran ile madenin cebinde kalir. latifle ecel harcanan maden lerin gerçek değerini yansitmiyor...

latifle ve ecelle tank da oldum latifin yeri bir başka tank likta ;)

Ejder asa ve Ashab-ı Kehf ürettim zaaten ve 2 şaheserdende memnunum.

Şimdi büyücü karaktere ve şifacı karaktere şaheser üretipte savaşçıyı esgeçmek olmaz 8-)

Çok zengin ve gösteriş meraklısı değilim sonuçta ben bu oyunu zevk alarak oynuyorum ve nasıl kendimin herşeyin en ziyisine sahip olması için çalışıyorsam karakterimde benim oyundaki yansımam olduğunu düşünüyorum ve o yüzden oyundaki iyi eşyalara sahip olabilmek için çalışıyorum.

Oyuna başlayalı bir yıl oldu ve bu bir yılın en az dokuz-on ayını maden başında geçirdim. Ejder Asa otuz-kırk milyon civarı, Ashab-ı Kehf ondokuz milyon a maloldu bu madende geçen sürelerin sonunda ( Ecel Getiren üretirsem maliyeti yirmibeş-otuz milyon civarı olacak / Latif üretirsem maliyeti kırkbeş-elli milyon olacak tabi yine madene yatmazsam. Artık pek madene yatmıyorum onunda sebebi madende beklemekten aşırı derecede sıkıldım artık parayla alıyorum ). Yani zengin değilim, çok param yok ama madenim var allaha şükür. Yani benim için şaheser üretmek örn. Yücelen Ardenneler Osmiridyum kafa Koparan üretmekten çok daha ucuz olacak. İşin başka bir boyutu ise madenleri kadim pençeyi vs satıp nakit olarak bulundurmak ama onada gerek yok paramda bana yetecek kadar var allaha şükür...

Bu arada 2 itemli kafakoparan üret demişsin zaaten şu anda elimde Yücelen Halit Osmiridyum Balyoz var ama ıskası çok fazla olduğu içi beni deli ediyor ( Nadide olmayan model, sığınak sağolsun ;) ).
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

Designer yazdı:
xDarkiMMortaLx yazdı:
Designer yazdı:Bu iki şaheser silahı birden kullanmış ve yorum yapabilecek hiçbir kimse yokmu oyunda???
Her iki silahı da kullandım demişim görmedin heralde.Eğer hala teredütün varsa imzamdaki ismi Meran sunucusunda ara her iki silahı da gösteriyim.

Senin öyle yazdığını gördüm ona lafım yok ama sadece senin yorumun var. Yorum yapan arkadşlar kendi düşünelerini ve tahminlerini yazmışlar bana ise somut yani gözlemlenmiş bilgi lazım. Tecrübe edilmiş bilgi lazım
Ben üstte her iki silahı gösteriyim derken bende olduğunu göstermeyi belirtmedim.Silah hakkında tereddütün varsa her iki silahla vs. , yaratık kesimi gibi şeyler gösteriyim dedim.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Her türlü LATIF çünkü tm ecel sağlam vuruyor bı kerede ama eğer sağlam vurmak ıçın alıosanız boşverın ztn gıdın bı yücelen balyoz yada solucan yada ardanneler 20 m tutsa tutsa ecel ıse bızım kuklacıda 250 m cıvarı bışı yapıyor gerı kalan paraylada qıt bol bol şarap ıksır ardanneler ıksır al ıç ıç coş xD
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Designer »

xDarkiMMortaLx yazdı:
Designer yazdı:
xDarkiMMortaLx yazdı:
Designer yazdı:Bu iki şaheser silahı birden kullanmış ve yorum yapabilecek hiçbir kimse yokmu oyunda???
Her iki silahı da kullandım demişim görmedin heralde.Eğer hala teredütün varsa imzamdaki ismi Meran sunucusunda ara her iki silahı da gösteriyim.

Senin öyle yazdığını gördüm ona lafım yok ama sadece senin yorumun var. Yorum yapan arkadşlar kendi düşünelerini ve tahminlerini yazmışlar bana ise somut yani gözlemlenmiş bilgi lazım. Tecrübe edilmiş bilgi lazım
Ben üstte her iki silahı gösteriyim derken bende olduğunu göstermeyi belirtmedim.Silah hakkında tereddütün varsa her iki silahla vs. , yaratık kesimi gibi şeyler gösteriyim dedim.

Aslında süper olur bi deneme gibi bieşy yapmak. Karakter adı burdaki kullanıcı adı gibi büyüklü küçüklü mü acaba?
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

Designer yazdı:
xDarkiMMortaLx yazdı:
Designer yazdı:
xDarkiMMortaLx yazdı:

Aslında süper olur bi deneme gibi bieşy yapmak. Karakter adı burdaki kullanıcı adı gibi büyüklü küçüklü mü acaba?
Hayır , Meran sunucusunda büyük küçük açılmıyor malesef :roll: Oyundaki karakter adım Deathxrazor.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
CansuxCansu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen CansuxCansu »

Latif derim latif in vuruş hızı ecelden fazla latif ile -1200 - 1200 vursan 2400 ecel ile bir vurus 2300 ikiside aynı kapıya çıkıyor aslında seçim senin .
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!

Cansuxcansu (49)

Börteçinexzarif (48)

KLan :
Arz'ın Çocukları

Ay lav mi <3
Kullanıcı avatarı
ztty
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ztty »

Designer yazdı:
ztty yazdı:her iki silahi da uzun süredir kullanmaktayim hatta 4 şaheseride kullanmaktayim uzun bir süredir. ama konumuz latifle ecel olduğğu için onlar hakkında yorum yapacağim.
vs de latifle ecel karşilaşirsa ecel çok rahat alir çünkü vs lerin süresi çok kısaldi ne kada çok hasar verirsen okadar lehine biter vs ve ecelde bu konuda iyi iskasida az.
ama dersenki ecelmi üreteyim yoksa latifmi ben derim ki iki side gereksiz (tabi çok zengin değilsen ve gösteriş meraklisi) latife ve ecele harcanan madene yazik bence, latife ve ecele vereceğin maden yerine çift item bir kafa üret vs lerde ecel kadar iyi bence, canavar kesimindede kadimin verdiği yücelen dişi kullan pişman olmazsin ve paran ile madenin cebinde kalir. latifle ecel harcanan maden lerin gerçek değerini yansitmiyor...

latifle ve ecelle tank da oldum latifin yeri bir başka tank likta ;)

Ejder asa ve Ashab-ı Kehf ürettim zaaten ve 2 şaheserdende memnunum.

Şimdi büyücü karaktere ve şifacı karaktere şaheser üretipte savaşçıyı esgeçmek olmaz 8-)

Çok zengin ve gösteriş meraklısı değilim sonuçta ben bu oyunu zevk alarak oynuyorum ve nasıl kendimin herşeyin en ziyisine sahip olması için çalışıyorsam karakterimde benim oyundaki yansımam olduğunu düşünüyorum ve o yüzden oyundaki iyi eşyalara sahip olabilmek için çalışıyorum.

Oyuna başlayalı bir yıl oldu ve bu bir yılın en az dokuz-on ayını maden başında geçirdim. Ejder Asa otuz-kırk milyon civarı, Ashab-ı Kehf ondokuz milyon a maloldu bu madende geçen sürelerin sonunda ( Ecel Getiren üretirsem maliyeti yirmibeş-otuz milyon civarı olacak / Latif üretirsem maliyeti kırkbeş-elli milyon olacak tabi yine madene yatmazsam. Artık pek madene yatmıyorum onunda sebebi madende beklemekten aşırı derecede sıkıldım artık parayla alıyorum ). Yani zengin değilim, çok param yok ama madenim var allaha şükür. Yani benim için şaheser üretmek örn. Yücelen Ardenneler Osmiridyum kafa Koparan üretmekten çok daha ucuz olacak. İşin başka bir boyutu ise madenleri kadim pençeyi vs satıp nakit olarak bulundurmak ama onada gerek yok paramda bana yetecek kadar var allaha şükür...

Bu arada 2 itemli kafakoparan üret demişsin zaaten şu anda elimde Yücelen Halit Osmiridyum Balyoz var ama ıskası çok fazla olduğu içi beni deli ediyor ( Nadide olmayan model, sığınak sağolsun ;) ).
valla paşa gönlün bilir. ama yinede üretme derim oyun hep 49 kalmayacak ve eminimki o kadim penceler sadece şuan ki 4 recetede kullanılmayacak.... ;)
Resim

"Bir Gece Ansızın Geliriz Krallığınızı İmparatorluğumuza Katarız!"
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

saçmalamayın ya hasar birleşmesi die bi şey var....eğer skill kullanırsan skill hasarı+ normal hasar birleşir....yani boşa gitmez ....ecel getiren tamamiyle çöp paranı çöpe atmış olursun...üretceksen latif üret...yada nadide üret...
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Trendd »

aldatmaz2012 yazdı:
Trendd yazdı:Ecel getiren. Sebebi İse OkO'da Vazgeçilmez Bir Silah.Ecel Getiren Şekli Latif'e Göre Daha Şekil ;) Her Türlü Ecel Getiren Derim..Latif Hakkındaki Yorumum ise Tank Olucaksan veya Para ve Maden kasıcaksan ( Yeraltı Bölgesin'de ) Latif Derim. ;)
Not: Ecel Getiren Kullanıyoruz ki Biliyoruz ... :) :P
Sen sol elınede ecel alsan yıne ezıksın :D
Sen Kimsin ki Bana Laf Atıyorsun. Konuyu saptırıp Tartışma Konusu Yapmanın Amacı Ne ? Bir Kere Olsun Vs Atmamışsın Benimle. Gelip Burda Ötüryorsun. Oyundada ben Öttürecem Seni. Hep Arka Saflarda Kalarak SAvaşıyorsun bunuda Biliyoruz. Erkeksin Kızım Diyorsun. ee Şimdi Double Kaşar diyecek birşey kaldı mı ?
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Trendd »

Sagopakajmeran yazdı:saçmalamayın ya hasar birleşmesi die bi şey var....eğer skill kullanırsan skill hasarı+ normal hasar birleşir....yani boşa gitmez ....ecel getiren tamamiyle çöp paranı çöpe atmış olursun...üretceksen latif üret...yada nadide üret...

Ecel Getiren veya Latif Kullanmayan Yorum Yapmasın Demiş Konuyu Başlatan Arkadaş ...
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön