ztty yazdı:her iki silahi da uzun süredir kullanmaktayim hatta 4 şaheseride kullanmaktayim uzun bir süredir. ama konumuz latifle ecel olduğğu için onlar hakkında yorum yapacağim.
vs de latifle ecel karşilaşirsa ecel çok rahat alir çünkü vs lerin süresi çok kısaldi ne kada çok hasar verirsen okadar lehine biter vs ve ecelde bu konuda iyi iskasida az.
ama dersenki ecelmi üreteyim yoksa latifmi ben derim ki iki side gereksiz (tabi çok zengin değilsen ve gösteriş meraklisi) latife ve ecele harcanan madene yazik bence, latife ve ecele vereceğin maden yerine çift item bir kafa üret vs lerde ecel kadar iyi bence, canavar kesimindede kadimin verdiği yücelen dişi kullan pişman olmazsin ve paran ile madenin cebinde kalir. latifle ecel harcanan maden lerin gerçek değerini yansitmiyor...
latifle ve ecelle tank da oldum latifin yeri bir başka tank likta![]()
Ejder asa ve Ashab-ı Kehf ürettim zaaten ve 2 şaheserdende memnunum.
Şimdi büyücü karaktere ve şifacı karaktere şaheser üretipte savaşçıyı esgeçmek olmaz
Çok zengin ve gösteriş meraklısı değilim sonuçta ben bu oyunu zevk alarak oynuyorum ve nasıl kendimin herşeyin en ziyisine sahip olması için çalışıyorsam karakterimde benim oyundaki yansımam olduğunu düşünüyorum ve o yüzden oyundaki iyi eşyalara sahip olabilmek için çalışıyorum.
Oyuna başlayalı bir yıl oldu ve bu bir yılın en az dokuz-on ayını maden başında geçirdim. Ejder Asa otuz-kırk milyon civarı, Ashab-ı Kehf ondokuz milyon a maloldu bu madende geçen sürelerin sonunda ( Ecel Getiren üretirsem maliyeti yirmibeş-otuz milyon civarı olacak / Latif üretirsem maliyeti kırkbeş-elli milyon olacak tabi yine madene yatmazsam. Artık pek madene yatmıyorum onunda sebebi madende beklemekten aşırı derecede sıkıldım artık parayla alıyorum ). Yani zengin değilim, çok param yok ama madenim var allaha şükür. Yani benim için şaheser üretmek örn. Yücelen Ardenneler Osmiridyum kafa Koparan üretmekten çok daha ucuz olacak. İşin başka bir boyutu ise madenleri kadim pençeyi vs satıp nakit olarak bulundurmak ama onada gerek yok paramda bana yetecek kadar var allaha şükür...
Bu arada 2 itemli kafakoparan üret demişsin zaaten şu anda elimde Yücelen Halit Osmiridyum Balyoz var ama ıskası çok fazla olduğu içi beni deli ediyor ( Nadide olmayan model, sığınak sağolsun