Veda Vakti yaklaşıyor sanırım.. :)

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Hatecrewxthree
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Veda Vakti yaklaşıyor sanırım.. :)

Mesaj gönderen Hatecrewxthree »

Britishtobacco92 yazdı:Merhabalar Teşkilat Ahalisi :) Güzel günler Geçirdik iyi vakitlerimiz kötü günlerimiz oldu.iyi ve kötü olaylara şahit oldum ve en önemliside bundan bir pay çıkarmam oldu..Şimdi gel gelelim benim vaziyete sözü uzatmıyacağım. Yaklaşık 1hfta sonra artık bende izninizi isteyim büyyyüüüüük bir ara.Nedeni ise Bu oyunun benim sağlığımı bozması ..Kimileri der alt tarafı bir oyun ne gereği var öyle ama bunu diyenler büyük Konuşmasın çünkü Kendi Laflarına geri dönebilirler :)) Evde sürekli baygınlıklar,halsizlikler ve baş dönmesi ve miğde bulantısı şikayetlyie hastaneye gittim..Ve bunun Haricinde AŞIRI SİNİR.GİTTİM check up yaptırdım ve sonucunu aldığımda şeker hastası olduğum öğrenilmiş bu 3'lü benim düşmanım sinir sinir sinir. :) Bu oyunda açıkcası iyi günlerde geçirdim kötü gnlerde..son günlerde çok ahmak ve saygısız kişiler yüzünden ne huzur kaldı ne derman .2 Strest atmak için oyuna girerdik şimdi oyundan çııkıyrzki strest olmayalım diye ne komik dimi :) Ben öyle herşeye sinirlenen bir tipim yoktur Fakat oyun Harici reel akışımda ''sinir'' olmaya başladı ve dengem bozuldu:)) Neyse dostlar kendinize cici bakın 1 hafta bilemednz 2 hafta sonra ben kaçar..!!
haklısın oyunu dengesizler sarmış insan ister istemez etkileniyor tabi =) Kendine iyi bak.
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü

Temmuz 2011'e kadar yokum.
Kullanıcı avatarı
onygs1991
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen onygs1991 »

Britishtobacco92 yazdı:
onygs1991 yazdı:enesim kankam oyunu bırakmana gerçekten çok üzüldüm oyunda GERÇEK dost GERÇEK kardeş diyebileceğim sayılı kişilerdensin hastalıklarına üzüldüm canım kardeşim umarım iyileşirsin :) İ.K.V RoN ve MKa seni unutmayacak Facebook msn falan silme bizi konuşuruz yine :) reel hayatında başarılar dilerim herşey gönlüne göre olsun kankam....
Allah razı olsn eksik olma mehmedim ;) :)
ne demek kanka :)
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
Dvdmete
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Dvdmete »

Enesim; kadim dostum oyunda tanıdığım en vefakar insanlar arasındasın. Seni çok sevdik biz, bende gectıgımız şubat ayında diabet oldum heralde şeker hastalarının küçük bir lutfu oyunu bırakmak 2 ay gectı tekrar başladım. Şimdi he deyip geçiyorum, ileri geri konusanlara. Acill şifalar versin deyemeyecem çünkü şifası yok maalesef, gözlerinden öptüm.
Kullanıcı avatarı
Britishtobacco92
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Britishtobacco92 »

Dvdmete yazdı:Enesim; kadim dostum oyunda tanıdığım en vefakar insanlar arasındasın. Seni çok sevdik biz, bende gectıgımız şubat ayında diabet oldum heralde şeker hastalarının küçük bir lutfu oyunu bırakmak 2 ay gectı tekrar başladım. Şimdi he deyip geçiyorum, ileri geri konusanlara. Acill şifalar versin deyemeyecem çünkü şifası yok maalesef, gözlerinden öptüm.
Allah razı olsun metecim eksik olma sende kadim dostumsun bu oyunda senin gibiler zor ;)
Resim
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Kullanıcı avatarı
Ultraslanqrsn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Ultraslanqrsn »

KenDin İçiN En İyisini YapıYorSun KardeŞ "Sağlık SAğlık Sağlık" GeRisi YaLaN...... ;)
TEK TABANCA
xasgarixmaraz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xasgarixmaraz »

Geçmiş olsun kardeşim bilki herleyden önce sağlık gelir senin için doğru kararı ver ve oyunu bırak :cry: :cry: :cry: :cry:
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kontforum62 »

kuzen grüşürüz özele telefon numaranı yaz düşer yolum yanına.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

Castersimurganka yazdı:
Britishtobacco92 yazdı:Merhabalar Teşkilat Ahalisi :) Güzel günler Geçirdik iyi vakitlerimiz kötü günlerimiz oldu.iyi ve kötü olaylara şahit oldum ve en önemliside bundan bir pay çıkarmam oldu..Şimdi gel gelelim benim vaziyete sözü uzatmıyacağım. Yaklaşık 1hfta sonra artık bende izninizi isteyim büyyyüüüüük bir ara.Nedeni ise Bu oyunun benim sağlığımı bozması ..Kimileri der alt tarafı bir oyun ne gereği var öyle ama bunu diyenler büyük Konuşmasın çünkü Kendi Laflarına geri dönebilirler :)) Evde sürekli baygınlıklar,halsizlikler ve baş dönmesi ve miğde bulantısı şikayetlyie hastaneye gittim..Ve bunun Haricinde AŞIRI SİNİR.GİTTİM check up yaptırdım ve sonucunu aldığımda şeker hastası olduğum öğrenilmiş bu 3'lü benim düşmanım sinir sinir sinir. :) Bu oyunda açıkcası iyi günlerde geçirdim kötü gnlerde..son günlerde çok ahmak ve saygısız kişiler yüzünden ne huzur kaldı ne derman .2 Strest atmak için oyuna girerdik şimdi oyundan çııkıyrzki strest olmayalım diye ne komik dimi :) Ben öyle herşeye sinirlenen bir tipim yoktur Fakat oyun Harici reel akışımda ''sinir'' olmaya başladı ve dengem bozuldu:)) Neyse dostlar kendinize cici bakın 1 hafta bilemednz 2 hafta sonra ben kaçar..!!
Benim başım ve gözüm ağrıyodu bende bıraktım bıraktım diyodum ama bırakımıyordum.
Çarımı sildim kurtuldum.. :roll:
Castersimurganka oyunda dolanıyor nerde sildin yalancı ?? Yalanlarından bıktık artık yeter bırak defol git şu oyundan :evil: :evil: :evil:

Neyse kronick kusura bakma .. Yolun açık olsun kardeşim büyük geçmiş olsun reelde başarılar..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~

“Genel Sohbet” sayfasına dön