:idea: Ve şunu söylüyorum dünkü bebeler datalar ile oynmayı biliyorsa eğer bu oyun gelişir ise eğer cok açık hilesi çıkar fazla güvenmeyin cıkmaz diyenlere resmen gülerim...
Kod: Tümünü seç
http://www.facebook.com/turkish.revenge.brigade
Kod: Tümünü seç
mıllet çatır çatır klandan olmayan ıtem yansıtıyor.admınler bu oyunu kontrol etsınler.adam gelıyor ıtemsız esyaya ıtem yazıp mılletı kandırıyor.parayla satıyor.magdurlar nolcak!HardBoys yazdı:Datalarla oynmayı öğrenmişler milleti kandırarak hesaplarını ve emeklerini çalıyorlar...
:idea: Ve şunu söylüyorum dünkü bebeler datalar ile oynmayı biliyorsa eğer bu oyun gelişir ise eğer cok açık hilesi çıkar fazla güvenmeyin cıkmaz diyenlere resmen gülerim...
İŞTe weLedLeR her YeRde beLLı edeR kenDını . Amq cocukLaRı o DataLaRla oynanMıs bıR konu deqıL o bır oyun HatasıdıR . Yonetım qerekLı acıkLamayı veRmısdır . bıraz akıLLı Ol #@!? WiLysi Sancak sunuCusu Sohbet kanaLına yazDıqın ıftıraLarın bedelını ceKeceSKın . Ceyda abLama haKaRet eTmek neymıs qosteRırız adam ol.wily yazdı:Datalarla oynamayı öğRenmişLer.. Evet hakLısın Başımız büyük beLa'da. Neden diceksin ; Veled bunLar, Yeni biRşey ÖğrenmişLer oyunda aRtık böLgeden duRmadan yansıtıRLar..biR foto'da benden oLsun
nasıl oyunda vaR iKv oynuyorsun dimi kardes senkaBocNn yazdı: O itemLerin hepsi oyunda var. HiLe faLan değİl![]()