DavuTT yazdı:demek vermiyorlar ha ömer canım el atakmı bide bu işe
Slm davut umarım iyisin kardeş İKV nasıl oynadığımı sevdiğim az çok biliyorsundur ve en son ne zaman girdiğimi gayet iyi biliyorsun ve gece sabaha kadar 1 menekşe için 6 saat hiç kaybetmeden basında beklediğim zamanıda iyi biliyorsun ve benim gibi bir çok değerli oyuncu kitlesine sahip bir oyunun böle hoş olmayan hatalar kendilerini soğutuyor umarım daha sonra görüşmek üzere İKV BELİRLENMEYEN SÜRE İÇİN OFF
ÖZEL MESAJ YOLU İLE ULAŞA BİLİRSİNİZ.
DavuTT yazdı:demek vermiyorlar ha ömer canım el atakmı bide bu işe
Slm davut umarım iyisin kardeş İKV nasıl oynadığımı sevdiğim az çok biliyorsundur ve en son ne zaman girdiğimi gayet iyi biliyorsun ve gece sabaha kadar 1 menekşe için 6 saat hiç kaybetmeden basında beklediğim zamanıda iyi biliyorsun ve benim gibi bir çok değerli oyuncu kitlesine sahip bir oyunun böle hoş olmayan hatalar kendilerini soğutuyor umarım daha sonra görüşmek üzere İKV BELİRLENMEYEN SÜRE İÇİN OFF
ÖZEL MESAJ YOLU İLE ULAŞA BİLİRSİNİZ.
FromXXXhELL yazdı:Acıkcası benım grup bolgelerının hata ve eksıklerınden cok kafama takılan baska konularda yorum yapmak ısterım .. Zıra grup bolgelerı kısısel kanatım olarak zaman kaybından baska bır sey degıl sırf ne oldugunu gormek ıcın gorevlerımı yaptım ama sureklı kullanılacak bır bolum degıl... Sebebıne gelınce... Hep dıyoruz ya Turkıyenın ılk onlıne oyunu vs.vs.. ama bu oyunun ne gadar turk olması mutluluk verııc ısede bence o kadarda sorumluluk sahıbı olması kanatındeyım .. Ama gordugum maalsef ozellıkle tıcarı kaygılar burda agırlık basmıs ve grup bolgelerı gıbı sıg bır eklentı getırılmıs.. Bu konuya boyle bakmamın temel sebebı bence bılınclı yaptıklarını dusunmemdır.. Bır cok onlıne oyunda az cok oynamıs bırıyım ama boyle bır bolgenın saglıklı oldugunu savunacak hıc bır aklı basında ınsan oldugunu sanmıyorum ..Ortalama bır bolge gırıs ve cıkıs 3-4 saat alıyor bu nedemek genc beyınlerı 4 saat kesıntısız ekran basına mahkum etmek demektır.. Kımse kusura bakmasın ve yanlıs anlmasın bende onlıne oyun severek oynuyan bıırıyım ama eglenmek ıcın bır ekranın basında 4 saat ggecıren kısının kesınlınle sorunları oldugunu dusunmekteyım .. Burda yapımcı ekıp maalsef kısılerın onlıne surelerını tepe noktada tutumak ve tıcarı gırdılerı ust sevıyeye cekmek ıcın kendınce yontem bulmus ama hem ttnet hemde sobee gıbı bır kurulusun sosyal sorumluluk projelerı ıcersındede bunu gormelerı gerketıgını savunmaktayım.. Sen ortalama 13-25 yas arasının agırlıklı oldugu bır nesılı 4 saat gıbı anormal surelerle ekran basına baglamayı ıyı oyun yaptım olarak gormen bence hıc bır seyle bagdastırılmaz.. Sımdı bu noktada tepkılerde alabılrım bu yazdıklarımda ama saglıklı dusunen her arkadasın bana katılacagı kanatındeyım .. Bu tıp oyunlar bosa gecen zaman demektır arkadaslar ve eglenmek ıcındır asırısı zarardır... Dandık tabır ettıgı bızım yapımcı arkadasların her oyunda sureklı uyarılar gecer bılg basında cok kalmanız saglınız ve psıkolojınız acısından ıyı degıldır dıye.. bızde ne gecıyor.. Kutu al ekle ekle kullan sen kazan ıkv kazansın .. kusura bakma ellebtte tıcarı kurumsun kazan kı bende 5 ad ıkv paketı var bu arada.. kazan kazan derken bu oyuncularınıda dusunmek ve uyamak zorundasın ... Ha oyle bır zorunlulugu yok dıyecek her yapımcı ve oyuncu ark kanunları ıyı arastırsın derım.. zıra benımkı ıyı nıyetlı bır tavsıyedır..Cıkar bır gun vatandasın bırı derkı bu oyun cocugumun ruh saglıgını bozuyor der sıkayetcı olur ve emın olun yasal surecde cıkacak karar tum ınternet kafelerde yasaklanmasına kadar cıkar kı bunun orneklerıde mevcuttur onumuzde.. Ben her anlmada kendını gelıstırmıs ve ııy bır ıkv gormek ıstıyorum karsımda elbette emeklerının karsılıgını ısteyecek ve alıcaklar ama basıte ve kolaya kacmadan lutfen .... SAYGILARIMLA..............................................ARAS KOPARAN
adamlar işi tamamen ticarete dökmüş...millete kutu satmak için ellerinden geleni yapıyolar ama sorunlarımızı daha doğrusu onlardan kaynaklanan saçmalıkları düzeltmelerini istediğimiz zaman cevap bile vermiyolar...