bak seni severim samimi olmasakda iyi bilirim yani ama zeydan çalıyosa çalıyo inkar ediyomu başkasının arkasına gizleniyo mu ? sorarım hiç bir mega şifresini vermiyo onu vermiyo bunu vermiyo çarlar nereye gidiyo kim çalıyo mevlüt dinç mi çalıyo deli deli konuşmayın Allah aşkına ya ... Ama bak sende benm ne demek istediğimi anlamamışsın ben kadirin ne demek istediğini gayet iyi anladım bak hala megaların ne oldunu kim oldunu meran halkı biliyor diyorsun ne bu şimdi ne anlama geliyo meran halkı bilirki biz hırsızlık yapmayız içinizimi okuyo meran halkı ? nerden bilelim biz korayın çalmadını veya siz insan tabi güvendiği birinden beklemez bunu ama olmıcak bişi değil çünkü başka bi seçenek yokExcellence yazdı:Burda ne demek istediğini anlamamaşın yada işine gelmemiş açıkçası.Adam diyor ki Zeydanın meranda hırsız olduğunu bilmeyen yok , çar çalıp paraları indirip öyle şaheser item diziyor diyor bunuda bu meranda kime sorsan öyle der adı çıkmış adamın bir kere zaten onun kazandığı o büyük mevla baska türlü kazanılmaz hele ki zeydan karakterinde biri kazandıysa sonrasında ise bizi bilen biliyor meranda diyip konuyu kapatıyor yani megaxteam meranda yaptığı işleri meran biliyor demek istiyor.Ve haklılarda.MORDuMan yazdı:yav anlamıyorum işiniz gücünüz reklam neymiş meran halkı kimin ne olduğunu biliyomuş kul ile Allah arasına kimse giremez kimin ne olduğunu içinden ne geçirdiğinide Allahdan başka kimse bilemez abuk subuk konuşup kendinize çıkar sağlamayın zeydan haklımı haksızmı bilmem ama tek bi yerde haklı çoğunuz geir kafalısınızikvoyuncusu2008 yazdı:Gökhan'ım ÖnceLikLe Geçmiş OLsun Kardeşim.NasıL OLduğunu Pek AnLayamadım Ama Ayrıntısını Artık Oyunda Konuşuruz.Bırakıyorum Demişsin Bir Daha BöyLe ŞeyLeri Kimsenin Dememesi Gerektiğini SöyLemiştim YineLiyorum.ELimden Ne GeLirse Yapmaya Hazırım.
Sonrasında ALLAH'sızın Birisi Kendisini BizimLe Karıştırmış Bende 2 KeLime KaraLıyayım Şuraya.Senin O Kadar Parayı Nerden Kazandığını Herkes Çok İyi Biliyor O Kadar Çara NasıL Şaheser Ürettiğinide Biliyor.Foruma Koyduğun Resimde ELde Ettiğin Para ve MadenLeri HerhaLde Senin Gibi Şereften Yoksun Birisi Kasarak ALamaz Dimi ?? Herneyse Kimin Ne OLduğunu Meran HaLkı Çok İyi Biliyor Daha FazLa Bişey Yazmaya Gerek Yok ...zeydan yazdı:Yemin Ediyorum Sizi Gibi Geri Kafalı İnsanlar Görmedim Ben.Sandığım kadarıyla Az çok Akıllı İnsanlarsınız Zeka var Şifre vermesseniz Çakmalara AMA Megaşifa Çoğunuzun şifresini Biliyor Esperansa Nasıl Soyuldu Adam Şifre Vermemiş Ama Soyulmuş Samedi Nasıl Soyuldu ? MC nasıl Soyuldu ? Biraz Manktıklı Düşünün Olm Adam Ne Güzel Keyif Çatyor Soyyor Geçinyor Sizi xDD Biliyorum İnanmssınız Bana İnansanızda çokta şeyimde SankiŞimdi MEgaşifanın Yorumu Kesin şöyle olcak PRİm yapıyorsunuz ...!!!! :mrgreen: :mrgreen: Aslında Zeki Bir Hırsız Megaşifa
İz bırakmadan Temizliyo sizi
Megaxçlqn Ve Megaxonlydie Çalınmıştır
Re: Megaxçlqn Ve Megaxonlydie Çalınmıştır

Re: Megaxçlqn Ve Megaxonlydie Çalınmıştır
~~~~
Megaxçlqn;49
Megaxonlydie;49
Fahrenheit;49
Miroslav;49
HüKüMDARxOneStaR;49
Zentiusxateşreis;49
Megaxonlydie;49