Evt yavaş yavaş ınş bıtçek kurtulcaz ıt çakaldanBatuhangs730 yazdı:sunucu temizleniyor yavaş yavaş
^^^^ Canbazz ^^^^
Re: ^^^^ Canbazz ^^^^
- Tunahan1997
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
İYİ Kİ BIRAKTIN BİDE ŞU FORUMA GEREKSİZ YERE HER ŞEYE HIRSIZ YAPMAYI BIRAKSAN.
Reykoa[49]
Cutthroat [46]
Büyünün Zırhı BeynidiR...
Cutthroat [46]
Büyünün Zırhı BeynidiR...
Sanane Lan Sanamı soracamTunahan1997 yazdı:İYİ Kİ BIRAKTIN BİDE ŞU FORUMA GEREKSİZ YERE HER ŞEYE HIRSIZ YAPMAYI BIRAKSAN.
Canbazz hıç kımsenın sıkınde olmayan bırısın defol qıt yoq ablamın mezar taşında adı yazcakmışta bılmemneymış ramazan ramazan benı konuşturtma akıllı ol yoqsa o deqersız aklını 5 kuruşa alırım
Senin aBLanıda skmde oynatırım sEnide amELe hadi aLsana aLAbiLiyosan aKlımıAskxlady yazdı:Canbazz hıç kımsenın sıkınde olmayan bırısın defol qıt yoq ablamın mezar taşında adı yazcakmışta bılmemneymış ramazan ramazan benı konuşturtma akıllı ol yoqsa o deqersız aklını 5 kuruşa alırım
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
sRkN yazdı:Senin aBLanıda skmde oynatırım sEnide amELe hadi aLsana aLAbiLiyosan aKlımıAskxlady yazdı:Canbazz hıç kımsenın sıkınde olmayan bırısın defol qıt yoq ablamın mezar taşında adı yazcakmışta bılmemneymış ramazan ramazan benı konuşturtma akıllı ol yoqsa o deqersız aklını 5 kuruşa alırım
adaplı konuş anaya bacıya laf etmek dinimizde çok büyük günahtır. Ceren bacımdır ve bacıma asla laf edemessin
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
ben öyLe bacının amna koyum sEninde amna koyumBatuhangs730 yazdı: adaplı konuş anaya bacıya laf etmek dinimizde çok büyük günahtır. Ceren bacımdır ve bacıma asla laf edemessin
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
Camo oLum nereye böle bea gel suraya baslatma bırakmaktan fln hırto dha arz katlıyamı bitmedi olm köklerini kazıcaz 
hacım herseye rağmen ana bacı yapmasan dha güzel olur kardesin olarak isteğim budur senden
allaha emnaet varsa hakkım helal olsun dönersen bi pM hEraklıyus akarr ..
hacım herseye rağmen ana bacı yapmasan dha güzel olur kardesin olarak isteğim budur senden
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- Laraxxcroft
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
arz katliyamı bitmedi hee bugün senı arzlar en az 20 kere kesmiştir beee
Lodos katliamı oluo asıLL :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Hemşirexxşifa (49) (ÇALINDI)
Laraxcroftx (45) (ÇALINDI)
Tatlixsavascı (49) (ÇALINDI) ...
((
Herkes aynıyken ben farklıydım.Şimdi herkes farklı ben aynıyım
buda benim farkım;))
Laraxcroftx (45) (ÇALINDI)
Tatlixsavascı (49) (ÇALINDI) ...
Herkes aynıyken ben farklıydım.Şimdi herkes farklı ben aynıyım
buda benim farkım;))
HakLısın kardeşim özür diLerim Ama Oyuna Dönmücem Ama Ben qirer Konuşurum senLe yinemahmutxsolmaz yazdı:Camo oLum nereye böle bea gel suraya baslatma bırakmaktan fln hırto dha arz katlıyamı bitmedi olm köklerini kazıcaz
hacım herseye rağmen ana bacı yapmasan dha güzel olur kardesin olarak isteğim budur sendenallaha emnaet varsa hakkım helal olsun dönersen bi pM hEraklıyus akarr ..