Yeter artık ya.Bu ne saçmalıktır.0 canda şifacımız öldü.İlk şifacı vurmustu.Gitti Kaidm Pence Bilge Cevriye Ayakkbı.
2 canı vardı salak büyücü öldü 12 can oldu bi ara 25 can oldu.O kadar indirdik yine can arttı.Sonunda kestik ama Nafile.
Kadim 0 Canda ilk Vuran Öldü
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kadim 0 Canda ilk Vuran Öldü
bi sansızlık olmş tabi geçmiş olsun ama bizim yapabileceğimiz birşey yok neden foruma yazdın anlamadım tartışılacak bi konu olsaydı tartışırdık ama ölmüşse o adamdan kaynaklanır 
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
Dedigin olursa cok şey değişir kp de olsun canavar kesiminde olsun adamın teki 10 karacine vuur sınra ölür ama dşğerlrş kesince exp gelir...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
eğer vurduktan sonra ölürsen kimseye ex gelmez.HaNdSoMe yazdı:Dedigin olursa cok şey değişir kp de olsun canavar kesiminde olsun adamın teki 10 karacine vuur sınra ölür ama dşğerlrş kesince exp gelir...
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Kadimde şifacıyı öldürtmek gerçekten büyük başarı...
Ben Kadim'in içine giriyorum onlarca Kadim'de sadece tek kesimde 2 defa öldüm onda da 90 küsür canlarda...
Daha başka zamanlarda tankın yanında dolaşır asit atarım Kadim'in içine girerim bana saldırmaz..
Ben Kadim'in içine giriyorum onlarca Kadim'de sadece tek kesimde 2 defa öldüm onda da 90 küsür canlarda...
Daha başka zamanlarda tankın yanında dolaşır asit atarım Kadim'in içine girerim bana saldırmaz..
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

Konuyu okusan bu arkadas gelmesini yani görevin olmasınıı istiyor...mitmet yazdı:eğer vurduktan sonra ölürsen kimseye ex gelmez.HaNdSoMe yazdı:Dedigin olursa cok şey değişir kp de olsun canavar kesiminde olsun adamın teki 10 karacine vuur sınra ölür ama dşğerlrş kesince exp gelir...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
biz kadimde önce büyücü vuruyor sonra kayboluyor ortadan böyle yapıyoruz
<)