/alkış 5 defadır mail gonderıyorum destege hayla sonuc yokGodfreyxSpider07 yazdı:Gm'lerin çalanı bulamayacağını hepimiz biliyoruz öyle olsa idi Selin ve Masum benim karakterimi soyanı bulurdu.
Masumun gercek yüzü....!
Re: Masumun gercek yüzü....!
GodfreyxSpider07 yazdı:Gm'lerin çalanı bulamayacağını hepimiz biliyoruz öyle olsa idi Selin ve Masum benim karakterimi soyanı bulurdu.
Zamanda senin carları geri aldıM halde şifre değiştirmeyi bilmedim halde masum la aram iyidi ona rica etdiM ve orda dedi şuydu bana kulanıcı adı veya şifre yanlış demişti bende üstüne basarak aynı kulanıcı adından şifreden ben oyuNa girdim denedim deye değiştir iyi dene demişdiM.. (elimde msn konuşmaları var )
o zamanlaR aklımın ucundan gecmezdi ama şimdi diyoruM ki senin hesapbanın üstüne oturcakdı sanırım sercaN...
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Emo kımseye bısı anlatılmaz pasa bunlar Teşkılat
Ne kadar kanıt getirsen ve önlerine sunsanda İnkar edıceklerdır elbet
Aldıgım duyumlara Göre masum yıne kaybolmuş
Bu sefer acıgını nasıl kapatacak merak edıyorum :geek: :geek:
Aldıgım duyumlara Göre masum yıne kaybolmuş
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

GodfreyxSpider07 yazdı:Gm'lerin çalanı bulamayacağını hepimiz biliyoruz öyle olsa idi Selin ve Masum benim karakterimi soyanı bulurdu.
bencede zaman/tarihi bulup yönetime gönderin ne zaman ve nasıl ne yapılmış ne alınmış hepsi gözükür;)Esadullah yazdı:amonra06, ne seni nede Masumprens'i tanırım ama konu ciddiye giderse karakterinin çalınma tarihi ve zamanı(saat) bulup bu konuya gönder o işte o zaman Yönetime verelim bakalım o saatte ve o günde karakterin kiminle alış-veriş'te bulunmuş ve ne vermiş, ne almış.
T.G.E: Tılsım Görev Yardımlaşma ve Destek Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar!
- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Benim yazdıgım mesaj ile pc kullanmayı bilip bilmemem ile ne alaka? Bu kadar saldırgan tavırlar niye. Ben seni tanımam etmem. Gelip burda cahil faln tarzı kelimeler kullanıyorsun.Yolladığın fotoyu yorumlamak için pc bilgisne mi gerek var. Bazen insanlarla laf yarısı yapıcam diye gercekten ama gercekten sacmalıyorsunuz. Yazık... İlk önce düzgün ve anlasılır yazınki sizi anlayalım.amonra06 yazdı:sıze tek kelımem teamx loncasın ıletısım sayfasına bakın bu bur mail fotosunu sonradan aldım bu ıkı pc kulanmıyı bılmıyorsunuz bu her halınızden bellı hangı mailk adresın olursa olsun gonderdın mail kenıdnı kayıt eder benım sayemde bırsey daha ogrendınız cahıller buda 4Darknessxcaptain yazdı:Daha oncede aynı yorumu yapmıstım.
Ortada Masumun çaldığına dair kesin bir kanıt yok.
Bunun yanında sevmeyen veya ortalık karıstırmak isteyen arkadaşlar resimlere bakarak tatmin olmuşlar ama tam olarak hangi resimde hangi cümlede masumun caldıgına dair kesin bir bulguya varmıs. Bi gosterseniz.
Merak ediyorum bu kadar ustune gelen arkadasların iddaa edilen bu olaydanm baska bi olaya sahit olmuslarmı.
Yada buraya yazan arakdaslardan herhangi biri benimde paramı itemimi çaldı diyebiliyormu?
Peki bu arkadaşlar hiç dusundumu onun calmama ihtimalini?
Arkadaslar lutfen bu ihtimalide dusunun bu agır bi suclama.
Eger adınız gibi emin değilseniz bir kişinin ustune bu kadar gidilmez.
Oyun bu.
Ortada bir hırsızlık varsa bunu kimse kabul etmez. Ama konudaki fotolarda Hırsızlık belirtisi hiçbirsey yok.
Emin değilseniz kimsenin ahını almayın. Gunah yaw.

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
cansever18181 yazdı:Emo kımseye bısı anlatılmaz pasa bunlar Teşkılat![]()
Aldıgım duyumlara Göre masum yıne kaybolmuş![]()
Paşa kendileri biliR....
Az daha yalasınlar bakalım
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
siz ikiniz fitnecisiniz size ne diyeyim size ne denir biliyormusunuz fırsatçıayhilal yazdı:cansever18181 yazdı:Emo kımseye bısı anlatılmaz pasa bunlar Teşkılat![]()
Aldıgım duyumlara Göre masum yıne kaybolmuş![]()
Paşa kendileri biliR....
Az daha yalasınlar bakalım
ha birde şu var ortalıgı sizden başkası germiyor sunucuda oyunda forumda hep bölesiniz
size ne söylersek söyleyelim bir defa fitne sokmak için geldiniz ya dilinizdeyiz ya önünüze geleni karalarsınız ancak kendi pisliklerinizi ört past etmenin en güzel yolları sizdedir yeter be saçmaladıklarınız artık ben gidecem savcılıgıa hakaret dagvası açacam size
konuda karalamayı en çok yapanlar arzlardır sadece onlarmı düşman loncalardır
aklınız fikriniz oyun item para olmuş sizin yalanda yanında bonus gidinde biraz uyunla la ne ayaksınız oyundan forumdan çıkmayıp milleti karalarsınız
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
emre yukarda bişi dediydi masum 2 milyn İcin Sırragenin arkasından atıp tutuyor diye..
GÖrün İşte Masum 2 milyONluk adam... Emre Suna benm yerime '2 milyon verinde sussun gariban..
Fazlasıyla verin ha...
GÖrün İşte Masum 2 milyONluk adam... Emre Suna benm yerime '2 milyon verinde sussun gariban..
Fazlasıyla verin ha...
Fazla SÖze Gerek yok...
Sırrage
Sırrage
Size verilen miktarı özel msjla gönderin 2 katını verimde benim dediğim yorumları yazın
HİPHOPSTYLE
KAyzer acıMı geldi gercekleR sana Sen değil masum abiN gelsiN karşıMa senınde zamanda ne mal oldunu bilmiyoruZ sanma kayzerhekiM eger senın carınsa ?
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...