TEAM LONCASI İLETİŞİM SAYFASI

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MasumprenS
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos
Lonca: ---

Re: >>> TEAM LONCASI İLETİŞİM SAYFASı <<<

Mesaj gönderen MasumprenS »

prenscaspian yazdı:diosun carı calındıgından itemlerinin hepsi calındıgından loncadan atılıyo yazık su loncayı bırakmısım iyi ki bırakmısım yoksa beimde bütün herseyim calınırmıs mehemt sende beni kasayı talan ettin diye sucluyodun
foruma yaz bakalım suclamaların dogrmu yazık be arkadas deyip bagrımıza basıp herkesi karsımıza aldıgımız adam bi kac item için yaptıklarına bak sen diosu loncadan atıyosan hala suclusun adamdan şifresini istemen ve ertesi günü carın bosaltılması cok garip bi olay sen demekki milletin sırtından gecinmişin bu güne kadar hadi yolun acık olsun unutma ne ekersen onu biçersin istesen bende vereyim şifremi mail atayım carımı bosalt
Avukatlık yapcaksan baroya başvur 1
Sunucunun yarısının şifresi var bende kimin charından ne çöp almışım sor bakalım 2
Evet kasayı talan ettin duymak istediğin buysa evet kasayı talan ettin-niz değil ettin!!! 3
Herkes herkesi tanıyor 3*5 tane item için kimsenin charını boşaltıcak kadarda düşmedim senin gibi! 4
Allah korkum var rahatım vicdanımda rahat ... 5
Yolumda açık kapalı olsada her daim dostlarımız sevenelerimiz çok açarız el birliğiyle sen kasma kendini bu kadar rahat ol! 6
Üstüne vazife olmayan şeylerede burnunu sokma sora sıkıştırırsın Allah korusun kopar burnun... Burası Lonca sayfası uzaklaş hadi... !
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...

İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]

"MasumprenS"
Kullanıcı avatarı
prenscaspian
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen prenscaspian »

yazdıklarım zoruna gitmiş anlaşılan görüyorumki suçunu örtbas etmek için elinden geleni yapabiliyosun merak etme gereken yapılcak benden kork bunu unutma benide bütün tılsım bilir çok laf yedim söledimde ama inan sana arka cıkıpta baskalarını karsıma almıs olmam beni üzdü demek ki gercek yüzünü şimdi görebildim sen kendini kandırmaya devam et mehmet böyle devam et senin yüzünden ümit abide oyunu bırakacak sayende tebrik ederim sana bugün şifrenizi verin mehemte yarın carınız bosaltılsın arkadaşlar hadi rezil herif loncanı alda basına çal ve suclamalarını foto ile yayınlada bütün tılsım görsün kanıtını sun bana eyvallah diyeyim
Hayatı akışına bırak ve öyle kalsın

Gördüğüm kadardır verdiğim değer bence herkes kendi değerini kendi belirler
Kullanıcı avatarı
amonra06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen amonra06 »

mehmet sana ben kanıt sunuyorum fotolar ve mailin fotosu bana sen senın alamadını ısbatla ıtemlerın pesıne dusmuyecem
ha dıyorsun o mail benım deıl hseap acıp kapatmak sanıyelık ıs
Kullanıcı avatarı
amonra06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen amonra06 »

ne oldu mehmet sustun kaldın. senın alamdını ısbatla butun konuslar ve mail fotsu elımde... haı sen tılsımın agababasınya hanı en ıı ıtemler sende varya sımdı sana arka cıkanda coktur....
Kullanıcı avatarı
prenscaspian
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen prenscaspian »

adam gibi konusmaya calıssakta msnden kacıp densiz konusmalar yaparakmı arka cıkacak bu adam msnden kacıp gidiyosa suçunu orada kabul etmiş demektir
Hayatı akışına bırak ve öyle kalsın

Gördüğüm kadardır verdiğim değer bence herkes kendi değerini kendi belirler
SIRRAGEe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SIRRAGEe »

dikkat edin yasaklamasın sizi =)
Fazla SÖze Gerek yok...

Sırrage
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

:!:
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RuTkaY »

Zamanında çok kişinin hakkı geçti. Bende bunlardan biriyim. Sen ki eeeyyy Masumprens! Aydın abiminde dediği gibi;
prenscaspian yazdı: yazık be arkadas deyip bagrımıza basıp herkesi karsımıza aldık
Ben arkadaş değilde abicim dayıcım dedim. Bana yapılanı cümle alem biliyor. Sizin yaptığınız haksızlıklarıda biliyorlar. Ama bu son olsun. Bundan sonra yanlışınız olmasın. Aydın abimin yanındayım. Çalsanızda item çalmasanızda unutmayın ki sadece sizi değil, tılsımın ileri gelenlerini rezil edecek yüzünü kızartacak bildiklerim var (Muhtemelen kanıt diyeceksiniz. Çünkü başka bildiğiniz bişey yok. Elbet kanıtım varki böyle diyorum. Beni bilirsin Mehmet Bey 3 düşünür 1 konuşurum. Konuştuğumdada arkasında dururum.)!.
Bu sayfaya yorum yazmak bile bana saçma geliyor. Loncanıza laf atmıyorum yanlış anlaşılmasın. Ama siz kral değilsiniz. Millete arkanıza 3-5 kişi alarak ahkam kesmek müslümanlığın neresinde yer alıyor. İNSAN OLUN HADDİNİZİ BİLİN.....

Bir zamanlar Amisosxxdüello ;)
Resim
..
.\.Emre./.
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

Canım Şahinciğime xD

Resim

[code]http://img832.imageshack.us/img832/9379/sahin.gif[/code]
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rocnqpung »

Kayzer yazdı:
Canım Şahinciğime xD

Resim

[code]http://img832.imageshack.us/img832/9379/sahin.gif[/code]
Bende isterim ;DD
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.

“Lonca İletişim” sayfasına dön