Memnuniyetsiz Tavırlarınız.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
seffahseyf
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Memnuniyetsiz Tavırlarınız.

Mesaj gönderen seffahseyf »

Arkadaşlar bir süredir sunucu ve genel etkileşim sayfalarında devamlı oyundam memnun olmadığınızı bize şu veya bu item düşmüyor oyun artık sıkmadımı gibi konular açıyorsunuz. Sunucularımızda üzerinde bir tek doğru düzgün itemi olmayan birçok oyuncu var. şu kadar Kenan a şu kadar Junona gittim diyeniniz var ama bir çok oyuncu gitmeyi bırak daha bölgelere giremedi siz neden bahsediyorsunuz. Halinize biraz şükredin sanki oyunun arkasında yüzlerce veya binlerce çalışanı var toplasan bir avuç insan. Muhakkak yönetim bu tür hataları düzeltmeye çalışıyordur. siz onlara destek vereceğinize devamlı onları eleştiriyorsunuz unutmayın onlarda insan biraz Yönetime hak verin. Zamanı gelince herşey yoluna girecektir. Bir konuyu tekrar tekrar açıyorsunuz saysan aynı konuyu bir başka arkadaş açmıştır sanki oyunda tek ona haksızlık olmuş dışlanmış elinden birikinleri alınmış. Boşuboşuna forum kirliliği yapıyorsunuz. :evil:
[*][/color]DERGAHXGÖKTÜRK
[*][/color]SEFFAHSEYF
[*][/color]SEFFAHSEYFXŞAMAN
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Memnuniyetsiz Tavırlarınız.

Mesaj gönderen Scalgar »

Genel Etkileşim şikayet ve yönetime hakaretler ile dolmuş..
Nothing
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen barkido »

millete kızıyorsun tekrar tekrar aynı konuları açıyorsunuz diye ama bu konuda daha önce açılmıştı ;)
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
seffahseyf
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen seffahseyf »

bak okumuşsun ama hala açıyorsun bak ilk on sayfaya bakalım nasıl kanular var hep şikayet okuma yazma bilmenede sevindim
13misafir yazdı::arrow: YÖNETİM YALAKALARI 8-) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
ben bugüne kadar hiç bir zaman ne oyunda nede gerçekte yalakalık yapmadım aslada yapmam. kimseye kırıcı bir söz söylemedim söylememde senin bana yalaka demen senin kendi şahsiyetini bana yakıştırmandır. Ben sizin gibi bazı arkadaşlara küfür edip hesap bloklanıp tekrar usturupsuz isimlerle kullanıcı olmadım boş yere iyi günler güncel gipi post kasıp mesaj sayımı yükseltmedim yalaka senin gibi insanlara denir zaten size birşey söyleyende kabahat dedik insan kılığına girip acaba artık yönetimede hak verirler mi dedik.

Forumda bu konuya bakacak olan bir Yönetici arkadaş Konuya kilitleyebilirmi.

HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM...
[*][/color]DERGAHXGÖKTÜRK
[*][/color]SEFFAHSEYF
[*][/color]SEFFAHSEYFXŞAMAN
18misafir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen 18misafir »

seffahseyf yazdı:bak okumuşsun ama hala açıyorsun bak ilk on sayfaya bakalım nasıl kanular var hep şikayet okuma yazma bilmenede sevindim
13misafir yazdı::arrow: YÖNETİM YALAKALARI 8-) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
ben bugüne kadar hiç bir zaman ne oyunda nede gerçekte yalakalık yapmadım aslada yapmam. kimseye kırıcı bir söz söylemedim söylememde senin bana yalaka demen senin kendi şahsiyetini bana yakıştırmandır. Ben sizin gibi bazı arkadaşlara küfür edip hesap bloklanıp tekrar usturupsuz isimlerle kullanıcı olmadım boş yere iyi günler güncel gipi post kasıp mesaj sayımı yükseltmedim yalaka senin gibi insanlara denir zaten size birşey söyleyende kabahat dedik insan kılığına girip acaba artık yönetimede hak verirler mi dedik.

Forumda bu konuya bakacak olan bir Yönetici arkadaş Konuya kilitleyebilirmi.

HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM...
açtığı konuyu kilitleten ulvi yalaka nedir sözlüğe bak bakalım senin adın yazıodur
çakma misafir hesabıyımdır
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön