Avukatlık yapcaksan baroya başvur 1prenscaspian yazdı:diosun carı calındıgından itemlerinin hepsi calındıgından loncadan atılıyo yazık su loncayı bırakmısım iyi ki bırakmısım yoksa beimde bütün herseyim calınırmıs mehemt sende beni kasayı talan ettin diye sucluyodun
foruma yaz bakalım suclamaların dogrmu yazık be arkadas deyip bagrımıza basıp herkesi karsımıza aldıgımız adam bi kac item için yaptıklarına bak sen diosu loncadan atıyosan hala suclusun adamdan şifresini istemen ve ertesi günü carın bosaltılması cok garip bi olay sen demekki milletin sırtından gecinmişin bu güne kadar hadi yolun acık olsun unutma ne ekersen onu biçersin istesen bende vereyim şifremi mail atayım carımı bosalt
Sunucunun yarısının şifresi var bende kimin charından ne çöp almışım sor bakalım 2
Evet kasayı talan ettin duymak istediğin buysa evet kasayı talan ettin-niz değil ettin!!! 3
Herkes herkesi tanıyor 3*5 tane item için kimsenin charını boşaltıcak kadarda düşmedim senin gibi! 4
Allah korkum var rahatım vicdanımda rahat ... 5
Yolumda açık kapalı olsada her daim dostlarımız sevenelerimiz çok açarız el birliğiyle sen kasma kendini bu kadar rahat ol! 6
Üstüne vazife olmayan şeylerede burnunu sokma sora sıkıştırırsın Allah korusun kopar burnun... Burası Lonca sayfası uzaklaş hadi... !