Lordragon'dan veda
Lordragon'dan veda
Arkadaşlar bugün itibariyle oyunu bırakmış bulunmaktayım.Ottopsylancet çarımın ebedi sahibidir.Ben yani Fırat bu saatten sonra oyunda olmayacağım.Beni sormak için kardeşim kadar sevdiğim ottoyu rahatsız etmezseniz sevinirim.Kimseye hakkınızı helal edin demeyeceğim çünkü oyundaki en ufak varlığım bile kendi emeğim sonucu elime geçmiştir.Allaha emanet olun.Güle güle...
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
- Laraxxcroft
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lordragon'dan veda
başariLar 
Hemşirexxşifa (49) (ÇALINDI)
Laraxcroftx (45) (ÇALINDI)
Tatlixsavascı (49) (ÇALINDI) ...
((
Herkes aynıyken ben farklıydım.Şimdi herkes farklı ben aynıyım
buda benim farkım;))
Laraxcroftx (45) (ÇALINDI)
Tatlixsavascı (49) (ÇALINDI) ...
Herkes aynıyken ben farklıydım.Şimdi herkes farklı ben aynıyım
buda benim farkım;))
- DequeL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Of The World
Oyuna Veda Etmene Üzüldüm ReeLde Başarılar Dilerim . . Zaten Böğle Hırsızlık Klavye Erkekliği yapan Çok Kişi Olunca Benimde Oynama hevesim Kayboluyor 
Yalnız bir fikri öpemez…ona dokunamaz veya onu tutamazsınız.Fikirler kan ağlamaz,,acıyı hissetmezler,Sevmezler...
V For Vendetta
V For Vendetta
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
Güle güle benim yoncacı kardeşim seninle orada tanışmıştk sende bu oyundaki en saygıdeger kişilerden biriydin gitmene üzüldüm ama sen kararını vermişşin bencede dogru bir karar vermişşin reel hayatında başarılar dilerim RABBİM yar ve yardımcın olsun ALLAHA emanet ol
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Fıratım Cok üzüLdüm oyunu Bıraktıgına ne Diyeyim nasip Kısmet Kardesim A.E sin ReaL De BasarıLar DiLerim
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: eSki bir AHİ...
Fırat kardeşim oyunu bırakmana üzüldüm diyemicem çünkü vaktimizi öldüren eglence aracından başka bişey degil yani kısaca oyun fani dostluk arkadaşlık baki burdaki dostların arkadaşların arasında hatırı sayılan birisin belli ki bizim loncamızda oldugun dönemler tanışmışlıgımız vardır senle neyse uzatmaya gerek yok Allah reel hayatında yar ve yardımcın olsun mutlu huzurlu ve başarılı bi hayatın olması dilegiyle Allaha emanet ol üstadım...
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
eyvallah sağolun.bu başlığı ve içeriğini kaldıramıyoruz sanırım
neyse sağlık olsun
- maracana
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
senı cok ozlıcem fırat krdes senı gordugumde oyuna hevesım artıyordu sımdı sen yoksun reel hayatda basarılar dılerım allah senın ıcın en ıyısını nasıp etsın hersey gonlunce olsun elveda:(:(:(
Biz akıL vermez, gösteririz.. Konuşmaktansa susar, ses bekLeriz.. Değer verdikmi karşıLığını isteriz.
ஐ◄███▓▒░░ KUKLACI ░░▒▓███►ஐ
KaRTaLxBaKıSLı
Kelkitxvadisix
XXSeYRanTePeLiXX
ஐ◄███▓▒░░ K*A*R*T*A*L**B*A*K*I*S*L*I░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░ KUKLACI ░░▒▓███►ஐ
KaRTaLxBaKıSLı
Kelkitxvadisix
XXSeYRanTePeLiXX
ஐ◄███▓▒░░ K*A*R*T*A*L**B*A*K*I*S*L*I░░▒▓███►ஐ
Sana pes etmemeni söylemiştim bir grup bölgeleri için Oyunu bırakman hiçte güzel bir şey değil
Yönetim Herhalde bu ayrılıkları düşünmek zorunda yoksa devamını ya başkaları ya da bizler getireceğiz...
Yönetim Herhalde bu ayrılıkları düşünmek zorunda yoksa devamını ya başkaları ya da bizler getireceğiz...