>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
- Manyak43
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
ARKADAŞLAR LONCANIZDAN ÇIKIYORUM ENESİN BAZI TAVIRLARINDAN DOLAYI ORHAN ABİ BEN GECE GECE ŞAHİNİN ÜSTÜ ÇALINDI DİE ÜST DİZMEYE ÇALIŞIODUM KADİRİN ÇAR SA DEDİ AS DEDİM ŞAHİN BEN ENES DEDİ TMM DEDİM BUNU 44 YAPALIM DEDİ BENDE ENES BEN PARA KASIOM AYRICADA DEFANSİFİM DEDİM SONRA MADENİN BAŞINA GEÇTİM ENES MADENİ ÇEKTİ BEN DE LAN DEDİM SONRA DALDIM ABİ CİNE VURDUM ENESE GRUB ATMAYA KALK TIM KLANDA OLĞUMU UNUTMUŞUM ALMADI GRUBA BENDE MADENİN BAŞINA GEÇÇEK `KEN ENES ŞAHİN LONCADAN ÇIKCAN DEDİ BEN DE KİM DİO DEDİM BEN DEDİ ORHAN ABİYE DİCEM BEN KASIODUM MADENİ ÇEKTİM DİE BANA SİNİRLENİP KASILMAMI ENGELLEDİ DİCEM DEDİ İİ BAKALIM DEDİM SONRA BOMBACI GELDİ ÖLDÜK ENESLE TARTIŞMAYALIM DİE YUKAR İRİDYUMA GİTTİM SONRA KONUŞ KONUŞ ALIOM FOTOLARINI DEDİ BENDE ORHAN ABİ YE GÖSTER DEDİM ABİ KARDEŞLERİM LONCANIZDAN AYRILIYORUM HEPİNİZE BUNDAN SONRAKİ OYUN HAYATINZDA BAŞARILAR Kardeşxşahin ÇARIMI SİLMEYECEĞİM SORAN HERKESEDE AYRILDIM DİYECEĞİM HEPİNİZE HAYIR RAMAZANLAR DİLERİM HOÇAKALIN ...
..,::;~Kardeşxşahin~;::,..
B€Nİ BİRT€K S€N @NLADIN S€ND€ Y@NLIŞ @NL@DIN ...
..,::;~Update~;::,..
B€Nİ BİRT€K S€N @NLADIN S€ND€ Y@NLIŞ @NL@DIN ...
..,::;~Update~;::,..
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
Manyak43 yazdı:ARKADAŞLAR LONCANIZDAN ÇIKIYORUM ENESİN BAZI TAVIRLARINDAN DOLAYI ORHAN ABİ BEN GECE GECE ŞAHİNİN ÜSTÜ ÇALINDI DİE ÜST DİZMEYE ÇALIŞIODUM KADİRİN ÇAR SA DEDİ AS DEDİM ŞAHİN BEN ENES DEDİ TMM DEDİM BUNU 44 YAPALIM DEDİ BENDE ENES BEN PARA KASIOM AYRICADA DEFANSİFİM DEDİM SONRA MADENİN BAŞINA GEÇTİM ENES MADENİ ÇEKTİ BEN DE LAN DEDİM SONRA DALDIM ABİ CİNE VURDUM ENESE GRUB ATMAYA KALK TIM KLANDA OLĞUMU UNUTMUŞUM ALMADI GRUBA BENDE MADENİN BAŞINA GEÇÇEK `KEN ENES ŞAHİN LONCADAN ÇIKCAN DEDİ BEN DE KİM DİO DEDİM BEN DEDİ ORHAN ABİYE DİCEM BEN KASIODUM MADENİ ÇEKTİM DİE BANA SİNİRLENİP KASILMAMI ENGELLEDİ DİCEM DEDİ İİ BAKALIM DEDİM SONRA BOMBACI GELDİ ÖLDÜK ENESLE TARTIŞMAYALIM DİE YUKAR İRİDYUMA GİTTİM SONRA KONUŞ KONUŞ ALIOM FOTOLARINI DEDİ BENDE ORHAN ABİ YE GÖSTER DEDİM ABİ KARDEŞLERİM LONCANIZDAN AYRILIYORUM HEPİNİZE BUNDAN SONRAKİ OYUN HAYATINZDA BAŞARILAR Kardeşxşahin ÇARIMI SİLMEYECEĞİM SORAN HERKESEDE AYRILDIM DİYECEĞİM HEPİNİZE HAYIR RAMAZANLAR DİLERİM HOÇAKALIN ...
Arkadaşlar Yeter Artık Nedir Bu Yaptığınız?
Çocukmusunuz Siz Allah Aşkına...
Yeterin Artık Çocukca Sebeplerden Dolayı Yaptıklarınız..
Böyle Bİr Konu İçin Nasıl Kardeş Ailesini Terkedebiliosunuz..
Şahin Oyunda Ulaş Bana Senle Konuscaklarım Var...
Sana Gelince Enes Sanada Bİr Kaç Kelamım Olucak...

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- Tech0Enq0o
- Acemi Savaşçı
beyler bundan sonra rica ediyorum lonca sayfasını kişisel meselelere çevirmeyin.
Kardeşx Loncası Yönetim Başkanı :
Kardeşxkadirr
Kardeşxkadirrr
Kardeşxkadirr
Kardeşxkadirrr
- soner2010
- İskele Babası
aranızda bulundugum icin gurur duyuyorum....
Kardeşxsoner[44]
Rüzgarxkosovalı[48]
Rüzgarxmemet[39]
Silahsa Tutarım Kaderse Çekerim
Rüzgarxkosovalı[48]
Rüzgarxmemet[39]
- bewory
- Cin Avcısı
- Lonca: Kardeşx
Sağol Soner Kardeşim. Aramıza Hoş Geldin.
KardeşxALTINDAL
ıllıALTINDALıllı
2 dir aynısıs söylüüyom benim şifam var 38 lw kardeşx locnasında yeter artık yazın şunun ismini..
pardon benim hatam görmemişimxxD:
- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
Şahin Otur Oturduğun Yerde Hiç Bir Yere Ayrılmıyorsun Sırf Benim Hatrım İçin Kalırsan Gerçekten Bana Önem Verdiğini Anlarım.. Saten Mehmet Ve Sen 2niz Beni Kırmassınız Bende Sizi Haksızsam Söle Şahin
Arkadaşlar Ben Enes Yada Başka Biri Konuşup Haberleşmediğiniz Sürece Bir Araaya GelmeyinOyunda
Bir Mesele Sürekli Çıkıyor Ortaya Eme Gircez Şahin Süleyman vs. Gel Em Yapalım Oda Tmm der gelır Baska TUrlu bır araya gelmeyın:DD:D
baktınız sorun cıkıyor kavgayı bıtıren taraf sız olun ozur dıleyın bıtsın...ozur dılemek haksızlık yapan kucuk dusen degıldır
Buyuklugunu Gosteren kısıdır..
Bu Arada Aranızda Sık Sık Olamıyorum Sabah 9 Aksam 9 A kAdar calısıyorum arada aksam 7 oluyor RAMAZAN ayındayız malum Ve Babam Net I Kapattırmıstı
Bu Yuzden Gırmıyordum Sımdıde Sınırlı Baglattık bu yuzden gırerım artık.....
Arkadaşlar Ben Enes Yada Başka Biri Konuşup Haberleşmediğiniz Sürece Bir Araaya GelmeyinOyunda
baktınız sorun cıkıyor kavgayı bıtıren taraf sız olun ozur dıleyın bıtsın...ozur dılemek haksızlık yapan kucuk dusen degıldır
Buyuklugunu Gosteren kısıdır..
Bu Arada Aranızda Sık Sık Olamıyorum Sabah 9 Aksam 9 A kAdar calısıyorum arada aksam 7 oluyor RAMAZAN ayındayız malum Ve Babam Net I Kapattırmıstı
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
- soner2010
- İskele Babası
saol..süleyman kardeşim..
Kardeşxsoner[44]
Rüzgarxkosovalı[48]
Rüzgarxmemet[39]
Rüzgarxkosovalı[48]
Rüzgarxmemet[39]
- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Beyler nasılsınız oyuna bu sıralar kimse girmiyor gördüğüm kişiler yavuz ve süleyman hergün giriyorlar ama diyerlerini hiç göremiyorum lütfen birazcık lonca çarınıda kasın yoksa başkanların kararı ile ceza verilecek aramıza yeni gelenler hoş geldi sefa getirdi
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!