bu hadisleri hiç kendinize uyarladınızmı.lodostaki kişileri nasıl küçük gördüğünüzü hiç düşündünüzmü? şimdimi aklınıza gelio bu hadisler? bi tartışma var tartışmaya dini alet etmeyin!!!Muktedir yazdı:Müslüman, müslümanın kardeşidir. Ona zulm etmez, onun yardımına koşar, onu küçük ve kendinden aşağı görmez. Onun kanına, malına, ırzına, nâmusuna zarar vermesi haramdır. (Hadîs-i şerîf-Eşi'at-ül-Lemeât)
bence şu hadisi kaldır hem söyledigin kelimeler hadise uygun degil hemde o hadisten ibretlik bişe almıyorsun buda seni ileri görüşlüymüş gibi tanıtmandan kaynaklatıyor kim bir insanı rencide eder kırıcı kelime kullanırsa sayısız meleklerin bedduası onlara olsun inaşşalhu taala
Masumun gercek yüzü....!
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Masumun gercek yüzü....!
٩(-̮̮̃-̃)۶
ToNaNi
ToNaNı
Chunli
Kerkenez
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Sıkışınca bizden kimse cevap atmasınRoneY yazdı:[quote="Enderxangel"][quote="HarbicocuK"]bizden kimse cevap yazmasın bazıları kendi çapında eglensin dursun eger bu olayı aydınlatmak isteseydi ikvdestek mail atardı gerçekleri ögrenirdi lakin atmadılar neden atsınlarki ....
Biz öğreniceğimizi öğrendik zaten artık yazmasanızda olur
Konuşmayalım konuşmayalım diyoruz ama sizin gibi kendini bilmez gerizekalılarada ağzının payını vermeden olmayacak heralde..
Gerizekalı herif sıkışmakla ne alakası var bizim cevap atmamamız o iftirayı kabullenmemizden değil sizi cevaplarımıza layık görmememizdendir.
Aptal herif 3 fotoyla neyi öğrendin.GMler işi çözsün diyoz kaçıyonuz bi kaç foto koyup da millete iftira atmayıda çok iyi biliyonuz.
Konuyla herhangi alakan yok .Aptal aptal yorumlar yapma ..[/center][/quote]
Farkındamısınız bilmiyorum ama seviyeyi bozup bize hakaret etmeye başlayan kişi sizin loncanızdan biri bana seviyesini düşüren gerizekalılar ,aptallar diyene benim yalaka demem size ne kadar battı anlayamıoyrum doğrusu...
Peygamber efendimizin hadisleri sizin elemanlarınızı bağlamıyor galiba sizin yandaşlarınızın dediklerini ettiklerini görmemezlikten gelin diye bir hadiside olmadığına eminim...
Taraflı olmayın dediklerinizi biraz ölçün,biçin öyle gelin...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
Konuşmayalım konuşmayalım diyoruz ama sizin gibi kendini bilmez gerizekalılarada ağzının payını vermeden olmayacak heralde..Fearoftheclipse yazdı:Sıkışınca bizden kimse cevap atmasınRoneY yazdı:[quote="Enderxangel"][quote="HarbicocuK"]bizden kimse cevap yazmasın bazıları kendi çapında eglensin dursun eger bu olayı aydınlatmak isteseydi ikvdestek mail atardı gerçekleri ögrenirdi lakin atmadılar neden atsınlarki ....
Biz öğreniceğimizi öğrendik zaten artık yazmasanızda olur
Gerizekalı herif sıkışmakla ne alakası var bizim cevap atmamamız o iftirayı kabullenmemizden değil sizi cevaplarımıza layık görmememizdendir.
Aptal herif 3 fotoyla neyi öğrendin.GMler işi çözsün diyoz kaçıyonuz bi kaç foto koyup da millete iftira atmayıda çok iyi biliyonuz.
Konuyla herhangi alakan yok .Aptal aptal yorumlar yapma ..[/center][/quote]
Farkındamısınız bilmiyorum ama seviyeyi bozup bize hakaret etmeye başlayan kişi sizin loncanızdan biri bana seviyesini düşüren gerizekalılar ,aptallar diyene benim yalaka demem size ne kadar battı anlayamıoyrum doğrusu...
Peygamber efendimizin hadisleri sizin elemanlarınızı bağlamıyor galiba sizin yandaşlarınızın dediklerini ettiklerini görmemezlikten gelin diye bir hadiside olmadığına eminim...
Taraflı olmayın dediklerinizi biraz ölçün,biçin öyle gelin...[/quote]
Sana Acıyorum..

- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
Sözün bittiği yerdeyiz malesef...
Allah affetsin sizi...
Almayın mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
Allah affetsin sizi...
Almayın mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
arkdasım dunkı kufur olayında ben daha bu sabah ogrendım dun sıfrayı degıstmeyı unutdum ıcın masum gen gırmıs ve kendını haklı cıkarmaya calısmak ıcın varay yoga kufur yolamıs ve sukadarını soluyroum sayt o kufurlerı ben edmıs ısem soleneın kufurlenı 1000 kantını kabulenırım.....!barneykster yazdı:Şu 8 sayfalık konuda bir Masumprens'in yorumu yok eğer bir insana iftira atılıyo olsaydı çıkıp kendini savunurdu eğer aklı mantığı olan bir insan bunları düşünür ve ona göre yorumunu yapar bence burdaki iftira falan diil düpedüz hırsızlık fotolarda bana göre yeterince kanıt Küfür konusuna gelinirse ben o anda oyunda olmadığım için görmedim ama öle bişey varsa oda onun ayıbıdır bu Masumprens'in hırsız olmadığını göstermez
ben zaten allah havle etdım kardes ama dedıgını yapcam... 3-5 ıtemın pesınde degılım pesınde oldum sey baskanın malı gıtmesın yazıkdır ben carları dızne kadar 7 ayım gıttı 7 ay az bı suremı...?Esadullah yazdı:Selamlar,
amonra06, ne seni nede Masumprens'i tanırım ama konu ciddiye giderse karakterinin çalınma tarihi ve zamanı(saat) bulup bu konuya gönder o işte o zaman Yönetime verelim bakalım o saatte ve o günde karakterin kiminle alış-veriş'te bulunmuş ve ne vermiş, ne almış.
Kanıtlarla konuşmakla çok iyi yaptın ama bunu inkar edenler, kabul edenler ve kararsız kalanlar var. En kısası söylediğim gibi karakterinin çalındığın günün tarihi, zamanı(saat) bulup buradan bizlerle paylaşmandır. Yoksa konu kilitlenecek duruma kadar gelir ve asılsız olur.
Ayrıca konuyu büyütmenin hiç bir anlamı yok, her zaman ki söylediğim gibi bu bir yalan dünyanın fani insanın hayali oyunudur. Her zaman barış ve dostluk önemlidir, karşıdaki taraf hakkını yemişse hakkını haram et ve Allah'a havale et.
Avukat, Mahkeme, Polis falan filan derken hem şikayet edilen hemde şikayetçinin başı ağrır. İnanın etrafınızda ki insanlar (belki) sizlere gülmeye başlar, "bir oyun için mahkemeye kadar gidilir mi?"
Hayırlı ramazanlar,
Esadullah
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
Masum hakkında ınan bısı yaazmaya mıllet cekınıyor nedenı 3 gun ıcınde ban sebeb.. belırsız
Msumun ne oldugu ortada kendınden /Loncası / veya yalakalarımı demem lazımdı / baskasını dusunmeyen aciz ınsan
Bu konu amonra ve masum hakkında yazılmıs amonra ne güzel yorumlarını esırgememıs Pekı ya masumprenses
Kamyonmu carpttı kalp krızımı gecırdı yıne ortalarda yok
Bu konuyu yönetıcılere tasımak ısteyen arkadaşlarada şunu söylemek istiyorum hangı sıkayetınız veya hangı dılegınız yerıne getırıldıkı bu Torpıllı eleman hakkında yönetıcıye bas vuracaksınız
Özgür dünyayı benımseyen yönetiçiler yarın ban yemessem oyunda mıllete ıksır dagıtıcam ınanın.... :!: :!: :!:
Msumun ne oldugu ortada kendınden /Loncası / veya yalakalarımı demem lazımdı / baskasını dusunmeyen aciz ınsan
Bu konu amonra ve masum hakkında yazılmıs amonra ne güzel yorumlarını esırgememıs Pekı ya masumprenses
Kamyonmu carpttı kalp krızımı gecırdı yıne ortalarda yok
Bu konuyu yönetıcılere tasımak ısteyen arkadaşlarada şunu söylemek istiyorum hangı sıkayetınız veya hangı dılegınız yerıne getırıldıkı bu Torpıllı eleman hakkında yönetıcıye bas vuracaksınız
Özgür dünyayı benımseyen yönetiçiler yarın ban yemessem oyunda mıllete ıksır dagıtıcam ınanın.... :!: :!: :!:
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

-
- Sahaf Yardımcısı
yorumları okuyorumda bi yorumda ben yazam... 
Bensiz oLmaz zaten
)...
Birileri halinize acıyorum demiş
İlk Önce masumprens Kendi haline baksın acınacak haline...
Kendini Haşa ALllah zanneden biri Oyun öle Onu bürümüşkiii....
Oyunla yatıp kalkıyor sanki hayatı herşeyi benligi Oyun Olmuş adamın....
Hastanede bile oyuna girebilen adamdan ne beklenir.. Ki....
Herzaman diyom ALlaha ŞÜkür ben bU lanet Oyundan Tamamen KOptum sadece forma bakıyom oda gülmeK icin....
Her zman diyorum ben masuma ve başkaların a başka İşinizmi Yok a. gidin la hayata bakın.... Bk var burda...
İcine düşmüşsünüz Kocaman lagImın Cırpınıyorsunuz ve her tarafınıza bulaşıyor...
İnanın varya Gülüyorum ya... Cünki Gülüncek Durumdasınız....
Bensiz oLmaz zaten
Birileri halinize acıyorum demiş
İlk Önce masumprens Kendi haline baksın acınacak haline...
Kendini Haşa ALllah zanneden biri Oyun öle Onu bürümüşkiii....
Oyunla yatıp kalkıyor sanki hayatı herşeyi benligi Oyun Olmuş adamın....
Hastanede bile oyuna girebilen adamdan ne beklenir.. Ki....
Herzaman diyom ALlaha ŞÜkür ben bU lanet Oyundan Tamamen KOptum sadece forma bakıyom oda gülmeK icin....
Her zman diyorum ben masuma ve başkaların a başka İşinizmi Yok a. gidin la hayata bakın.... Bk var burda...
İcine düşmüşsünüz Kocaman lagImın Cırpınıyorsunuz ve her tarafınıza bulaşıyor...
İnanın varya Gülüyorum ya... Cünki Gülüncek Durumdasınız....
Fazla SÖze Gerek yok...
Sırrage
Sırrage
- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Deliler Ocağı
Valla şu Tılsım'da belkide Mahsumdan en çok nefret eden bnm dir ama fotolar bana da tam olarak kanıt gibi gelmedi :?
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
Arkadaşlar 2 yıldır oynuyorum henüz masumprens'in hırsızlık/küfür v.s konularda adını görmedim. Bugün bi adam geliyor anlaşılmayan 2 3 tane fotoğraf koyuyor. Masumprens sanki ergenekondan yargılanıyor. Fotoğraflarda Dios un şifre gönderdiği , Masumprens inde şifreyi aldığı öğreniliyor. Fakat benim şifrem arkadaşlarımdayken 4tane çarım çalındı 1 defada soyuldu. Arkadaslarım çalmıştır diye düşünmedim değil ama sonra öğrendimki bilgisayarda virüs varmış Neyse ;
Bence henüz ortada bişey yok gerçekten kayde alınır bişey olsaydı masum yorum yazardı.
Ama o boş boş yorum atanları hala anlamış değilim
Neden komplo olmasınki işin bide diğer tarafından baksanız ?
Ne kadar düşmanı varmış bu masumun
Hadi biraz daha zorlayın bakalım daha kimler kinlenmiş tılsımda masumu 
Zorlaa...
Bence henüz ortada bişey yok gerçekten kayde alınır bişey olsaydı masum yorum yazardı.
Ama o boş boş yorum atanları hala anlamış değilim
Neden komplo olmasınki işin bide diğer tarafından baksanız ?
Ne kadar düşmanı varmış bu masumun
Zorlaa...
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !