Eski İKV

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sipsi26
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Eski İKV

Mesaj gönderen sipsi26 »

mısır'ın önünde tepegöz yoktu taş kanat vardı..tepegözler daha sonra çıktı kesen gruba ampfilikatör elması düşüyodu o elmasdan 10 tane olunca savaşçıya mev usulü meteor eldiven veriyodu büyücüye yel değirmeni selim bey icadı eldiven veriyodu şifacıyı unuttum :) 1 grub anca kesiyodu ama zevkliydi..nerdeee o eski ikv..
BaNa HeR YoL PaRiS...
13misafir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen 13misafir »

sipsi26 yazdı:mısır'ın önünde tepegöz yoktu taş kanat vardı..tepegözler daha sonra çıktı kesen gruba ampfilikatör elması düşüyodu o elmasdan 10 tane olunca savaşçıya mev usulü meteor eldiven veriyodu büyücüye yel değirmeni selim bey icadı eldiven veriyodu şifacıyı unuttum :) 1 grub anca kesiyodu ama zevkliydi..nerdeee o eski ikv..
he evet prdn ben taş kanatı tepe göz die yazmışım :D t le başlıolar yha :D
Kullanıcı avatarı
zeydan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zeydan »

13misafir yazdı:
sipsi26 yazdı:mısır'ın önünde tepegöz yoktu taş kanat vardı..tepegözler daha sonra çıktı kesen gruba ampfilikatör elması düşüyodu o elmasdan 10 tane olunca savaşçıya mev usulü meteor eldiven veriyodu büyücüye yel değirmeni selim bey icadı eldiven veriyodu şifacıyı unuttum :) 1 grub anca kesiyodu ama zevkliydi..nerdeee o eski ikv..
Sen Beta Oynamamışssınki Misafir Ordan Burdan Duyduklarını Anlatyon İşTe xD Beta Sadece e.o Sunucusunda Vardı Teşkilat Felan Hikaye İSim Büyük Küçüklüğü Serbestti SAdece ama Oda Yasaklandı ;)
ResimResimResimResim
13misafir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen 13misafir »

zeydan yazdı:
13misafir yazdı:
Sen Beta Oynamamışssınki Misafir Ordan Burdan Duyduklarını Anlatyon İşTe xD Beta Sadece e.o Sunucusunda Vardı Teşkilat Felan Hikaye İSim Büyük Küçüklüğü Serbestti SAdece ama Oda Yasaklandı ;)
bilmiyorum saoll alla alla yaa :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Ottomanxempires
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ottomanxempires »

Ampilakötr Elmasımı ? Taş Kanat Dersimi D bi ara yarışma olmuştu taşkanat derisyle ilgili D
Resim
NefesAlıyorsakUmutVardır
Resim
Savaşmadan Pes Etme !
Resim
Efsaneler..... Kanla Yazılır....
Kullanıcı avatarı
sipsi26
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sipsi26 »

ikiside oldu taşkanat derileri daha önce oldu tabi sonra tepegöz saldırısı adında bi eklenti gelmişti oyuna..

Tskxbombacı
BaNa HeR YoL PaRiS...
Kullanıcı avatarı
Yesilbuyuxqanq
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Yesilbuyuxqanq »

Lan 1 kere bile gidemedim şu yürüyüşlere zamanımda ne çok olurdu beee... Gitmeyi çok isterdim etkinlik boldu eskiden şmdi yok..! Ve Tepegöz Eskiden FA ların ordaydı ve kesimi çok zordu..!
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Kullanıcı avatarı
Yesilbuyuxqanq
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Yesilbuyuxqanq »

13misafir yazdı:
Tremexhaqan yazdı:
13misafir yazdı:o zamanlar o kadar çok kişi yok tu yha :) eskiden kurt adam lar e.öde ki arz sancağın ordalardı klan savaşçarında açlık olmazdı neden mi kp die bi şey yoktu klanlı klansızla grup olabiliyodu maden ler sırayla çekilirdi asla küfür olmazdı velet adı verilen kişi ler yok tu 39 lwl ler geldi o zamanlarda iyi sayılır dı 49 lar geldi oyunu bıraktım sonra bi girdim ne mi göreyim hırsızla dolu çalma çırpma parasıyla item yle hava atan velet ler ;)

Bırak kurt adamı Hidra geliodu Eö de x)

Tek Bi tane taşkanat vardı beta da Kapan Kapıyo Deriyi Alıo İteme Adını verio x)))
mısır çarşısnın önünde az tepegözlerle savaşmadık :)

Tabi ne savaşçmıştık bikerede gbm robotları gelmiş heralde ben kaçırdım..
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

13misafir yazdı:
Tremexhaqan yazdı:
13misafir yazdı:o zamanlar o kadar çok kişi yok tu yha :) eskiden kurt adam lar e.öde ki arz sancağın ordalardı klan savaşçarında açlık olmazdı neden mi kp die bi şey yoktu klanlı klansızla grup olabiliyodu maden ler sırayla çekilirdi asla küfür olmazdı velet adı verilen kişi ler yok tu 39 lwl ler geldi o zamanlarda iyi sayılır dı 49 lar geldi oyunu bıraktım sonra bi girdim ne mi göreyim hırsızla dolu çalma çırpma parasıyla item yle hava atan velet ler ;)

Bırak kurt adamı Hidra geliodu Eö de x)

Tek Bi tane taşkanat vardı beta da Kapan Kapıyo Deriyi Alıo İteme Adını verio x)))
mısır çarşısnın önünde az tepegözlerle savaşmadık :)

Her kimsen Betada oynamadığın belli =) resimlerden gördüklerini anlatma bize =))
Kullanıcı avatarı
sipsi26
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sipsi26 »

tepegözler hem uçakta hem çölde hem arz sancağın orda vardı..ilginç yanı kurt pençesiyle keserdik :)

Tskxbombacı
BaNa HeR YoL PaRiS...

“Genel Sohbet” sayfasına dön