Eski İKV
Re: Eski İKV
mısır'ın önünde tepegöz yoktu taş kanat vardı..tepegözler daha sonra çıktı kesen gruba ampfilikatör elması düşüyodu o elmasdan 10 tane olunca savaşçıya mev usulü meteor eldiven veriyodu büyücüye yel değirmeni selim bey icadı eldiven veriyodu şifacıyı unuttum
1 grub anca kesiyodu ama zevkliydi..nerdeee o eski ikv..
BaNa HeR YoL PaRiS...
he evet prdn ben taş kanatı tepe göz die yazmışımsipsi26 yazdı:mısır'ın önünde tepegöz yoktu taş kanat vardı..tepegözler daha sonra çıktı kesen gruba ampfilikatör elması düşüyodu o elmasdan 10 tane olunca savaşçıya mev usulü meteor eldiven veriyodu büyücüye yel değirmeni selim bey icadı eldiven veriyodu şifacıyı unuttum1 grub anca kesiyodu ama zevkliydi..nerdeee o eski ikv..
Sen Beta Oynamamışssınki Misafir Ordan Burdan Duyduklarını Anlatyon İşTe xD Beta Sadece e.o Sunucusunda Vardı Teşkilat Felan Hikaye İSim Büyük Küçüklüğü Serbestti SAdece ama Oda Yasaklandı13misafir yazdı:he evet prdn ben taş kanatı tepe göz die yazmışımsipsi26 yazdı:mısır'ın önünde tepegöz yoktu taş kanat vardı..tepegözler daha sonra çıktı kesen gruba ampfilikatör elması düşüyodu o elmasdan 10 tane olunca savaşçıya mev usulü meteor eldiven veriyodu büyücüye yel değirmeni selim bey icadı eldiven veriyodu şifacıyı unuttum1 grub anca kesiyodu ama zevkliydi..nerdeee o eski ikv..
t le başlıolar yha

bilmiyorum saoll alla alla yaa :mrgreen: :mrgreen:zeydan yazdı:Sen Beta Oynamamışssınki Misafir Ordan Burdan Duyduklarını Anlatyon İşTe xD Beta Sadece e.o Sunucusunda Vardı Teşkilat Felan Hikaye İSim Büyük Küçüklüğü Serbestti SAdece ama Oda Yasaklandı13misafir yazdı:he evet prdn ben taş kanatı tepe göz die yazmışımsipsi26 yazdı:mısır'ın önünde tepegöz yoktu taş kanat vardı..tepegözler daha sonra çıktı kesen gruba ampfilikatör elması düşüyodu o elmasdan 10 tane olunca savaşçıya mev usulü meteor eldiven veriyodu büyücüye yel değirmeni selim bey icadı eldiven veriyodu şifacıyı unuttum1 grub anca kesiyodu ama zevkliydi..nerdeee o eski ikv..
t le başlıolar yha
![]()
- Ottomanxempires
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Ampilakötr Elmasımı ? Taş Kanat Dersimi D bi ara yarışma olmuştu taşkanat derisyle ilgili Dsipsi26 yazdı:mısır'ın önünde tepegöz yoktu taş kanat vardı..tepegözler daha sonra çıktı kesen gruba ampfilikatör elması düşüyodu o elmasdan 10 tane olunca savaşçıya mev usulü meteor eldiven veriyodu büyücüye yel değirmeni selim bey icadı eldiven veriyodu şifacıyı unuttum1 grub anca kesiyodu ama zevkliydi..nerdeee o eski ikv..

NefesAlıyorsakUmutVardır

Savaşmadan Pes Etme !

Efsaneler..... Kanla Yazılır....
ikiside oldu taşkanat derileri daha önce oldu tabi sonra tepegöz saldırısı adında bi eklenti gelmişti oyuna..
Tskxbombacı
Tskxbombacı
BaNa HeR YoL PaRiS...
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Lan 1 kere bile gidemedim şu yürüyüşlere zamanımda ne çok olurdu beee... Gitmeyi çok isterdim etkinlik boldu eskiden şmdi yok..! Ve Tepegöz Eskiden FA ların ordaydı ve kesimi çok zordu..!
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
13misafir yazdı:mısır çarşısnın önünde az tepegözlerle savaşmadıkTremexhaqan yazdı:13misafir yazdı:o zamanlar o kadar çok kişi yok tu yhaeskiden kurt adam lar e.öde ki arz sancağın ordalardı klan savaşçarında açlık olmazdı neden mi kp die bi şey yoktu klanlı klansızla grup olabiliyodu maden ler sırayla çekilirdi asla küfür olmazdı velet adı verilen kişi ler yok tu 39 lwl ler geldi o zamanlarda iyi sayılır dı 49 lar geldi oyunu bıraktım sonra bi girdim ne mi göreyim hırsızla dolu çalma çırpma parasıyla item yle hava atan velet ler
Bırak kurt adamı Hidra geliodu Eö de x)
Tek Bi tane taşkanat vardı beta da Kapan Kapıyo Deriyi Alıo İteme Adını verio x)))
Tabi ne savaşçmıştık bikerede gbm robotları gelmiş heralde ben kaçırdım..
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
-
- Kadim Hidra Avcısı
13misafir yazdı:mısır çarşısnın önünde az tepegözlerle savaşmadıkTremexhaqan yazdı:13misafir yazdı:o zamanlar o kadar çok kişi yok tu yhaeskiden kurt adam lar e.öde ki arz sancağın ordalardı klan savaşçarında açlık olmazdı neden mi kp die bi şey yoktu klanlı klansızla grup olabiliyodu maden ler sırayla çekilirdi asla küfür olmazdı velet adı verilen kişi ler yok tu 39 lwl ler geldi o zamanlarda iyi sayılır dı 49 lar geldi oyunu bıraktım sonra bi girdim ne mi göreyim hırsızla dolu çalma çırpma parasıyla item yle hava atan velet ler
Bırak kurt adamı Hidra geliodu Eö de x)
Tek Bi tane taşkanat vardı beta da Kapan Kapıyo Deriyi Alıo İteme Adını verio x)))
Her kimsen Betada oynamadığın belli
tepegözler hem uçakta hem çölde hem arz sancağın orda vardı..ilginç yanı kurt pençesiyle keserdik
Tskxbombacı
Tskxbombacı
BaNa HeR YoL PaRiS...