Kurtlarxkadriye yazdı:(Konunun güncel kalması açısından)
Görev grubuna vekaleten atanan arkadaşımız Kurtlarxgenius (ibrahim) in görevini devredeceği kişiyi tesbit etmeden önce benim şahsi görüşüm lonca için oyunda fedakarlık yapan arkadaşları ön plana çıkartmak için (Kurtlarxmuntazam gibi) lonca listesinde bir daralmaya gitmemizi öneriyorum.
1. Mazereti olmadığı halde oyuna girmeyen...
2. Şahsi çarını kullandığı halde lonca çarını geliştirmeyen...
3. Gelişmiş olan lonca çarını görevlerde... savaşlarda yada organizayonlarımızda kullanmayan.....
4. Astını, Üstünü tanımayan.....
5. Lonca gelişmelerinden haberdar oldukları forum sayfasını takip etmeyen.....
lonca üyeleri tesbit edilerek. lonca üye listesinden silinmelerini talep ediyorum.... Yönetim üyesi arkadaşlardan konu ile ilgili fikir ve düşüncelerini bu sayfada belirterek tüm lonca üyelerinin bilgilenmelerini sağlamalarını arz ederim..
Herkeze iyi akşamlar.
Abla gercekten cok haklısın adamlar sadece kurtlar olarak anılmak ıcın char acıyorlar bırılerı referans oluyor ama sonunda husran bunu artık engellemek lazım
Hep destek Tam destek Abla
Bunun uylamasını da arkadaslar baslatmıslar
yefe2009 yazdı:sa arkadaşlar. Kurtlarxdelı carı ,lonca ıcı dısıplınsız ve ast ust saygısızlıgı kuralını ıhlal ettıgı ıcın tarafımdan loncadan cıkarılmıstır .Bız kurtlarxaılesı olarak lonca ıcınde hıcbır konuda kırıcı uzucu rencıde edıcı soz ve harekete goz yummayacagız .Sızlerınde bu karara uyacagını dusunmekteyım.saglıcakla kalın ...
Berkopasa yazdı:Arkadşalar akşamki bir olaydan dolayı Kurtlarxsarı adlı arkadaşın lonca üyeliğni iptal etmiş bulunmaktayım.artık loncamızla bir ilişkisi bulunmamaktadır.Artık loncamızda gerekli olan disiplin ne pahasına olursa olsun sağlancaktır kimseye taviz verilmeycektir.bizimle gönül birliği yapan , loncamızda herkese saygılı olan ve bizimle yola devam etmek isteyen herkesin başımızın üstünde yeri vardır .herkese iyi forumlar..