yücelen ardenner + ağır + kafa koparan + hasar birleşmesi + şans = 20 binhanedanxbutcher yazdı:YANARIM YANARIM 20024 E YANARIM (YIRMIBINYIRMIDÖRT) FOTOSUNU ALAMADIM ANLATMAYA NE HACET
Kritik! [7426]
Re: Kritik! [7426]
sallamahanedanxbutcher yazdı:YANARIM YANARIM 20024 E YANARIM (YIRMIBINYIRMIDÖRT) FOTOSUNU ALAMADIM ANLATMAYA NE HACET
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\
Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
sen yumuşakmısın ???Xxjoker yazdı:sallamahanedanxbutcher yazdı:YANARIM YANARIM 20024 E YANARIM (YIRMIBINYIRMIDÖRT) FOTOSUNU ALAMADIM ANLATMAYA NE HACET
meteor zmanında alman ok + sarap iksir + kütük+kritik = 19780
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
denklem yanlıs13misafir yazdı:yücelen ardenner + ağır + kafa koparan + hasar birleşmesi + şans = 20 binhanedanxbutcher yazdı:YANARIM YANARIM 20024 E YANARIM (YIRMIBINYIRMIDÖRT) FOTOSUNU ALAMADIM ANLATMAYA NE HACET
yücelen ardenner + ağır + kafa koparan + hasar birleşmesi + abartı (10bin) = 20 bin
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
GRUP BOLGELERINDE DIRENC KIRMA ILE ELEKTRIK HASAR
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
denedin mi =???? susacaksınızHaNdSoMe yazdı:denklem yanlıs13misafir yazdı:yücelen ardenner + ağır + kafa koparan + hasar birleşmesi + şans = 20 binhanedanxbutcher yazdı:YANARIM YANARIM 20024 E YANARIM (YIRMIBINYIRMIDÖRT) FOTOSUNU ALAMADIM ANLATMAYA NE HACET
yücelen ardenner + ağır + kafa koparan + hasar birleşmesi + abartı (10bin) = 20 bin
4bin normal vursa 6 bin agır vursa etti 10bin13misafir yazdı:denedin mi =???? susacaksınızHaNdSoMe yazdı:denklem yanlıs13misafir yazdı:yücelen ardenner + ağır + kafa koparan + hasar birleşmesi + şans = 20 binhanedanxbutcher yazdı:YANARIM YANARIM 20024 E YANARIM (YIRMIBINYIRMIDÖRT) FOTOSUNU ALAMADIM ANLATMAYA NE HACET
bazen kendini aşarsın yeğen :mrgreen: bi büyücü tek başına 30 bini nasıl tamamlıyosa bende öle tamamlardımHaNdSoMe yazdı:4bin normal vursa 6 bin agır vursa etti 10bin13misafir yazdı:denedin mi =???? susacaksınızHaNdSoMe yazdı:denklem yanlıs13misafir yazdı:yücelen ardenner + ağır + kafa koparan + hasar birleşmesi + şans = 20 binhanedanxbutcher yazdı:YANARIM YANARIM 20024 E YANARIM (YIRMIBINYIRMIDÖRT) FOTOSUNU ALAMADIM ANLATMAYA NE HACET
yücelen ardenner + ağır + kafa koparan + hasar birleşmesi + abartı (10bin) = 20 bingerisini neyle tamamlıcan
- evrybodycry
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları