ARZLARIN ACINASI HALİ ( İYİ DİYE BİLDİKLERİNİZ.)
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ARZLARIN ACINASI HALİ ( İYİ DİYE BİLDİKLERİNİZ.)
şunu merak ediyorum kaybedince aziz kazanınca kralmı oluyorsunuz :lol: :lol: :lol:
<)
SANIYORUM BU SENİN YAZDIKLARIN ÜSTTE Kİ STORyLine ARKADAŞIN YAZDIKLARINIDA YALANLAYACAK. ÇÜNKÜ ŞÖYLE BİR SORUM VAR ;SouLaNqeL yazdı:Benim karakterime laf etmeden önce kendi karakterini bi düşün araştır.Hiç itemin yokken nasıl biri oldugunu biliyorduk şimdi de nasıl oldugunu biliyoruz.Benim karakterim ortada dostlarım yanında.Böyle yaparak sadece kendi seviyeni gösteriyorsun.
Sen Git Abilerin Gelsin.2 itemle bir yerleri gurur yapanları çok gördüm ama unutma fazla gurur bir yere vurur.
O EMDE SENİN KARAKTERİN OYUNA GİRİP ÇIKTI , EE PEKİ KARDEŞİM SEN BUNU NEREDEN BİLİYORSUN ? DEMEKKİ O KARAKTERİ GİRİP ÇIKMASINI SAĞLAYAN KİŞİ SENSİN ? STORYLİNE ARKADASIM BU SENİN YAZDIKLARINI ÇÜRÜTÜR . Kİ EMİN OL SOULANGEL BENİM YERİMDE KİM OLSA BÖYLE BİRŞEY YAPARDI YAPTIGIMDAN PİŞMAN DEĞİLİM. BENİM HİÇ İTEMİMİM OLMAYIŞI DA OLMADI ALLAH'IMA BİN ŞÜKÜR KİMSEDEN BİRŞEY ÇALMADIM ÇIRPMADIM ALNIMIN TERİ İLE OYUNDA KAZANDIM BU DURUMLARA GELDİM. KONUYU BENİM ÜSTÜME ATARAK KENDİNDEN KURTULMA YAPTIKLARIN PEK TAKDİRE ŞAYAN BİRŞEY DEĞİL.
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
- Cesurxyauk
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Ellerine sağlık gerçekten çok haklısın ben de o emdeydim, ben de bu konudan şıkayetçiydim
YAZIKLAR OLSUN!!! AYIPTIR....
YAZIKLAR OLSUN!!! AYIPTIR....
MooNRiDeR (49) [Ecel Getiren]
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos
KAZANIP , KAYBETMEK UMURUMDA BİLE DEĞİL EMİN OL BUNA . MERAK EDİYORUM DA SUNUCUNDA BÖYLE BİRŞEYİN YAPILMASI SENİ HİÇ Mİ RAHATSIZ ETMİYOR ? O ZAMAN SANADA YAZIK .Reymond yazdı:şunu merak ediyorum kaybedince aziz kazanınca kralmı oluyorsunuz :lol: :lol: :lol:
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Göz göre göre yalan atmadada üstünüze yokmuş arkadasım dediğin kişi o hesaplar bizim değil alakamız yoktur diyor sen tam tersini iddia ediyorsun . Kendinizi ele veriyorsunuz. sanıyorum Anlayan anlamıstır. Sizide Şanlı şerefli biri sanardık. Yazık çok Yazık !
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı
Rocnqpung yazdı:Göz göre göre yalan atmadada üstünüze yokmuş arkadasım dediğin kişi o hesaplar bizim değil alakamız yoktur diyor sen tam tersini iddia ediyorsun . Kendinizi ele veriyorsunuz. sanıyorum Anlayan anlamıstır. Sizide Şanlı şerefli biri sanardık. Yazık çok Yazık !![]()
Karakterim soyuldugundan beri yani yaklasık 1 ay önce 1 aydır oyuna girmiyorum 1 ay önce o karakter umutun bir dostundaydı o yüzden öyle dedim bizi bilen biliyor merak etme ben yalan konuşmam oyuna girmiş olsa idim bu konulardan haberdar olurdum sadece foruma girebilliyorum

GodFreyxKorsaNx
Lan oğlum nerde yazdık o hesaplar bizim diye beni deli etme kendi kendine gelin güvey olma.
Soulanqelin çıktıgını nerden bileyim girdiğini nerden bileyim önüme gelen lodosu keserim ben çokta umrumda .
Soulanqelin çıktıgını nerden bileyim girdiğini nerden bileyim önüme gelen lodosu keserim ben çokta umrumda .
Hayalleri İçin Savaşanlar Kolay Kolay Pes Etmezler..!
GodFreyxLiberTy
GodFreyxLiberTy
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
Aynen kendi kendinizi ele verdiniz Rocnqpung sana katılıyorum bu godfreyx iyi bir lonca diye biliyordum pes be
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı
XottomancavalryX yazdı:Aynen kendi kendinizi ele verdiniz Rocnqpung sana katılıyorum bu godfreyx iyi bir lonca diye biliyordum pes be
Okuma kıtısın her halde ?StoryLine yazdı:Rocnqpung yazdı:Göz göre göre yalan atmadada üstünüze yokmuş arkadasım dediğin kişi o hesaplar bizim değil alakamız yoktur diyor sen tam tersini iddia ediyorsun . Kendinizi ele veriyorsunuz. sanıyorum Anlayan anlamıstır. Sizide Şanlı şerefli biri sanardık. Yazık çok Yazık !![]()
Karakterim soyuldugundan beri yani yaklasık 1 ay önce 1 aydır oyuna girmiyorum 1 ay önce o karakter umutun bir dostundaydı o yüzden öyle dedim bizi bilen biliyor merak etme ben yalan konuşmam oyuna girmiş olsa idim bu konulardan haberdar olurdum sadece foruma girebilliyorum

GodFreyxKorsaNx
- Cesurxyauk
- Salgın Koruyucusu
SouLaNqeL yazdı:Lan oğlum nerde yazdık o hesaplar bizim diye beni deli etme kendi kendine gelin güvey olma.
Forum hesabının ismi de Soulangel fotodaki satanda Soulangel siz iyice saçmaladınız
MooNRiDeR (49) [Ecel Getiren]
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos