::::::::::JUNONDA Kİ BÜYK HATA:::::::::::
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı

::::::::::JUNONDA Kİ BÜYK HATA:::::::::::
Merhaba Arkadaşalr junon tam 3 denememizdede aynı hatayı yaptı önce bir kişyi zindana göönderiyor tama fakar yarı tankı zihinliyor ve o anda yılan cıkıyor yılanın cıokma anında zihinleme olmaması gerkeiyor orada tek büyücü olarak büyü bozsam savaşçı kesene kadr yılan tsılıyor buradaki hata düzeltilmeli

Re: ::::::::::JUNONDA Kİ BÜYK HATA:::::::::::
haklısın sonuna kadar ARKANDAYIM...
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\
Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

- DjYaNdAnGeL
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Bence O Bı Hata DııL yıLan.KalkMa Saniyesi İle ZıhınLeme Saniyesi KesişMeSi Sunucu OluşMakTadr..Junon'u 7 Defa KesTik..o Dedigin Olayı Bı Kaç kez Yaşadım...Büyücü KulanMayı BiLiosan SAYET onu RahatLıkLa AtlatabılrSınz..Sözümü Sakın YaNLŞ aNLama.Ondan daha Fena Bi Olay var Once Zıhınleyıp Sonra hemen Akabınde Zındana Yolaması ..
YıLan KalkMa Sanıyesı :40
djYanDanqeLL - AntekeLi- -
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Dediğin hata ise junondaki bence en büyük hata aynı adamı aynı anda zihinlediği gibi zindana göndermesidir hata
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı

DjYaNdAnGeL yazdı:Bence O Bı Hata DııL yıLan.KalkMa Saniyesi İle ZıhınLeme Saniyesi KesişMeSi Sunucu OluşMakTadr..Junon'u 7 Defa KesTik..o Dedigin Olayı Bı Kaç kez Yaşadım...Büyücü KulanMayı BiLiosan SAYET onu RahatLıkLa AtlatabılrSınz..Sözümü Sakın YaNLŞ aNLama.Ondan daha Fena Bi Olay var Once Zıhınleyıp Sonra hemen Akabınde Zındana Yolaması ..
yılan kalkma snaıyesını bılıyoruz fakat bir büyücüyü zindana yolladığında tek bir büyücü kalıyor dolayısı ile yarı tankı yılanı kesmesi için görevlendirdik ama oda zihinlenince ben onu bozarken yılan tıslıyor onu kesecek adam kalmıyor gayet bütün emkler boşa gdiyor

sen sus qqORHANBEY yazdı:Dediğin hata ise junondaki bence en büyük hata aynı adamı aynı anda zihinlediği gibi zindana göndermesidir hata![]()
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\

- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Vallaha oda sorun ama en büyük sorun vuran kişiyi zindana yollaması..eğer vuran kişi zinddana gidp junon ölürse hediye ve zırhı unut en büyük saçmalık bu

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
En büyük hata bu diğerleri belki denk gelmedir ama bu çok can yakıyor.Britishtobacco92 yazdı:Vallaha oda sorun ama en büyük sorun vuran kişiyi zindana yollaması..eğer vuran kişi zinddana gidp junon ölürse hediye ve zırhı unut en büyük saçmalık bu
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- Rapid
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
onu bırakta, tek şifacıysa ve şifayı ışınlarsada yapacak bir şey kalmıyor. hadi onuda geçtim, sıfır canda ilk vuranı ışınlarsa o zaman pakette çıkmıyor. saçma saçma meseleler bunlar ya.

- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
:arrow: :arrow:DjYaNdAnGeL yazdı:Bence O Bı Hata DııL yıLan.KalkMa Saniyesi İle ZıhınLeme Saniyesi KesişMeSi Sunucu OluşMakTadr..Junon'u 7 Defa KesTik..o Dedigin Olayı Bı Kaç kez Yaşadım...Büyücü KulanMayı BiLiosan SAYET onu RahatLıkLa AtlatabılrSınz..Sözümü Sakın YaNLŞ aNLama.Ondan daha Fena Bi Olay var Once Zıhınleyıp Sonra hemen Akabınde Zındana Yolaması ..
<)