senin yazdıgın mesajı dikkat edersen kaale bile almıyorum çunki kendini bilmiş sanan budalalarla işim olmazrapper yazdı:Bu saatten sonra ne yapacağını söyleyeyim. Bilinçlenerek bir daha aynı hataya düşmezturkoxHAMSTER yazdı:rapper yazdı:Açtığın konunun yeri burası değilJuSTLoV yazdı:Gereksiz yorum. :ugeek:Boris yazdı:Bu gifleri yaptığın programın firması bu gifleri görse başlarını duvarlara vurur söyleyim.
bunu sürekli yazarak ne amaçlıyorsun.Adam bu saatten sonra ne yapabilir.
Bu arada gifler gayet başarılı.emeğe saygı.Gerektiği yerlerde ukalalık yapmayı biliyorsunuz şimdi de korur gibi davranışlar sergilemeyin.
Birkaç Gif çalısmam
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Re: Birkaç Gif çalısmam
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

Benim giflere yaptığım yorum kısacası "Göz var nizam var." Senin gibi biri çıkıpta neden Gereksiz yorum olduğunu savunuyor onu da ayrı bi tartışmak lazım.Ya da gereksizse neden gereksiz olduğunu açıklamaman da ayrı bir konu.JuSTLoV yazdı:Gereksiz yorum. :ugeek:Boris yazdı:Bu gifleri yaptığın programın firması bu gifleri görse başlarını duvarlara vurur söyleyim.
Neden göz var nizam var diyorum onu ben açıklayım bari.Gif resmi yapıyorsun bari düzgün yap.RedLight Center gibi renginin değiştirilmesi size nasıl bu kadar hoş geliyor anlamak için sizin beyin yapısına sahip olmak lazım. E hadi bunların hepsini geçtik gece lambası gibi yanıp sönen resime ne diye çalışma diyorsun ?
Gerçekçi olalım birader, laf olsun torba dolsun diye yılana ne kadar şeker bir hayvan diyemeyiz ya.turkoxHAMSTER yazdı: bunu sürekli yazarak ne amaçlıyorsun.Adam bu saatten sonra ne yapabilir.
Bu arada gifler gayet başarılı.emeğe saygı.

eline sağlık çok güzel kardeş bana bundan yapabilirmisin bitane Yunusbjk yazabilirmisin ama sağında da lodos muhafızı olsun şimdiden saol aynısı sağında muhafız olcak ek olarakJuSTLoV yazdı:
Yunusbjk - Çarşıxheryerde - EN BÜYÜK ÇARŞI

banada bi imza yaparsın artık 
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi