Çarım çalındı :S

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Çarım çalındı :S

Mesaj gönderen crashxcoolman »

bişolmaz bidaha kasar bi carı nasıl oluoda çaldırıosun çaldırabilmeniz için

1 şifrei birine verdinz o çaldı
2 bir cafede oyuna girdin keylogerla şifreni aldılar

bşka bi şe gelmio aklıma
CoOoLMaN :)
xasgarixmaraz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xasgarixmaraz »

kardeş anlıyorum seni benimde bugün çarım çalındı 44 lwl Xasgarixmaraz :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Kullanıcı avatarı
Heaven007
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Heaven007 »

HaNdSoMe yazdı:Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

Su kesmez.

Resim

Bkz. Van Gölü
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Phislikxcerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Phislikxcerrah »

Adamı daha çok hayal kırıklığına uqratıyorsunuz sizin charınız çalındığında bende size aynı bu resmi koymazsam namerdim ;)
SEUSE

RAİDERS OF ANATOLİA
Kullanıcı avatarı
savasciero
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen savasciero »

yeni çar aç nolcak 2 günde 40 lwl yaparsın
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Rapkoliq »

HaNdSoMe yazdı:Resim
bu ramazanda zor gider ama neyse iftardan sonra :)
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Phislikxcerrah yazdı:Adamı daha çok hayal kırıklığına uqratıyorsunuz sizin charınız çalındığında bende size aynı bu resmi koymazsam namerdim ;)
Ne diyelim yani ??? Bir kere ben çarım çalınsa foruma konu açmam. İstersen pohpohlayalım arkadaşı iki gün sonra teslim eder vicdan azabından diye. Alamaz işte havada bulut çarı unut. Sanmıyorum çarım çalınırsa konu açacağımı ama eğer açarsam, ilk mesajı senden bekleyeceğim bu resimle. ;)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Phislikxcerrah yazdı:Adamı daha çok hayal kırıklığına uqratıyorsunuz sizin charınız çalındığında bende size aynı bu resmi koymazsam namerdim ;)
bi adamın carlı calınırsa %999999999999.86 kendi hatasıdır
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Eğer üyeliğiniz Sobee ise;

Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini Sobee olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız.

Gelen giriş ekranından “Şifremi Değiştir” butonunu seçiniz. Gelen giriş bölümünden şifresini değiştirmek istediğiniz Sobee üyeliği ile giriş yapınız. “Yeni Şifre” alanına yeni şifrenizi yazınız. Yeni Şifre(Tekrar) alanına yeni şifrenizi tekrar yazınız. Güvenlik Kodu alanına resimde görmüş olduğunuz doğrulama kodunu yazınız.

Ardından Şifre değiştir 'i tıklayınız. Eğer Sobee üyeliğinizi GSM numarası ile yaratmışsanız, işlemin onaylanması için GSM numaranıza şifre değişikliği onay kodu SMS olarak gönderilecektir. Bu SMS ücretsizdir.

TTNet ise;

NET Oyun üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Bu yüzden TTNET Oyun şifre hatırlatma seçeneği yada TTNET Çağrı Merkezi aracılığı ile TTNET Oyun şifrenizi alabilirsiniz. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini TTNET olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız.

Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. E postanızı giriniz. Şifreniz E postanıza gönderilecektir. Ayrıca 444 0 375'i 7/24 arayarak şifrenizi TTNET Çağrı Merkezi'nden talep edebilirsiniz. Müşteri temsilcisi TTNET ADSL sahibinden TTNET ADSL bilgilerinizi isteyeceğinden TTNET ADSL sahibi ve abonelik bilgilerinin hazır bulundurulması gereklidir.

Mynet ise;

Mynet üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini Mynet olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız. Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. Üye adınızı, doğum tarihinizi giriniz ve resimde gördüğünüz doğrulama kodunu giriniz. Üye olurken saptadığınız güvenlik sorusuna vermiş olduğunuz yanıtı Gizli Soruya Yanıtınız alanına giriniz. Yeni Şifreniz alanına saptamış olduğunuz yeni şifrenizi giriniz. Yeni Şifrenizi Tekrarlayın alanına şifrenizi tekrar giriniz. Resimde görmüş olduğunuz doğrulama kodunu giriniz. Tamam'a tıklayarak şifrenizi değiştiriniz.

Bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Bu yöntem ile Mynet üyeliğinize ait şifrenizi alamazsanız hafta içi çalışma saatleri içerisinde (0 212) 328 15 15 begin_of_the_skype_highlighting              (0 212) 328 15 15      end_of_the_skype_highlighting Mynet Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçerek üyeliğinize ait şifrenizi talep edebilirsiniz. Mynet bu hizmeti sadece , herhangi bir zaman dilimi içinde, Plus Paket satın almış müşterilerine sağlamaktadır.

Not: Bu bilgileri SSS sayfamızda da bulabilirsiniz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön