önce Herkeze SeLamınaLeyküm Yaklaşık 3 haftadır çara giremıyorum çok oyunu bırakırkende çarımın şifresini deişmedim (Nötr)-(Fahrenheit) arkadaşımındır Çarlarımın içindeki herşeyi itemleriyle birlikde benimdir kimse başka bişe düşünmesin ztn çarın şifresinide deiştirdm bundan sonra Murat die bilmesin kimse bu arada formu fln okudum çoğu kişiyle sorunu olmuş Benm çarlarımla Herkezden özürdilerim.. Bu arada Berat (sanalkorkun) Zamanında senle ws atan fln bendım bu arkadaşımdı biraz zıtlaşmışsınız sanırım..Ayrıca Chestırlıp benim Çara yazmış Bi ara abi die ötüyodu die bunu çoğu kişi bilio ben esssızkralı satın aldım önceki sahibi hırsızlıkda yapmış duyduguma göre Ama bunu herkeze açıkladım ve aldıgım kışıyede sölettirdim bölgeden... Sana abi diyen odur ztn emin ol Ayrıca ws atmışsın Essizkral' benim ondan haberim yokdu arkadaşım (Başkentxqhost), göremese haberim bile olmıcakdı
Şunuda Belirtiyim ztn Murat abi Büyücüde usta adam savaşcıdan pek anlamaz
Nese artık çarlar bende ztn hepsi benim emeğim bundan sonra murat die pm gelmesse sevinirim hepsine laf anlatmakdan usandım çünki....
AYRICA ÖZELLİKLE BELİRTİYORUM BUDA MURAT ABİNİN FORM ÜYELİĞİ...
Essizkral,Başkentxkinq,Başkentking,Başkentxhekim asıl sahibi
Essizkral,Başkentxkinq,Başkentking,Başkentxhekim asıl sahibi
I lost my temper