Bu İNSANLARIN DIŞ GÖRÜNÜŞLERİNE BAKMAYIN,,
Bu İNSANLARIN DIŞ GÖRÜNÜŞLERİNE BAKMAYIN,,
Dorleo Kholpashalixleo Kholpashalixloa Kholpashalixsways yancarı swaysın Patıka Choosenxlegent Choosenxcakalx Betaxmesı Betaxdrabba Face yalcın uası Usher recerence hımotep loncası kımpıle hırsız zaten o kadar kışı varkı buraya yazdıgım kışılere acıyorum gercekten bu sadece oyun hatırlatıyım o kadar cok kışı varkı ınsanların dış görünüşlerını aldalmayın benden soylemesı,,,, yazık gercekten yazık,
Re: Bu İNSANLARIN DIŞ GÖRÜNÜŞLERİNE BAKMAYIN,,
Kardeş sen ne kullanıyosun? banada söylede Ramazan'dan sonra ondan bende alayımHobaaa yazdı:Dorleo Kholpashalixleo Kholpashalixloa Kholpashalixsways yancarı swaysın Patıka Choosenxlegent Choosenxcakalx Betaxmesı Betaxdrabba Face yalcın uası Usher recerence hımotep loncası kımpıle hırsız zaten o kadar kışı varkı buraya yazdıgım kışılere acıyorum gercekten bu sadece oyun hatırlatıyım o kadar cok kışı varkı ınsanların dış görünüşlerını aldalmayın benden soylemesı,,,, yazık gercekten yazık,
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves" Confucius
bence kullandığı bişey yok düpedüz zeka geriliği bupunq yazdı:Kardeş sen ne kullanıyosun? banada söylede Ramazan'dan sonra ondan bende alayımHobaaa yazdı:Dorleo Kholpashalixleo Kholpashalixloa Kholpashalixsways yancarı swaysın Patıka Choosenxlegent Choosenxcakalx Betaxmesı Betaxdrabba Face yalcın uası Usher recerence hımotep loncası kımpıle hırsız zaten o kadar kışı varkı buraya yazdıgım kışılere acıyorum gercekten bu sadece oyun hatırlatıyım o kadar cok kışı varkı ınsanların dış görünüşlerını aldalmayın benden soylemesı,,,, yazık gercekten yazık,
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
hee Sen artıŞ diosun....
Wolfpack in Resmi Sponsoru
www.birakeyfimikacirma.com
www.birakeyfimikacirma.com
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Hahaha düpe düz Geri Zekalı bu
başka söylenecek söz yok :lol:
EXCELLENCE
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Zaman
Sen küçükken çamaşır suyu mu içtin ?
Ottomanxölümsüz anısına
xDefsaneottoman yazdı:Sen küçükken çamaşır suyu mu içtin ?
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
efsaneottoman yazdı:Sen küçükken çamaşır suyu mu içtin ?
Yok küçükken içine düşmüştür kesin bu
Şaka bi tarafa nerden cıktı böyle bişey ? Tamam yazdığın isimlerden birkaçı kesinlikle doğru ama alakası olmayan isimleride yazmışsın :geek:
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Zaman
SeRRuh yazdı:efsaneottoman yazdı:Sen küçükken çamaşır suyu mu içtin ?
Yok küçükken içine düşmüştür kesin bu![]()
Şaka bi tarafa nerden cıktı böyle bişey ? Tamam yazdığın isimlerden birkaçı kesinlikle doğru ama alakası olmayan isimleride yazmışsın :geek:
Anneleri bu konuda uyarıyoruz lütfen çamaşır suyu vb maddeleri çocukların ulaşamıyacağı yerlere saklayınız
Ottomanxölümsüz anısına
İlginç... Ben böyle bişey görmedim ben ellibeş yaşındayım
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN