İKV SIKTI DİYENLER

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
eskilerden
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Inception

Re: İKV SIKTI DİYENLER

Mesaj gönderen eskilerden »

rockipsiz yazdı:
intikamatesi yazdı:şikayetin var bari düzgün türkçeyle yaz :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
-Xllalqerllx-Birzamanlarikv-Vindemiatrix
Kullanıcı avatarı
Ozzy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ozzy »

intikamatesi yazdı:şikayetin var bari düzgün türkçeyle yaz :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

İKV hakkında dediklerinden çok yazımı ile alakalı mesajlar çoğunlukta. :) Pişman olmuştur düzgün yazmadığına. :mrgreen:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
xgestapox
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xgestapox »

1-) Ah be canım kardeşim. Sıksa inan ilk beni ve benim gibi bu oyunda uzun süre emek vermiş kişileri sıkardı. Benim ilk açtığım mynet hesabının açılım tarihi dahi bellidir. 3,5 seneden fazla zamanım geçti bu oyunda fakat yine döndüm. Silkroad, Metin2, Knight.. aklına ne gelirse her birini denedim. Asıl onlar sıkıyor canım kardeşim. Bu oyunda sadece plus ayrıcalığı var fakat diğer oyunlara bakacak olursak para ile oyunun web sitesinden item alınıyor, Silahlar +8 +9 yükseltilebiliyor buna mütevellid o oyunlarda emek veren değil para basan güçlü oluyor eminim buna çoğu kişi şahittir. IKV'de az ve öz haritalar mevcut. 50 farklı harita olması ve bunların yüzer metrekare olupta içinde aynı çeşit 2-3 yaratığın bulunması, gep geniş ovalar çok gereksizdir bence. Öyle git 10 tane şaman kes 20 tane cin kes şeklinde de değil. Salıyor seni o obaya, 70 tane 100 tane kaplan kes, domuz kes şeklinde boş bir arazıda oradan oraya koşuyorsun dolayısıylada leveller bomboş geçiyor. Hadi diyelim biz boşluğu sevenlerdeniz. Sohbet ortamı? "Sohbet denilen olayı, dostluk ve arkadaşlık denilen olayı ben IKV dışında hiçbir oyunda bu kadar yoğun hissetmedim." Siz hissettiyseniz değerli dostum ya sizinle arkadaş olmak 2-3 kaplan kesmeye dayanıyor yada arkadaş listene eklemekten. Benim bir online oyunda bulunmamın en önemli etkenleri; sohbet etmek ve eğlenerek stres atmaktır. Boş ovalarda kendimi tek ve yalnız hissetmek değil.

2-)Lonca sistemi konusunda haklısın, bu çok gerekli bir sistem ve bence de grup bölgelerini bir kenara bırakıp önce bu sistemi oyuna kazandırmalıydılar. Her ne kadar lonca sistemi çok geniş bir hazırlama süreci istese de grup bölgeleri eklentisinin de en az bu sistem kadar uzun bir süreç aldığına eminim. Bu nedenledir ki oyunu geliştirme yolunda ter bir yola sapıldığını düşünüyorum.

3-)Eğer sen kurallar aykırı bir harekette bulundu isen ki bu bir itham olabilir, uyarı akabinde sürdürdüğün bir flood olabilir yada uygunsuz bir davranış kimse senin kara kaşına kara gözüne bakmayacağı gibi ecel getirenine, gece zırhına da bakmakla yükümlüde değildir. "2-3 PARÇA ŞAHESERİN VAR DİYE KENDİNİ ADALETTEN MUAF TUTAMAZSIN"

4-)"İnsanlar çalıştığı sürece nasıl çalıştığına aldırmaz" şeklinde bir gerçek mevcuttur. Eminim sende elbet ilk çektiğinde yada 2., 3. çekişinde saf bir maden çekmişsindir. Acaba kendini hiç sorguladın mı? "Kim eşeledi acaba bunu bu kadar?" şeklinde. Belki de biri o gün birkaç saatinde bu madende vakitini harcayıpta bir sonuca ulaşamamıştır. Ne yazıkki insan psikolojisi çalıştığı sürece nasıl çalıştığını görmez fakat bozulduğu an isyan etmeye başlar. Bu sözü maden psikolojine göre biçimlendirebilirsin.

5-)GM probleminin herkez gibi ben de farkındayım. Eminönü sunucusuna geçtiğimde şu cevapları aldım:
- Dostum Eminönü'nün neden hep bir adım önde olduğunun, neden en gelişmiş server olduğunun sebebi barizdir.
- Tüm GM ler burada takılıyorlar.
- Bu sebepledir ki burada gelecek olan güncelleme, çıkacak olan item 2,3 hafta öncesinden halihzırda belirlenir.
Oyun yönetiminin bu konu ile en kısa sürede ilgilenmesini ve yönetici tayininin eşit bir şekilde yapılmasını rica ediyorum.

6-)"Dilini kaybeden bir millet eninde sonunda milli benliğini de kaybetmeye mecburdur" (Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yalçın)

7-)''Dilini kaybetmiş bir millet yok olmaya mahkumdur'' (M.Kemal Atatürk)

8 -)"k" yerine "q", "v" yerine "w" gibi değişimler yanısıra cümle içinde kuralsız ve gereksizce büyüklü küçüklü harfleri kullanarak şekil yaptığını, yapacağızı sanan kişi ve kimseler, yazdıları yazının ANLAMI bakımından şekil yapamayan aciz kimselerdir. Öyleki yazılan yazının anlamını ve özgünlüğünü veren yazının stili değil anlatılmak istenendir. Malesef bu tür girişimler tamamen batılı özentisinden ibarettir. Ben de anadilim dahil olmak üzere 3 dil biliyorum fakat bu bilgimi Türkçe'ye gereksiz eklentiler katarak kullanmıyorum.

9-)Türkçe Dili konusunda eğitim veren birkaç arkadaşım mevcut. Dilersen elektronik posta paylaşımı yasak olduğu için benimle forumdan özel mesaj yolu ile irtibata geçebilirsin. Bende elimden geldiğince uygun bir fiyata sana bu hizmeti sunacak eğitim görevlisi arkadaşlarım konusunda aracı olarak yardım etmek isterim.

Tüm Müslüman kardeşlerimin Ramazan Bayramı'nı kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim, İyi oyunlar.
[/center]
Resim
"Benim yaradılışımdaki en mükemmel özellik muhakkak ki; TÜRK ve ATATÜRKÇÜ olmamdır."
Kullanıcı avatarı
SoundRefLex
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SoundRefLex »

Arkdasım sen bu oyunu gercekten tanımış deyilsin.Neden mi?Senin onca carın blok olmustur ama ben 29 lwlden beri bu oyunu oynuorum hatta 25 lwlken bile oynadım ama 1 kere bile 29 lwlken 39 lwl gelsin demedim aslında lwl gelin ne fark edicekki 59 olcaksın yine aynı şeyleri yapıcaksın lonca sistemi gelcek savaslar kendine özgü deilde loncalar arası yapılcak zaten bu olayı etkinlikler kapatıyor .Benim hiç beta carım kalmadı hepsi blok oldu nedenmi eskiden cok oyun acığı vardı itemlerimi hep öyle oldu belkide kimse bilmiyordu ama Yöneticiler seni her dayim takip eder...BU ARADA EN ÖNEMLİ SEYİ UNUTTUM 39 LWLKEN OYUNU HATILAYAN ARKADASLAR OYUNDA HİÇ TANIMADIĞIN BİRİNE DEĞERLİDE OLSA BİR İTEM VERİP AKTARMA YAPIYORDUK YANİ OYUNDA AYRIMCILIK YAPILMIYORDU ÖRNEKBİR KADİM KESİMİNDE SADECE BİRBİLERİNİ TANIANLAR KESİYORDU DIŞARDAN BİRİ GELSE YALVARSADA KESİLMİYOR ALT TARAFI 3O DK BİŞEY AMA ESKİDEN BÖYLE DEĞİLDİ OYUN BU YÜZDEN YAVAŞLIYOR....
TEST SUNUCU ACILSIN
Kullanıcı avatarı
Subject
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Subject »

Oyunda bana En çk zevk veren kp kasmak...Ben Arzım...Çoğu Lodosun yanında 10 lwl bi arz şifacı war...Adam beni 1 kere kesiyor yanındaki şifacı 1 canla kaldırıyor...sonra bir daha kesiyor...Ben ne anlarım böyle oyundan...
Artık Demir Almak Günü Gelmişse Zamandan
Meçhule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan...
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

xgestapox yazdı:1-) Ah be canım kardeşim. Sıksa inan ilk beni ve benim gibi bu oyunda uzun süre emek vermiş kişileri sıkardı. Benim ilk açtığım mynet hesabının açılım tarihi dahi bellidir. 3,5 seneden fazla zamanım geçti bu oyunda fakat yine döndüm. Silkroad, Metin2, Knight.. aklına ne gelirse her birini denedim. Asıl onlar sıkıyor canım kardeşim. Bu oyunda sadece plus ayrıcalığı var fakat diğer oyunlara bakacak olursak para ile oyunun web sitesinden item alınıyor, Silahlar +8 +9 yükseltilebiliyor buna mütevellid o oyunlarda emek veren değil para basan güçlü oluyor eminim buna çoğu kişi şahittir. IKV'de az ve öz haritalar mevcut. 50 farklı harita olması ve bunların yüzer metrekare olupta içinde aynı çeşit 2-3 yaratığın bulunması, gep geniş ovalar çok gereksizdir bence. Öyle git 10 tane şaman kes 20 tane cin kes şeklinde de değil. Salıyor seni o obaya, 70 tane 100 tane kaplan kes, domuz kes şeklinde boş bir arazıda oradan oraya koşuyorsun dolayısıylada leveller bomboş geçiyor. Hadi diyelim biz boşluğu sevenlerdeniz. Sohbet ortamı? "Sohbet denilen olayı, dostluk ve arkadaşlık denilen olayı ben IKV dışında hiçbir oyunda bu kadar yoğun hissetmedim." Siz hissettiyseniz değerli dostum ya sizinle arkadaş olmak 2-3 kaplan kesmeye dayanıyor yada arkadaş listene eklemekten. Benim bir online oyunda bulunmamın en önemli etkenleri; sohbet etmek ve eğlenerek stres atmaktır. Boş ovalarda kendimi tek ve yalnız hissetmek değil.

2-)Lonca sistemi konusunda haklısın, bu çok gerekli bir sistem ve bence de grup bölgelerini bir kenara bırakıp önce bu sistemi oyuna kazandırmalıydılar. Her ne kadar lonca sistemi çok geniş bir hazırlama süreci istese de grup bölgeleri eklentisinin de en az bu sistem kadar uzun bir süreç aldığına eminim. Bu nedenledir ki oyunu geliştirme yolunda ter bir yola sapıldığını düşünüyorum.

3-)Eğer sen kurallar aykırı bir harekette bulundu isen ki bu bir itham olabilir, uyarı akabinde sürdürdüğün bir flood olabilir yada uygunsuz bir davranış kimse senin kara kaşına kara gözüne bakmayacağı gibi ecel getirenine, gece zırhına da bakmakla yükümlüde değildir. "2-3 PARÇA ŞAHESERİN VAR DİYE KENDİNİ ADALETTEN MUAF TUTAMAZSIN"

4-)"İnsanlar çalıştığı sürece nasıl çalıştığına aldırmaz" şeklinde bir gerçek mevcuttur. Eminim sende elbet ilk çektiğinde yada 2., 3. çekişinde saf bir maden çekmişsindir. Acaba kendini hiç sorguladın mı? "Kim eşeledi acaba bunu bu kadar?" şeklinde. Belki de biri o gün birkaç saatinde bu madende vakitini harcayıpta bir sonuca ulaşamamıştır. Ne yazıkki insan psikolojisi çalıştığı sürece nasıl çalıştığını görmez fakat bozulduğu an isyan etmeye başlar. Bu sözü maden psikolojine göre biçimlendirebilirsin.

5-)GM probleminin herkez gibi ben de farkındayım. Eminönü sunucusuna geçtiğimde şu cevapları aldım:
- Dostum Eminönü'nün neden hep bir adım önde olduğunun, neden en gelişmiş server olduğunun sebebi barizdir.
- Tüm GM ler burada takılıyorlar.
- Bu sebepledir ki burada gelecek olan güncelleme, çıkacak olan item 2,3 hafta öncesinden halihzırda belirlenir.
Oyun yönetiminin bu konu ile en kısa sürede ilgilenmesini ve yönetici tayininin eşit bir şekilde yapılmasını rica ediyorum.

6-)"Dilini kaybeden bir millet eninde sonunda milli benliğini de kaybetmeye mecburdur" (Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yalçın)

7-)''Dilini kaybetmiş bir millet yok olmaya mahkumdur'' (M.Kemal Atatürk)

8 -)"k" yerine "q", "v" yerine "w" gibi değişimler yanısıra cümle içinde kuralsız ve gereksizce büyüklü küçüklü harfleri kullanarak şekil yaptığını, yapacağızı sanan kişi ve kimseler, yazdıları yazının ANLAMI bakımından şekil yapamayan aciz kimselerdir. Öyleki yazılan yazının anlamını ve özgünlüğünü veren yazının stili değil anlatılmak istenendir. Malesef bu tür girişimler tamamen batılı özentisinden ibarettir. Ben de anadilim dahil olmak üzere 3 dil biliyorum fakat bu bilgimi Türkçe'ye gereksiz eklentiler katarak kullanmıyorum.

9-)Türkçe Dili konusunda eğitim veren birkaç arkadaşım mevcut. Dilersen elektronik posta paylaşımı yasak olduğu için benimle forumdan özel mesaj yolu ile irtibata geçebilirsin. Bende elimden geldiğince uygun bir fiyata sana bu hizmeti sunacak eğitim görevlisi arkadaşlarım konusunda aracı olarak yardım etmek isterim.

Tüm Müslüman kardeşlerimin Ramazan Bayramı'nı kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim, İyi oyunlar.
/onay
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rapid »

al sana türk alfabesi.

Resim

bak bakalım bu alfabede "Q" harfi var mı.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Rapid yazdı:al sana türk alfabesi.

Resim

/alkış :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) 8-) :D :D :D :D :lol: 8-) :D
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen qalanoth »

Rapid yazdı:al sana türk alfabesi.

Resim

Yapıştır :mrgreen:
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız

“Genel Etkileşim” sayfasına dön