Memet Acil MSn ye Gel Çok pis Sövecem SanaEmirBerkKorkmaz yazdı:Mehmet bu kişileri alma dedim...
Adamların çıkarcı oldukları belli...
Daha loncaya alındığının ertesi günü "Kadim" diye sayıklayan adam lazım değil bize...
Bunların Kadim'ini yaparız loncadan kaçarlar...
Bu kişilerin loncadan ihraç edilmesi konusunda ısrarcıyım...![]()
TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
TsKxKxKoMuTaN Tskxdxkomutan TsKxHxKoMuTaN
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
İşte burada kendini belli ettin...
Lodos karakterinle nasıl geleceksin?
Bu arada Uğur ben biliyordum hepsinin Kadim için geldiğini ama susuyordum...
Artık konuşacağım...
Lodos karakterinle nasıl geleceksin?
Bu arada Uğur ben biliyordum hepsinin Kadim için geldiğini ama susuyordum...
Artık konuşacağım...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Kadim sorun değil gelmem isterseniz.Burda olmaktan mutluyum.
Ama yeter artık dayanamıyorum.Sen ne diyorsun kardeşim.Kadimi alıp kaçacakmısız.Allah allah.Fark eder mi . Gerekirse ilk vururm keseriz kardeşim.Yanımda şifacı getirirm.Sorun değil ve ben Kadim için böle şeyler yapmam.Yeter karısma bana . Liderler uygun gördüler aldılar sana bişi düşmez kardeşim. Tskxhxkomutan msn den görüşebilir miyiz =?
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Liderler karar vermediSahxyilan yazdı:Ama yeter artık dayanamıyorum.Sen ne diyorsun kardeşim.Kadimi alıp kaçacakmısız.Allah allah.Fark eder mi . Gerekirse ilk vururm keseriz kardeşim.Yanımda şifacı getirirm.Sorun değil ve ben Kadim için böle şeyler yapmam.Yeter karısma bana . Liderler uygun gördüler aldılar sana bişi düşmez kardeşim. Tskxhxkomutan msn den görüşebilir miyiz =?
Kardeşim demezsen de sevinirim...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
Ben bu loncaya kadim için Girmedim istersenizde kesmeyiz...mehmet Forumdan yazmış kadim gorevi olacaklar foruma hangi carları ile gelceklerini bizde adımızı yazdık bunda bir suç görmüyorum Kadime gelmeyebilirim benim için sorun degil birlik beraberlik içinde olalım yeter Cıkarcı degiliz merak etme kadimi aldıktan sonra loncamızdan kaçmak degil onu daha iyi yerlere getirmek içinde elimden geleni yapacagıma söz veririm...Herkezi Kendin sanma Arkadaşım İyi Forumlar....
KaRDeŞxFuRKaNN/ŞifaCı/AshaB-I Keyf/
KardeŞxFuRKaNNN/SavAŞçı/Latif/
KardeŞxFuRKaNNN/SavAŞçı/Latif/
Sana nasıl hitap etmemi istersen o şekilde ederim. Ayrıca ben sana birşey yapmadım ne alıp veremediğin var anlamadım.Bak carımı 14 level yaptım.Kasmaya da devam ediyorum.
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
Berki tanımadan yorum yapma bencefuto08 yazdı:Ben bu loncaya kadim için Girmedim istersenizde kesmeyiz...mehmet Forumdan yazmış kadim gorevi olacaklar foruma hangi carları ile gelceklerini bizde adımızı yazdık bunda bir suç görmüyorum Kadime gelmeyebilirim benim için sorun degil birlik beraberlik içinde olalım yeter Cıkarcı degiliz merak etme kadimi aldıktan sonra loncamızdan kaçmak degil onu daha iyi yerlere getirmek içinde elimden geleni yapacagıma söz veririm...Herkezi Kendin sanma Arkadaşım İyi Forumlar....
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Sen ne zannediyorsun kendini?Tskxhxugur yazdı:Berki tanımadan yorum yapma bencefuto08 yazdı:Ben bu loncaya kadim için Girmedim istersenizde kesmeyiz...mehmet Forumdan yazmış kadim gorevi olacaklar foruma hangi carları ile gelceklerini bizde adımızı yazdık bunda bir suç görmüyorum Kadime gelmeyebilirim benim için sorun degil birlik beraberlik içinde olalım yeter Cıkarcı degiliz merak etme kadimi aldıktan sonra loncamızdan kaçmak degil onu daha iyi yerlere getirmek içinde elimden geleni yapacagıma söz veririm...Herkezi Kendin sanma Arkadaşım İyi Forumlar....![]()
Ben bu loncaya Kadim'i hiç düşünmeden katıldım...
Zaten Kadim yüzünden ayrılmak istesem çoktan ayrılırdım...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
Kendiminden lonca üyelerininde üzülmesini istemiyorum ve birlik beraberlikl içisinde sevgi dolu günler geçirmek istiyorum.