!...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Re: !...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!
berkuk hala anlamadın demi ne demek istediğimi forumdan yazarak anlatmayım şimdi mahcub olma millete
Drowxdadawa
- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Davutum Kurtxbaba Drowxkurt çarını satıyordu.Bende hemen ne kadar derse desin alcaktım ve aldım çarı.Almamda sakın kasıt felan görme o çarı Allah muhafaza bir hırsız alsa loncanızdaki kişilere belki zarar açabilirdi.Çar şuan bende loncanıza giren bi ark olursa çar kasmak istemesse ben satabilirim ona haberin olsun davutum.

Atabeyxkomutan Atabeyxsempaty Atabeyxnewraky
Ashab-ı Keyf (^) Latif (^) Ejder Asa (^)

- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
eyw saolasın aklımdasınatabeyloncasi yazdı:Davutum Kurtxbaba Drowxkurt çarını satıyordu.Bende hemen ne kadar derse desin alcaktım ve aldım çarı.Almamda sakın kasıt felan görme o çarı Allah muhafaza bir hırsız alsa loncanızdaki kişilere belki zarar açabilirdi.Çar şuan bende loncanıza giren bi ark olursa çar kasmak istemesse ben satabilirim ona haberin olsun davutum.
Drowxdadawa
bu buse ile leyla erkekmiş dorumu la sana vermeden nasıl loncana aldın la davutt zaaaa erkek ha XD
Sukruaa - MecxŞehzade - Vezir - Mecxsonsehzade /öp
Aynı şekilde abeir de satlık 46 lwl itemsiz şekilde katılıpta savaşçı kasmak istemeyen olursa itemsiz şekilde satlık haberiniz ola...
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
46 lwl savaşçı isim:Drowxabeir haberiniz ola kasmak istemeyen olursa satlık
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
Ne kadara aLdın acaba ve ne kadara satıyorsun .?atabeyloncasi yazdı:Davutum Kurtxbaba Drowxkurt çarını satıyordu.Bende hemen ne kadar derse desin alcaktım ve aldım çarı.Almamda sakın kasıt felan görme o çarı Allah muhafaza bir hırsız alsa loncanızdaki kişilere belki zarar açabilirdi.Çar şuan bende loncanıza giren bi ark olursa çar kasmak istemesse ben satabilirim ona haberin olsun davutum.

New StyLe
- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Eğer davut derse Emateme aramıza katılmıştır diye yada Drowxs sen şimdide aldığım fiyatı söylemem ama alıcıysan satarım uygunfiyata.

Atabeyxkomutan Atabeyxsempaty Atabeyxnewraky
Ashab-ı Keyf (^) Latif (^) Ejder Asa (^)

- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
yok daha aramıza girmedi o sen bilgileri sakla
Drowxdadawa
Vayy arkadaş satamamıştım ben
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !