Latif Mi? Ecel Getiren mi ?
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: Latif Mi? Ecel Getiren mi ?
Ecel üretmiş biri olarak latiflilerle attığım wslerde bi o bi ben yenmişimdir.Nerdeyse aynı gibi.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- astalavista
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Nasıl biri ofansıf diğeri defansıff :?: Latif defansif silahı olsaydı uzerındekı Maxımum hasar yerıne Maxımum enerjı Saldırı yerıne Savunma Krıtık vurus yerınede Zırh koyarlardıMykonS yazdı:Fark yok mu ..
Biri ofansif silahı
Diğeri Defasif silahı ..
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
- xxxhellboyxxx
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Ben ecel getıren kullanıyorum çok harika bir silah tam 3 yıldıza yakışan bir silah xD
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Latif daha çok hiddet yaratır, sanırım bu yüzden defansif silahı demiş Konsantrasyon...astalavista yazdı:Nasıl biri ofansıf diğeri defansıff :?: Latif defansif silahı olsaydı uzerındekı Maxımum hasar yerıne Maxımum enerjı Saldırı yerıne Savunma Krıtık vurus yerınede Zırh koyarlardıMykonS yazdı:Fark yok mu ..
Biri ofansif silahı
Diğeri Defasif silahı ..
Neden dersen daha hızlı vurur, bu da daha çok hiddet yapar...
Sebebi ise GB'lerdeki hayvanlar %60 ihtimalle tanktan başka hayvanlara kayabiliyorlar...
Ecel getiren, kafa koparan gibi silahlarla 2 snde veya 3 snde verilen hasar yerine sn başı verilen hasarla çok daha fazla hiddet yaratabilirsiniz, hayvan büyücülere gitmeden...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
Haklısın ama kafa koparan 2 sn de bir vuruyor sanırım + nara felan eklersek Yücelen Ardenneler kafanın yaptığı 1 vuruş latifin 3-4 vuruşuna eşit olduğu için Yücelen Ardenneler Kafa Koparan ile Grup Bölgelerinde çok daha fazla hiddet yaratılabilir Latifin tek vuruşunun 3-4 katını vuruyor büyücüler genelde Tankın kudreti dayanmazEmirBerkKorkmaz yazdı:Latif daha çok hiddet yaratır, sanırım bu yüzden defansif silahı demiş Konsantrasyon...astalavista yazdı:Nasıl biri ofansıf diğeri defansıff :?: Latif defansif silahı olsaydı uzerındekı Maxımum hasar yerıne Maxımum enerjı Saldırı yerıne Savunma Krıtık vurus yerınede Zırh koyarlardıMykonS yazdı:Fark yok mu ..
Biri ofansif silahı
Diğeri Defasif silahı ..
Sebebi ise GB'lerdeki hayvanlar %60 ihtimalle tanktan başka hayvanlara kayabiliyorlar...
Ecel getiren, kafa koparan gibi silahlarla 2 snde veya 3 snde verilen hasar yerine sn başı verilen hasarla çok daha fazla hiddet yaratabilirsiniz, hayvan büyücülere gitmeden...

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
3 sn'de bir hasar veriyor kafa...ChuckBartowsKi yazdı:Haklısın ama kafa koparan 2 sn de bir vuruyor sanırım + nara felan eklersek Yücelen Ardenneler kafanın yaptığı 1 vuruş latifin 3-4 vuruşuna eşit olduğu için Yücelen Ardenneler Kafa Koparan ile Grup Bölgelerinde çok daha fazla hiddet yaratılabilir Latifin tek vuruşunun 3-4 katını vuruyor büyücüler genelde Tankın kudreti dayanmazEmirBerkKorkmaz yazdı:Latif daha çok hiddet yaratır, sanırım bu yüzden defansif silahı demiş Konsantrasyon...astalavista yazdı:Nasıl biri ofansıf diğeri defansıff :?: Latif defansif silahı olsaydı uzerındekı Maxımum hasar yerıne Maxımum enerjı Saldırı yerıne Savunma Krıtık vurus yerınede Zırh koyarlardıMykonS yazdı:Fark yok mu ..
Biri ofansif silahı
Diğeri Defasif silahı ..
Ama dediğim gibi mutlaka bu hayvan büyücüye gitmeyi deneyecek bu arada ne kadar hızlı vurursak o kadar çok hiddet üstümüzde kalır diye düşünüyorum...
Ama tank kullanmadım doğruyu söylemek gerekirse...
Sadece tecrübelerimi birkaç tanktan derlediğim bilgilere dayanarak söylüyorum...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Burada tartışmaya girmiyeceğim ama Ecel Getiren in Arkasındayım ..
ARTIK OYUNDA DEGİLİM VEDA ETTİM !!!
- maviruyaxxumut
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Ecel Ve Latifin Farkını Öğrenmek İçin ;
1 OYUNCU:Full Yücel+halit item / Ecel Getiren
2 OYUNCU:Full Yücel+halit item / Latif
Ws Sonucu Hep ECEL GETİRENDİR Denen Miştir.
1 OYUNCU:Full Yücel+halit item / Ecel Getiren
2 OYUNCU:Full Yücel+halit item / Latif
Ws Sonucu Hep ECEL GETİRENDİR Denen Miştir.
Mavıruyaxxumut (Ecel Getiren)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)
- maviruyaxxumut
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Tabikide Oyuncu arkdasları ws taktiklerine karşı büyük veya küçük değişikliikler Olacaktır.
Mavıruyaxxumut (Ecel Getiren)
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
Ağır ve sert vuruş olmasaydı eğer düzecektin yücelen haliti takacaktın LATİFİ hem seri hem kritik 

Yönetim size para vericem