İŞTE SALCANIN HALİ
- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: İŞTE SALCANIN HALİ
Bunun hiçbir açıklaması olamaz.Gm ' lerden 999 Gün ban cezası vermelerini acilen rica ediyorum.Bunuda yapmazsanız yazıklar olsun size.Eğer Türk değilsen.Neden Türk topraklarında yaşıyorsun.Neden Türkçe konuşuyorsun seni sefil herif.Ip den banlayın da bir daha oyuna dahi giremesin bu KANSIZ.
EXCELLENCE
Dalcaxqorkem yazdı:ben bu salcanın anasını soyunu sopunu sülalesini küfreden azını + Bulgaristan başbakanını bulgaristanda yaşayan tüm garıları salcanın bacısını ganırtıra ganırttra bayıncaya kadar #@!? #@!? çocuğu sen kımsın lan bayrağımıza küfrediyon #@!? kodumun bebesi Sn gm belkı bu küfürlerden dolayı benı 7 gün uzaklaştırcaksın ama o #@!? cocugu bizim bayrağımıza küfrediyo eğer buna bi çözüm yapmıyorsanız sizinde ananızı bacınızı #@!?..Dalcaxqörkem..
kelimesi kelimsine aynen katılıyorum..
dalcaxqörkem affrn la :mrgreen:
sevdim seni...
salca nın ne m4l olduğunu biloruz zaten..
kanını dinini vatanını bayrağını namusunu 5 kuşura satan biridir..
Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
bence bu mustafa değil bi arkadaşı felandır mustafa oyunu bıraktı diye biliyorum=)bırakmamış olsa bile bu küfürleri yazacak kadar adi bi insan değil=)
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
Tamam eğer Photoshop ' sa Gelsin GM Beni Banlasın Adım Zeydan Meran sunucusu . Değilse içerik düzenlendi . Ayrıyetten Funda O Salca Çünkü Bana Eskiden Yaptıklarımızı Ve Bazı özel Şeyleri anlattı sonradan tartıştık . Boş konuşmayın Kodadıx Sen Zaten içerik düzenlendi küfür etseler sen ne dicenki sevinmekten başka
sakıncalı içerikler silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.
[GM]Nocomment
sakıncalı içerikler silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.
[GM]Nocomment

Dalcaxqorkem yazdı:Ne Mutlu Türk'üm Diyene