Belki çoğu kez açlıdı ama...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tskxhxugur
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Belki çoğu kez açlıdı ama...

Mesaj gönderen Tskxhxugur »

Lathander yazdı:Merhaba,

Bu konu üzerinde destek formu ile başvuran oyuncularımıza da yanıt verdik.

Şu an temel olarak reçetelerde hata yoktur. Planlandığı şekilde yayınlanmıştır. Biz her ne kadar Oyun Rehberi gibi alanlarda üretim ve toplama punalarını iki meslekde yoğunlaştırılmasını tevsiye ettsekde oyuncularımızın önemli bir bölümü bu puanları iki meslekden fazla kullanmıştır.

Sizlerden konu hakkında gelen taleplere geçmişte olduğu gibi tepkime göstereceğiz. Fakat zaman veremiyoruz çünkü bu konu İKV'nin geişim süreci içinde değerlendirildiği için anlık bir çözüm olmayacaktır. Bu yüzden oyuncularımızda gerekli desteği göstereceğini düşünyoruz.
Seviyesini 1e çekmektense şaheser silahlarda olduğu gibi madenci sarraf her sınıftan olsun ve öyle 1 e çekilsin...
Kullanıcı avatarı
Striker
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Striker »

Lathander yazdı:Merhaba,

Bu konu üzerinde destek formu ile başvuran oyuncularımıza da yanıt verdik.

Şu an temel olarak reçetelerde hata yoktur. Planlandığı şekilde yayınlanmıştır. Biz her ne kadar Oyun Rehberi gibi alanlarda üretim ve toplama punalarını iki meslekde yoğunlaştırılmasını tevsiye ettsekde oyuncularımızın önemli bir bölümü bu puanları iki meslekden fazla kullanmıştır.

Sizlerden konu hakkında gelen taleplere geçmişte olduğu gibi tepkime göstereceğiz. Fakat zaman veremiyoruz çünkü bu konu İKV'nin geişim süreci içinde değerlendirildiği için anlık bir çözüm olmayacaktır. Bu yüzden oyuncularımızda gerekli desteği göstereceğini düşünyoruz.
aldatmaz2012 yazdı:Tabiki bir oyunda reçetelerin üretim seviyesi 1 olması mantıklı degıl
Ama o kadar kışı ejder uretmış şaheser yuzuk kolye duşurmus
Bu oyunun asıl saçmalıgı bır eşya hangı oyunda alışverşe izni olmuyor ?
Böyle saçma sapan bir icaat bulduysanız bu reçetelerın sevıyesını 1 yapmak zorundasınız
Adam taa betadan nereden bılsın ? yanı şunumu imaa etmeye çalısıyorsunuz tek suçumuz zırhçı olmamakmı ?
Şu reçetelerın sevıyesını 1 yapmak 10 dk nızı almaz hala ne beklıyorsunuz ?

Sayın Lathander sanırım size gerekli cevap burada verilmiş. Reçetelerde hata yoktur diyorsunuz size katılıyorum. Fakat Mor efsunlu itemlerin aktarılmasına müsaade etmeniz gerekmezmi? Gerşekten tezat bi durum ve bunu herkes anlayabilecek kapasitede.
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...

[Striker] (49)

[Xsimok] (49)

[GeBeRTeN] (49)
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Drowxcorellon »

Mor Eşyalar Aktarılmıyor neden??

hırsızlar itemlerimizi çalamasın diye yönetimin bulduğu yöntem

peki ne kadar yararlı mechul itemi çalamayan hırsız charı siler bunada bir yöntem bulunsun arkadaşlarada katılıyorum üretemedikden sonra oyundan haz alamayınca girmemizin ne anlamı var üretmek için zaman gerek bu zamanıda girerek harcıcaz daha çok online oyuncu oluyor bu sizin yararınıza kendiniz bilirsiniz benim için hava hoş her türlü yaptıklarınıza eyw.
Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
nuriali68
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen nuriali68 »

Drowxcorellon yazdı:Mor Eşyalar Aktarılmıyor neden??

hırsızlar itemlerimizi çalamasın diye yönetimin bulduğu yöntem

peki ne kadar yararlı mechul itemi çalamayan hırsız charı siler bunada bir yöntem bulunsun arkadaşlarada katılıyorum üretemedikden sonra oyundan haz alamayınca girmemizin ne anlamı var üretmek için zaman gerek bu zamanıda girerek harcıcaz daha çok online oyuncu oluyor bu sizin yararınıza kendiniz bilirsiniz benim için hava hoş her türlü yaptıklarınıza eyw.
Sadece bunlarda deil
1kasaya para koyulsa daha iyi olur mantıklı düşünürsek bankaya para koyamamak çok saçma
2Kasanın şifresi olsa şahsen ben oyundan çıkarken tüm itemlerimi kasaya koyar cıkırım.
3karekter silme kanusuna gelince karekter silme şifresi olsa güzel olur.
4.Ve son olarak tüccar modu da çok iyi olur.Belki sende çok sey istedin :D diyebilirsiniz ama oyunun gelişmesi için çok önemli atılımlar olur.
#DirenİKV
Kullanıcı avatarı
Helme
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Helme »

C:\Sobee\Istanbul Kiyamet Vakti\base\data\classes[Burdaki Mor Nadide lerin seviyelerinin düşürülmesi yle sorun ortadan kalkacaktır] Yani zor bir şey deil her şey ana bilgisayara bağlı
Resim
Tokerx (Silindi)[Savaşçı]
Resim
Skllxkoyucu (Silindi)[Büyücü]
Resim
Vengat (Silindi)[Şifacı]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön