ARKADAŞLAR MYNET PLUS PAKET ALICAM(HAVALE İLE) AMA HANGİ HESAP NUMARASINA PARA GÖNDERECEĞİMİ BİLMİYORUM.BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.MYNET PLUS PAKET İŞLEMİNİ BANA BASAMAK BASAMAK ANLATIRSANIZ PLUS PAKET ALAMAYAN TÜM IKV OYUNCULARINA BÜYÜK YARDIM ETMİŞ OLURSUNUZ
[NOT:BÜYÜK HARFLE YAZDIM DİYE BAĞIRDIĞIMI SANMAYIN
MYNET PLUS PAKET NASIL ALINIR?
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün
Re: MYNET PLUS PAKET NASIL ALINIR?
bu konuyla ilgili bir cok bilgilendirme yapıldı ...
'' LaZpApAzZ '
Artık mynet'ten havele ile e-pin satışı yoktur.Sadece kredi kartı ile alabilirsin.
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
eminmisn tollun mynetten havale ile plus olmadıfgına?
'' LaZpApAzZ '
Nasıl La Bende Suan Mynet Epin Var Kullanılmadık Yaz Gelsin Öyle Kullancam Aktif Edemez Miyim :?: :?Tolun yazdı:Artık mynet'ten havele ile e-pin satışı yoktur.Sadece kredi kartı ile alabilirsin.

Bu soruyu bir yetkliye sorarsan net bir cevap alırsın.Ben bilemeyeceğimeLeSsaR yazdı:Nasıl La Bende Suan Mynet Epin Var Kullanılmadık Yaz Gelsin Öyle Kullancam Aktif Edemez Miyim :?: :?Tolun yazdı:Artık mynet'ten havele ile e-pin satışı yoktur.Sadece kredi kartı ile alabilirsin.
Benim bildiğim artık e-pin sadece ttnet ve sobee'de kullanılıyor.Gokxyancy yazdı:eminmisn tollun mynetten havale ile plus olmadıfgına?

Gördüğün gibi mynet yok.
www.uyelikal.com a girip inceleyebilirsin
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
e pin i brak mynete havale ile yollanabilr :S suan ben alamıorm havale ile ama :S anlamadım bu işi
'' LaZpApAzZ '
Gokxyancy yazdı:e pin i brak mynete havale ile yollanabilr :S suan ben alamıorm havale ile ama :S anlamadım bu işi
Bildiğim kadarıyla artık sadece sobee ve ttnet kullanıyorsan havale ile plus alabileceksin.
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
ben kredi kartıyla bile zor aldım mynet plus paketi.