«»«»«»۩۩ KARARGAH TAKIMI ۩۩ «»«»«»
Re: «»«»«»۩۩ KARARGAH TAKIMI ۩۩ «»«»«»
Arkadaşlar birisi lonca çarını kasmama yardım edebilirmi ? 40 kadar kassak yeter şuanda 30 lwl arada sırada bi yardım etseniz çok iyi olur.
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
- XxxcplyakapxxX
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
la benim karargah yakupla birlikte kasılırız tabi sana uyarsaMuhteremx yazdı:Arkadaşlar birisi lonca çarını kasmama yardım edebilirmi ? 40 kadar kassak yeter şuanda 30 lwl arada sırada bi yardım etseniz çok iyi olur.

Bir zamanlar...
Ağustos 2008-Ekim 2011
XxxcplyakapxxX yazdı:la benim karargah yakupla birlikte kasılırız tabi sana uyarsaMuhteremx yazdı:Arkadaşlar birisi lonca çarını kasmama yardım edebilirmi ? 40 kadar kassak yeter şuanda 30 lwl arada sırada bi yardım etseniz çok iyi olur.
Kac lwl sin sen
Alp Abi ben tatildeyım bır sure daha oyuna gıremıycem ancak ara sıra gırebılırım fazla sorun olmaz değilmi ?
- XxxcplyakapxxX
- Cin Avcısı
şu anda 10 sen kaç lwl sinMuhteremx yazdı:XxxcplyakapxxX yazdı:la benim karargah yakupla birlikte kasılırız tabi sana uyarsaMuhteremx yazdı:Arkadaşlar birisi lonca çarını kasmama yardım edebilirmi ? 40 kadar kassak yeter şuanda 30 lwl arada sırada bi yardım etseniz çok iyi olur.
Kac lwl sin sen![]()

Bir zamanlar...
Ağustos 2008-Ekim 2011
XxxcplyakapxxX yazdı:şu anda 10 sen kaç lwl sinMuhteremx yazdı:XxxcplyakapxxX yazdı:la benim karargah yakupla birlikte kasılırız tabi sana uyarsaMuhteremx yazdı:Arkadaşlar birisi lonca çarını kasmama yardım edebilirmi ? 40 kadar kassak yeter şuanda 30 lwl arada sırada bi yardım etseniz çok iyi olur.
Kac lwl sin sen![]()
Sen 30 lwl olunca pm at bana kasarız ozaman beraber.
- XxxcplyakapxxX
- Cin Avcısı
- XxxcplyakapxxX
- Cin Avcısı
tamam muhterem kardeşim sana kolay gelsinMuhteremx yazdı:XxxcplyakapxxX yazdı:şu anda 10 sen kaç lwl sinMuhteremx yazdı:XxxcplyakapxxX yazdı:la benim karargah yakupla birlikte kasılırız tabi sana uyarsaMuhteremx yazdı:Arkadaşlar birisi lonca çarını kasmama yardım edebilirmi ? 40 kadar kassak yeter şuanda 30 lwl arada sırada bi yardım etseniz çok iyi olur.
Kac lwl sin sen![]()
Sen 30 lwl olunca pm at bana kasarız ozaman beraber.

Bir zamanlar...
Ağustos 2008-Ekim 2011
- XxxcplyakapxxX
- Cin Avcısı