Dikkat Dağıtma Hakkında
Dikkat Dağıtma Hakkında
Bilindiği üzere dikkat dağıtma savaşçılarda çok sık kullanılan bir yetenek.Gerek wsde gerek kasarken.Hem rakibi üzerine çekmesiyle hemde savunma ve atak gibi oranları düşürmesiyle tercih ediliyor.Fakat dikkat dağıtmayla ilgili şöyle bir sorunum var benim.Dikkat dağıtma atıldığı yaratıkta hiddet yaratıp kendıne çekiyor.Fakat o yaratığın bize geçmesini sağlamıyor.Bu da kasarken çok sıkıntı yaratıyor.Örneğin kasarken benim dikkat dağıtma attığım bir cine başka bir büyücü vurunca o cin onun olmuş oluyor.Burdada büyük bir haksızlık oluyor.Benim Fikrim dikkat dağıtma atıldığı yaratığın atan kişiye geçmesi Vuran değil.Sizin fikirleriniz?

- Drowxcorellon
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak

Re: Dikkat Dağıtma Hakkında
savaşcı dayanıklıdır o zaman 2 3 tane çeker büyücülere ve şifacılara haksızlık olur savaşcılarda çifte var çifteyle çekebilirsin

Drowxdadawa
- Rapid
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
 - Klan: Arzın Çocukları

bu dediğin olursa kışkırtmanın anlamı kalmaz. bu sistemi yeteneklerden kaldırmaları gerekir. böyle bir şeyde imkansız olduğu için, düşüncende imkansız.

- Petcarar
 - Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
 - Klan: Arzın Çocukları

kışkırtmanın görevini yaratıklara ilk vurmak olarak mı algıladınız?Rapid yazdı:bu dediğin olursa kışkırtmanın anlamı kalmaz. bu sistemi yeteneklerden kaldırmaları gerekir. böyle bir şeyde imkansız olduğu için, düşüncende imkansız.
o zamanda dikkat d. nın süresi 1sn  
  ne kadar yaratık varsa atarız  toplarız zaten canımız hiç gitmio  sonra adam bize şikayet ederiz  adam da boşuna usturulma alır  :mrgreen:

Tokerx (Silindi)[Savaşçı]

Skllxkoyucu (Silindi)[Büyücü]

Vengat (Silindi)[Şifacı]