bilgilendime (maxsifa)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ozgur145353
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Re: bilgilendime (maxsifa)

Mesaj gönderen ozgur145353 »

O kadar klandan bölgeden yazıyorum car çalındı diye halen maxsifa ile em atanlar sıgınak atanlar pesinden kosanlar var ne kadar duyasız insanlarsınız, almayın sunu aranıza ya bırakacaktır yada carı yada silecektir.siz böyle yaparak yeni hırsızlıklara zemin hazılıyorsunuz.
Maxsifa

Bedelesareti
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Özgür çok geçmiş olsun. Üzüldüm :( Geri alma yöntemlerini dene mynet e fax çek üyelik bilgilerin ve plus alıyordun bildiğim kadarı ile o da senin adınadır veya kimin adına aldıysan onuda Faxda belirt 2 -3 günde geri dönerler sana alırsın şifreni .Arkasını bırakma ;)

Berru
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Bilirsin sevmem seni ama ortada bir emek var.
Geçmiş olsun.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen abdullatif82 »

ozgur145353 yazdı:O kadar klandan bölgeden yazıyorum car çalındı diye halen maxsifa ile em atanlar sıgınak atanlar pesinden kosanlar var ne kadar duyasız insanlarsınız, almayın sunu aranıza ya bırakacaktır yada carı yada silecektir.siz böyle yaparak yeni hırsızlıklara zemin hazılıyorsunuz.
evet duyarsız adam çok bi ara bende Xxzorbey ve türevleri hırsızdır em atmayın dediğim zamanlar umursanmıyordu sonuç biz bu duyarsızlıkla daha çok canımız yanar
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Murat'la aynı düşünceye sahibim seni çıkar uğruna yaptığın olaylarla tanıdım ve sevilicek birisi değilsin. Fakat emeğinin gitmesi kötü tabi ki karakterini hep Theemreulupınar ile birlikte gezerken görüyorum zaten emreulupınarı tanıyan ne bk olduğunu iyi bilir onunla alakası olduğunu düşünüyorum.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
zumrutyaprak
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen zumrutyaprak »

ozgur145353 yazdı:arkadaslar bugün aksam carım calınmıstır , mynet oldugum icin hicbirsey yapamıyorum ,carımı alsamda dönmeyi düsünmüyorum benden bu kadar .(uyguladıgı hiçbir davranıs bana ait degildir)
Ya ben ona çeketimi verdim Maqra+dırenclı ..Dun qece 2,30 da .2 qun kullanım verırım dedı bende kalsın qırmıyorum okul açılınca qelırım dedım ..Sans quvendım ama sen çıkmadın neyse ..oyuna donmenı ısterım ..

Mcbalamir V Titxtabip
İHTİİYAR
MCBALAMİR
TİTXTABİP
İmza içeriğinde video kullanmayınız!
Kullanıcı avatarı
Tugraxsancaktar
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Tugraxsancaktar »

kardeşim çok geçmiş olsun ne denir bilmiyorum inşllah çarını geri alırsın oyunada dönüp dönmemek tabikide senin elinde ama şunu unutma her çarı çalınan dönmeseydi bu oyuna bu şereften yoksun insanlara ( insan olduklarıda tartışılır ya ) meydan bırakmış olurdunuz yinede karar senin dönüp dönmeme konusunda herşeyin iyisini sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun dileklerim le

Tuğraxzal
Kullanıcı avatarı
Hammerx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Hammerx »

geçmiş oLsun ...
*Resim*
Kullanıcı avatarı
iStuA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen iStuA »

Özqürüm Geçmiş oLsun Kardeşim Berrunun Dediği gibi alabilirsin tekrar charını peşinden koş. Öle Bıraktım diyerek olmuyor be kardeşim. Çok Geçmiş olsun tekrardan
SANCAK

buRak

Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

Sa.

ÖnceLikLe qeçmiş oLsun. Dün saat qece 1:30-2:00 arası mısır çarşısında RoyaLxkiros iLe oturup konuşurken yanımıza senin çar qeLdi. Sonra ben sordum çardaki kim diye. O da bana ben MecxmetaL (uqur) dedi. ArkadaşLarımı sattım çarı çaLdım dedi. Dedi istersen kLandan faLan herkese duyur umrumda değiL dedi. Buna RoyaLxkirosda şahittir. Sordum ona sence doğrumu metaLmi bu. Bana dediki bana qöre metaL dedi. Yani hırsız doğru söyLüyordu sanırım. Ama qenede qünahını aLmak istemem kimsenin o yüzden sadece duydukLarımı söyLeyeyim dedim. Şunuda beLirteym beLki çardaki hırsız ben metaLim diyerek metaLi kötüLemek amacı iLe söyLüyor oLabiLirdi. Ama dedqm qbi arakadaşa sordum bana qöre metaL oLabLr dedi.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя

“Genel Sohbet” sayfasına dön