arkadaslar bugun bi zeki millete senın videonu izledim cok begendım diyip tebrik ediyor sonra bir site veriyor. o siteye sakın girmeyin...ve böyle birseyede sakın inanmayın. karakterinizin güvenligi icin
Tufan
Dikkat
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Dikkat

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
- intikamxbeycoast
- Acemi Savaşçı
Re: Dikkat
Evet Bu Adam Bana Da Dedi Aynısını Ben Girdim Siteye Ama Videom Yoqtu Gerçe Sitede Virüs De yoq ama 
İntikamxbeycoast
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
ben girmedim siteye girmemde fakat bu tür olaylar cok kısının basına geldı.her detayı incelemek lazım. o yüzden tedbir olsun diye actım bu konuyu..fakat o sitede virüs olmadıgından ne kadar emin olabilirsin ?

Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
- gtaberlinn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
adamların ismi Engüçlü ve Kostum hangi enayi inanıp o siteye girerki ?_?
Not:Mrxbarış şı asla çalamayacaksınzı bunu kafanıza sokun
Not:Mrxbarış şı asla çalamayacaksınzı bunu kafanıza sokun
Mrxbarış(49)
Kurtxhayalet(45)(Kurtx loncası ile alakam yoktur)
Sincanlı Smalowesar İsimsizxlord adlı çarlarımı silmiş bulunmaktayım.
39 lwlken
Gtaist(Çalındı)
Gtaistxbüyü(Çalındı)
Kurtxhayalet(45)(Kurtx loncası ile alakam yoktur)
Sincanlı Smalowesar İsimsizxlord adlı çarlarımı silmiş bulunmaktayım.
39 lwlken
Gtaist(Çalındı)
Gtaistxbüyü(Çalındı)
- Timxfare
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Aynısını bır it bnada dıde kaideye aLmadımAdonis yazdı:arkadaslar bugun bi zeki millete senın videonu izledim cok begendım diyip tebrik ediyor sonra bir site veriyor. o siteye sakın girmeyin...ve böyle birseyede sakın inanmayın. karakterinizin güvenligi icin
Tufan
RowxherqeLe
Rowxchaqi
Rowzeus
Timxfare
Sakaryalı
Yaramazxçocuq
- TaKeoVaxNoS
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
İnsanlarda hiç şeref falan kalmamış ya. Birinin hesabını soyarken insan biraz düşünür bunun cezasını çekecem diye. Ama o soyanlar,silenler,girip küfür edenler hiçmi allahtan korkmuyor hiçmi allah bana kızar diye bi akıllarından geçirmiyor. Yazık bu türk milletine hırsız olmanın kötü bir şey olduğunu daha anlamamışlar.
Nerves Of Steel
N]o[S

N]o[S

Adonis yazdı:arkadaslar bugun bi zeki millete senın videonu izledim cok begendım diyip tebrik ediyor sonra bir site veriyor. o siteye sakın girmeyin...ve böyle birseyede sakın inanmayın. karakterinizin güvenligi icin
Tufan
ALLAHIN KAMİLİ İŞTE KENDİ ÇAPINDA EĞLENİYO
Tayfunn * Lifeless * Tayfunnxbüyü
Ultraxreis'le alakam yoktur.
Her buyuk adamdir,ama her adam büyük degildir..
Ultraxreis'le alakam yoktur.
Her buyuk adamdir,ama her adam büyük degildir..
Çok basit yöntemLerden biridir bu. O tarz siteLerin hesabı çaLmaya yöneLik oLduqunu anLamayan arkadaşLarda oLuyorsa ne diyeLimki.. Hadi çakma çarLar faLan bir yanıLqıdan ibaret oLur maruz qörüLür ama adam size site adresi faLan weriyor yok wideon war yok hiLe Linki faLan diyorsa we bir insanda buna inanıyorsa o zaman hırsızdada kabahatı arayamassın
:lol:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
sitelerle haşır neşir olmayanlar kolay düşebiliyo ya bu tuzaklara.. amacımız uyarmaktı sadece kötümü ettik.

Kötü ettin demedimAdonis yazdı:sitelerle haşır neşir olmayanlar kolay düşebiliyo ya bu tuzaklara.. amacımız uyarmaktı sadece kötümü ettik.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя