adam diyo 500msine atarım busefrtmm 500m yapacam parayı itemle maden satacam diyorum yine bahane
azçık mantıgı olan bu adamın wsden kaçtıgını analr ama bunu anlamazlar diyo yanlızsavaşçı bu fotolarlada anlamıyosanız bişey diyemem yanlızsavaşçıyada kapak olsun ...
Kimsenin umudunu kırma belki de sahip olduğu tek şey odur...
ezik oyundan çıkmış orda veya daha baya foto avrda aralarında bişey yazıyodu sen foto koy yaşını beli edersin ben cevap yazarsam ben bişey diyodu cevap yazarsa bekliyorum loncası beni karalıyacakmış öle diyodu
bana diyo foto koy sen zarar görüsn diyo ben kesmişim wsmi demişim hepsindede bahane bulup kaçan o bide ezük diyo kim ezük görmüş olsunalr DDDDDDDDD
kanky çanta açık kalmış bi fotoda sonra foruma koymuşdum parayı merak edipde fotoda oynamışın diyen olursa diye açık herzaman aynı fotoylamı oynuyorum inanmayan varsa yansıtırz ...
Biribirini her kesen foto alıp forma koymuyor Allah`dan yoksa halimiz ne olur.ayrıca sizin hiç işiniz gücünüz yokmu her kestiginiz adamın erinmeden üşenmeden fotosunu alıp forma koyuyorsunuz.kesti isen kestin eline ne geçti sonuçda bi oyun gün gelir sen onu kesersin gün gelir o seni keser boş işlerle ugraşmayı ne kadr çok seviyorsunuz.
"Limandaki gemiler güven içindedir; fakat gemiler limanlar için yapılmamıştır"
cezaekseni yazdı:Biribirini her kesen foto alıp forma koymuyor Allah`dan yoksa halimiz ne olur.ayrıca sizin hiç işiniz gücünüz yokmu her kestiginiz adamın erinmeden üşenmeden fotosunu alıp forma koyuyorsunuz.kesti isen kestin eline ne geçti sonuçda bi oyun gün gelir sen onu kesersin gün gelir o seni keser boş işlerle ugraşmayı ne kadr çok seviyorsunuz.
Katılıyorum Yalnızsavaşçıya ezik demişssin adam meranın en güçlü loncalarından birinin başkanı ve oyunda saygın biri böyle bir yere gelmiş bir oyuncuya ezik demek :S
senin seviyen yetmiyo ne demek istediğime adam ezo diyo bekle kesecm diyo yine ölüyo adam topluyo geliyo 500m ws diyo ve kaçıyo bunu göteriyorum ayrıca günde 50adma kesiyom sadece artislerin g. kalkmışalkrın fotosunu koyuyorum g. yemedi herkes gördü uzaaa saçma sapan yazı yazıpda kendini bişey sanma
yanlız hem orda adamı kesdiğimden foto koymadım bunu aklına yaz bi adam ne kadar kıvırdgını gösteren fotolar onalr ama malum seviye akıl kafa farkı
büyünce sende yaparsın . analrsın.