Biraz yanlış konuşmuşsun FATİH.Yaşının gereğinden deyip affediyorum.Ben sana anlattım anlatacağımı rizede.Umarım düzeltirsin yanlışını.FaTiHaRaBoGLu yazdı:Merhaba arkadaşlar.Ben bu çarları levent abiden teslim alan kişiyim.Ama gördüğüm üzere çarlar batmışta batmış batmışta batmış.Ayrıca levent abinin yüzünüde gördüm burada.Benim çarımı çalan meğer yanıbaşımdaymış.Beyler hepsi yalandır.Artık abi falanda demem bu herife.Bu soner diye tanıdığınız adamım gerçek ismi leventtir.yaşı 25 tir.Oyuna sırf şerefsizlik yapmaya döndü.Bunları ister okusun ister okumasın.Kimseden korkum yok benim.Sırf şerefsizlik yapmaya döndü.Eski çarı HeXaGoN'dur.Onunla hırsızlık yapıp bırakmışt geri döndü ben saygınbey diye tanıttı kendini külliyen yalandır.Ben bilmiyordum böyle birşey yaptığını.Metni okuyunca öğrendim.Gelelim asıl konuya.Ben rizeliaslanım diyor.Halbuki rizeliaslan benim çarımdır.Çalındığında 40 lvl'di.Afedersiniz her b**ku yemiş çarı çalıp.birde çar çalınınca çok üzüldüm falan diyordu.Benden çalındğında 40 lvldi."Soner" yapmıştı çarı yine 40 lvl 34 ten 40 a o yapmıştı ben arada giriyordum.Sonra çalınınca bıraktım.Ulan ne zararım vardı sana çarı zaten sana vermiştim ne diye kalkıp çaldın.İkiyüzlü kahpe seni.Bana verdiği çarlarında hepsini çalmış.İyi oldu bunu duyduğum.Çarlarla onun inadına oynayacağım.O çarları silersin dedi bana silmeyeceğim oynayacağım.AMA ŞUNU BİL "NAM-ı DİĞER SONER" SENİN OYNADĞIN GİBİ DEĞİL;OYNAYAMADĞIN GİBİ OYNAYACAĞIM...
Oyundaki tüm arkadaşları bunu bilsin bu herif kahpe ve hırsızdır.Size yaşını kaç dedi bilmiyorum adı levent yaşı 25 tir.ŞERRRRRRREFSİZZ herif daha neler yapmış acaba.Bu arada levent abinin tek yöntemi şudur yardım et dersin eder.her işine koşar sonra bir tarafına tekmeyi koyar çarını alıp.Banada aynısını yaptı çünkü.
Arkadaşlar diyeceksiniz rizeliaslan olduğuna nereden inanalım.eğer rize ve çevresinde oturanınız varsa gelsin her türlü ispatlarım.internet cafelerden beni tanyan 100 lerce kişiler var.Bu arada bana facebook tan vs. ulaşmak isteyenler Fatih Araboğlu olarak ulaşabilirler.Şunu bilin ben bu çarlarla levent abinin inadına oynayacağım.bende diyorumki bu bana bu çarları verdide neden sil diyor demek bu yüzdenmiş.Bende bir hevesli indirdim ikvyi bi başladımki deymn keyfime.Sonra oyundan birinden forum adresini alınca yıkıldım.Ama umrumda değil.İNADINA OYNAYACAĞIM TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM.ŞUNU BİL SENİN OYNADIĞIN GİBİ DEĞİL;OYNAYAMADIĞIN GİBİ OYNAYACAĞIM.İnşallah okursun yazdıklarımı.Rizeyede beklerim.sana yapacaklarımı biliyorum.
Soner Seçil - Ulusxzarif ELVEDA İKV...
- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Soner Seçil - Ulusxzarif ELVEDA İKV...

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL
Soner Seçil
SonerSecil yazdı:Biraz yanlış konuşmuşsun FATİH.Yaşının gereğinden deyip affediyorum.Ben sana anlattım anlatacağımı rizede.Umarım düzeltirsin yanlışını.FaTiHaRaBoGLu yazdı:Merhaba arkadaşlar.Ben bu çarları levent abiden teslim alan kişiyim.Ama gördüğüm üzere çarlar batmışta batmış batmışta batmış.Ayrıca levent abinin yüzünüde gördüm burada.Benim çarımı çalan meğer yanıbaşımdaymış.Beyler hepsi yalandır.Artık abi falanda demem bu herife.Bu soner diye tanıdığınız adamım gerçek ismi leventtir.yaşı 25 tir.Oyuna sırf şerefsizlik yapmaya döndü.Bunları ister okusun ister okumasın.Kimseden korkum yok benim.Sırf şerefsizlik yapmaya döndü.Eski çarı HeXaGoN'dur.Onunla hırsızlık yapıp bırakmışt geri döndü ben saygınbey diye tanıttı kendini külliyen yalandır.Ben bilmiyordum böyle birşey yaptığını.Metni okuyunca öğrendim.Gelelim asıl konuya.Ben rizeliaslanım diyor.Halbuki rizeliaslan benim çarımdır.Çalındığında 40 lvl'di.Afedersiniz her b**ku yemiş çarı çalıp.birde çar çalınınca çok üzüldüm falan diyordu.Benden çalındğında 40 lvldi."Soner" yapmıştı çarı yine 40 lvl 34 ten 40 a o yapmıştı ben arada giriyordum.Sonra çalınınca bıraktım.Ulan ne zararım vardı sana çarı zaten sana vermiştim ne diye kalkıp çaldın.İkiyüzlü kahpe seni.Bana verdiği çarlarında hepsini çalmış.İyi oldu bunu duyduğum.Çarlarla onun inadına oynayacağım.O çarları silersin dedi bana silmeyeceğim oynayacağım.AMA ŞUNU BİL "NAM-ı DİĞER SONER" SENİN OYNADĞIN GİBİ DEĞİL;OYNAYAMADĞIN GİBİ OYNAYACAĞIM...
Oyundaki tüm arkadaşları bunu bilsin bu herif kahpe ve hırsızdır.Size yaşını kaç dedi bilmiyorum adı levent yaşı 25 tir.ŞERRRRRRREFSİZZ herif daha neler yapmış acaba.Bu arada levent abinin tek yöntemi şudur yardım et dersin eder.her işine koşar sonra bir tarafına tekmeyi koyar çarını alıp.Banada aynısını yaptı çünkü.
Arkadaşlar diyeceksiniz rizeliaslan olduğuna nereden inanalım.eğer rize ve çevresinde oturanınız varsa gelsin her türlü ispatlarım.internet cafelerden beni tanyan 100 lerce kişiler var.Bu arada bana facebook tan vs. ulaşmak isteyenler Fatih Araboğlu olarak ulaşabilirler.Şunu bilin ben bu çarlarla levent abinin inadına oynayacağım.bende diyorumki bu bana bu çarları verdide neden sil diyor demek bu yüzdenmiş.Bende bir hevesli indirdim ikvyi bi başladımki deymn keyfime.Sonra oyundan birinden forum adresini alınca yıkıldım.Ama umrumda değil.İNADINA OYNAYACAĞIM TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM.ŞUNU BİL SENİN OYNADIĞIN GİBİ DEĞİL;OYNAYAMADIĞIN GİBİ OYNAYACAĞIM.İnşallah okursun yazdıklarımı.Rizeyede beklerim.sana yapacaklarımı biliyorum.
Levent Soner senın daha yazabılceğın bışı kalmadı hadı yoluna :lol:
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
İlk önce konuya yorum yapmak istemedım fakat zorunda kaldım...
rizeliaslan ( yani Fatih mi yoksa Başka biri mi BiLemiyorum ) Benim zamanımda aLman Ok ucu Setimi çaLıp Yüzsüzce bana ders vermeye çalışıp çarımı istemişti . Kımın veya kimLerin yaptıgı benı ılgılendırmez. Ama şuan o rizeliaslan ın carlarına giren herkez benim için suçludur.. Ayrıca bende Bu yaz 1 hafta kadar Rizede kaldım. Takıldıgım İnternet cafeyide söyledim. Beni tehtid eder gibi laflar söylediniz... Bunuda geçiyorum yüzsüz gibi bu konuyu açmanız...
Şuan belkıde carlardakı masum biridir. yada hala aynı kişiler oynuyordur.. O itemlerin şimdi gözümde hiç bir değeri olmasada ozaman kardesim dedigim kişinin beni arkamdan vurması gercekten cok kotuydu... Belkide ben orda carımı verseydim şuan buralarda olamıyacaktım..
Not : İtemlerini caldıgınız Fatihfatih adlı çar artık benim çarım değildir. Ban yemiş bir arkadaşıma bıraktım...
Sakın şuan kı o carda oynayanlar gel vereyım itemlerini demesinler.. Sizden ne para istiyorum nede item... Doğru düzgün adam gibi oynıyacak birilerine bırakında carı adınızı bu oyundan silsin....
Saygılarımla
Cihadxblackdewil / Fatih .
rizeliaslan ( yani Fatih mi yoksa Başka biri mi BiLemiyorum ) Benim zamanımda aLman Ok ucu Setimi çaLıp Yüzsüzce bana ders vermeye çalışıp çarımı istemişti . Kımın veya kimLerin yaptıgı benı ılgılendırmez. Ama şuan o rizeliaslan ın carlarına giren herkez benim için suçludur.. Ayrıca bende Bu yaz 1 hafta kadar Rizede kaldım. Takıldıgım İnternet cafeyide söyledim. Beni tehtid eder gibi laflar söylediniz... Bunuda geçiyorum yüzsüz gibi bu konuyu açmanız...
Şuan belkıde carlardakı masum biridir. yada hala aynı kişiler oynuyordur.. O itemlerin şimdi gözümde hiç bir değeri olmasada ozaman kardesim dedigim kişinin beni arkamdan vurması gercekten cok kotuydu... Belkide ben orda carımı verseydim şuan buralarda olamıyacaktım..
Not : İtemlerini caldıgınız Fatihfatih adlı çar artık benim çarım değildir. Ban yemiş bir arkadaşıma bıraktım...
Sakın şuan kı o carda oynayanlar gel vereyım itemlerini demesinler.. Sizden ne para istiyorum nede item... Doğru düzgün adam gibi oynıyacak birilerine bırakında carı adınızı bu oyundan silsin....
Saygılarımla
Cihadxblackdewil / Fatih .
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
Jacob..bna kazık attığın char bu gün oyundaydı burdan gidiom fln yapıyon ama bi yere gittin yok hırto hırsızlığa devam edicen piyasayı canlandırıyon keske s.g de bizde bi sevinsek 
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- FaTiHaRaBoGLu
- Cin Avcısı
Arkadaşlar bundan sonra bana verdiği çarlarla oynamayacağım.Zaten ulusx çarlarını sildim.Dragay duruyor sarılarıncino ve jacob duruyor.Sarılarıncinoyu bir mahalle arkadaşıma verdim.Jacobu kendim kullanıyorum.Ona göre.sarılarıncinoyla jacob aynı hesapta ikisinede giriyor komşum.Adı Koray.Benim adım ise Fatih.İsim sormadan konuşma yapmayın.Benim yeni çarımın ismide Rakkasxbürokrat - Ixrakkasxl - Rakkas bu 3 ü ve Jacob benim çarımdır.Ona göre herkesin bilgisi olsun.

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
biraer sabah oyunda ne diye 1 lvlden beri ben kasıyorum fln filan diydun kafamı buluyon adammı secion? eyer biraz adamlık varsa bütün charları silersin ki benm öyle charlarım olsa ben simdiye konu acmadan silmiştim bunada garanti veriyorumFaTiHaRaBoGLu yazdı:Arkadaşlar bundan sonra bana verdiği çarlarla oynamayacağım.Zaten ulusx çarlarını sildim.Dragay duruyor sarılarıncino ve jacob duruyor.Sarılarıncinoyu bir mahalle arkadaşıma verdim.Jacobu kendim kullanıyorum.Ona göre.sarılarıncinoyla jacob aynı hesapta ikisinede giriyor komşum.Adı Koray.Benim adım ise Fatih.İsim sormadan konuşma yapmayın.Benim yeni çarımın ismide Rakkasxbürokrat - Ixrakkasxl - Rakkas bu 3 ü ve Jacob benim çarımdır.Ona göre herkesin bilgisi olsun.

- FaTiHaRaBoGLu
- Cin Avcısı
Hangi çarı 1 lvlden beri ben kastım dedim?Ben hatırlayamadım.mahmutxsolmaz yazdı:biraer sabah oyunda ne diye 1 lvlden beri ben kasıyorum fln filan diydun kafamı buluyon adammı secion? eyer biraz adamlık varsa bütün charları silersin ki benm öyle charlarım olsa ben simdiye konu acmadan silmiştim bunada garanti veriyorumFaTiHaRaBoGLu yazdı:Arkadaşlar bundan sonra bana verdiği çarlarla oynamayacağım.Zaten ulusx çarlarını sildim.Dragay duruyor sarılarıncino ve jacob duruyor.Sarılarıncinoyu bir mahalle arkadaşıma verdim.Jacobu kendim kullanıyorum.Ona göre.sarılarıncinoyla jacob aynı hesapta ikisinede giriyor komşum.Adı Koray.Benim adım ise Fatih.İsim sormadan konuşma yapmayın.Benim yeni çarımın ismide Rakkasxbürokrat - Ixrakkasxl - Rakkas bu 3 ü ve Jacob benim çarımdır.Ona göre herkesin bilgisi olsun.

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
Jacob bu char oyundaydı ve bna bir lvlden beri benm bu char senn hatan var Jacop diye char var odur fln gibilerinden kıvırmaya calıstın birader

- IdessasI
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihan-ı Hükümran
Bu soner seçil denen #@!?'in tekidir çalıntı charların itemleriyle hava yapıyo geri zekalı.s bunları görürsün Lan İnş

ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
SâqoPa kâjmêR

•ىàؤôمà Кàﺸڗễ۳•
xOĞUZHANx
lllııDeSSaSıılll