Bız oyuncular olarak heryerde onur ve gurur duyarız bu oyunu tanıtmaktan!
Ama bı türlü tanıtılmaz adında hayır yoq derler
Ama yapabılecek yönetımın bazı şeyler var
Nıye hayla ıstanbul kıyamet vaktı ? Kıyamet Vaktı olsa daha ılgı duyucu olur veya saçma ama kalıtelı merak çekıcı ısım metın2 mesela herkez bılıyor artık dımı metın2 ne alaka metın bızım bıldıqımız ısım oyunu tanımadan ama ılgı çekıyor
Bırde WolfTeam var betadayken oynadıqım bakalım onlar ne yapmışlar 1 senedır oynamıyorum ayrıca bu oyunu
Joygame'den merhabalar,
Joygame Türkiye Turu Devam Ediyor!
Joygame Türkiye Turu tüm hızıyla devam ediyor; Wolfteam Büyük Klan Turnuvası Finali sizinde bildiğiniz gibi İstanbul Beşiktaş Adeks Cafe'de başlamıştı.
Geçirdiğimiz şu günlerde turuna devam eden joygame ekibi onlarca şehirde kullanıcılarıyla buluşmaya devam ediyor.
Counterstrike fenomenini yıkan yılın en iyi online MMO FPS oyunu Wolfteam, Joygame kalitesi ile oyun severlere çok keyifli dakikalar yaşatmasıyla birlikte oyuncularına hediyeler de dağıtmaya devam ediyor.
Joygame olarak 54 ili ziyaret ederek oyuncularımız ile buluşacağız. 2 ay sürecek olan tur kapsamında
gidilecek olan illerin şehir merkezi ve etrafındaki internet cafeler ziyaret edilecek. İnternet cafelerde
bulunan oyuncular ile görüşülecek, hediyeler dağıtılacak. 54 il içerisinde en çok ilgi gösterilen 20 ilde
etkinlik düzenlenecek.
Etkinlik Detayları:
-Oyunlarımız ile sohbet
-Wolfteam turnuva (Hediyeli)
-Son Destan turnuva (özel 75 seviye karakterler ile) (Hediyeli)
-Joygame Ekibi'nden unadjusted ve martien'den gitarlı canlı müzik keyfi.
Böle bı tur düzenlemışler dımı ne qüzel tanıtımda ıyı sağda solda kurtlar felan çıkıyor sıtelerde
Benım %95 etkılı olacak 2 yöntem %5 zaten oyunculara kalmış tanıtımı yönetım %95 tanıtması lazım ama yoq
Bazılarıda dıyor kı yönetımın ışımı tabıı yönetımın ışı sıtelere reklamlar vercekler sonra turlar düzenlıcekler ama hıç bırı yoq
YÖNETIM PARA KAZANMAK ISTIYORSANIZ ARTIK ŞU LANET OYUNU TANITIN VE ARKADAŞLARIMIZLA DOYA DOYA OYNAYALIM BEN ŞUAN IZMIRDEYIM 17 TANE CAFE DOLAŞTIM IKV YOK !
EMIN OLUN INTERNET CAFECILER STOKLUCAKTIR DVD EMIN OLUN OYUNCU DAHA ÇOK ÇEKICEKTIR BU YÖNTEMLER
PARA KAZANMAK ISTIYORSANIZ DENEYIN GÖRÜN
IKV TANITMAK IÇIN BIZ ELIMIZDEN GELENI YAPIYORUZ
IKV TANITMAK IÇIN BIZ ELIMIZDEN GELENI YAPIYORUZ
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- yokedicixfurkan
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: IKV TANITMAK IÇIN BIZ ELIMIZDEN GELENI YAPIYORUZ
Yeterince gereksiz kişiler var zaten bence oyuncu sayısı azalsın daha iyi olur 

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

Re: IKV TANITMAK IÇIN BIZ ELIMIZDEN GELENI YAPIYORUZ
Metin 2 nini konusu başlangıç olarak İkv ile aynı.Metin 2 de gökyüzünden meteor taşları düşüyor,bu taşlar hayvanları olumsuz biçimde etkileyip mutasyona dönüştürüyor.Bu taşların adı 'Metin' taşları.İki ise sanırsam bu oyun daha önceden vardı ve gelişmiş sürümü.
Bu oyunu anca Metin 2 ile karşılaştırırsınız. :lol:
Ayrıca şu bir gerçek ki Türk oyununda pek öyle şeylerle ilgilenilmiyor.Joygame de piyasada yeni sayılır,ilk heyecan turlarıdır umarım devam eder.Bu ışık sönmez.
Bu oyunu anca Metin 2 ile karşılaştırırsınız. :lol:
Ayrıca şu bir gerçek ki Türk oyununda pek öyle şeylerle ilgilenilmiyor.Joygame de piyasada yeni sayılır,ilk heyecan turlarıdır umarım devam eder.Bu ışık sönmez.