<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Tılsım

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Bu arada forumu kullanan '' Görev takımı''n da bulunan arkadaşlar Görev takımı sayfasınıda kullanırsanız sevinirim...
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
izmirlixbela
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen izmirlixbela »

murat kurtlarxfedakrın şifresini buldum bugünden itibaren kurtlarxfedakar ile yine kurt ailesine dönücem
KurtlarxFedakar
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Reis İstanbul'dan geldiğinde acil toplantı yapmamız gerekli....

Hg suskun valla beni mutlu ettin seni görmek güzel...
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

ibrahimekim yazdı:
Rudboy yazdı:
Kurtlarxkadriye yazdı:
kurtreis yazdı:KURT LONCASI YENİ CEZA SİSTEMİ

Kurt Locnası Yeni Ceza Sisteminde eklentilerde bulunduk arkadaşlar Konsey tarafından görüşülmüş ve kabul görüülmüş Ceza Sisteminde Ceza Şekiller Uyarı, Uzaklaştırma ve İhtaç cezalarının yanı sıra materyal ve para cezalarıda verilicek artık Takım Sistemi tam aktif olana kadar cezalar ve ödüller bireysel verilicek savaş takımları ve görev takımı güncel kadrolarıyla göreve başladığında ise ödül ve cezalar takıma kesilicek doğal olarak cezada yada ödlde büyük olucak buda disiplini ön plana çıkartıcak İhanet, Hırsızlık vb. af edilemez suçlar İhraç ile uyarısısz sonuçlanıcak ki öyleydi zaten bunun dışında ki kural ihlalleri ilk olarak maden materyal yada apra cezası olarak kesilicek aynı kural ihlallerinde bu ceza katlanarak artıcak

Örneğin Kurtlarxxxxxx kişi küfür kuralını ihlal etti verilicek olan ceza örneğin 40 masai çayı yada 1 iridyum yada 2 miyon para şeklinde kesilicek ceza kural ihlalini 2. kez yaptığında ceza 2 katına çıkıcak bir sonrakinde 4 katına ama bu böyle katlanarak gitmiycek 3. cezadan sonra ceza uzaklaştırma ve ihraça akdar gidicek ...

Yeni kurallara göre susturulduysan cezai işlem başlatmam gerekli.. itiraz mailine gelicek olan cevabı bana bildirirsen durumu Murat Reisle görüşerek sana bildirmeliyim....

Arkadaşlar Lonca içerisinde SUSTURULAN çarlar Lonca Konseyi tarafından da cezaya çarptırılacaktır. Bu sizi yıldırmak maksatlı değil daha iyi bir ortamda birlikte daha güzel bir oyun için hazırlanmış bir çalışmadır. Alınan karara saygı göstermenizi ve insanlarla daha iyi diyaloglar içerisinde bulunmanızı dilerim. Susturulduğunu lonca yönetimine bildirmemek suçtur... Bilginize...

Beni bilen bilir. Ayrıca haksız yere susturuldum zaten nolcak birde loncadan mı atılcam lonca cezasımı alıcam yani ? Tekrar ediyorum beni bilen bilir Murat abide bilir başkasıda herkez bilir. Ceza vercekseniz de verin ;) Ayrıca güven duymadığınız kişiyi loncadan atın ceza vermenize gerek kalmaz. Eğer bu loncada bana güvenilmiyosa zaten kendim çıkarım loncadan.

Lonca nın Ceza Sistemine karşı bır tavır almamanızı istiyorum Çünkü bu ceza sistemi sadece sıze gore alınmadı şimdi siz karşı cıkarsanız yarın 2 3 gunluk ınsanlar bıle susturulma cezası aldıgında (suc onda bıle olsa)karsı cıkıp boyle ceza mı olur dıyecektır.

Ve de hemen bır yaptırımla karsılasıldıgında guvenmıyorsanız loncadan ıhrac edın veya ben loncadan cıkarım gıbı konusmalar yapmayın cunku bız burada bır memurıyetlık yapmıyoruz. Arkadas ve kardeslık ortamında loncamızı ıdare edıyoruz

Saygılarımla....
Kurtlarxkadriye yazdı:
Rudboy yazdı:

Beni bilen bilir. Ayrıca haksız yere susturuldum zaten nolcak birde loncadan mı atılcam lonca cezasımı alıcam yani ? Tekrar ediyorum beni bilen bilir Murat abide bilir başkasıda herkez bilir. Ceza vercekseniz de verin ;) Ayrıca güven duymadığınız kişiyi loncadan atın ceza vermenize gerek kalmaz. Eğer bu loncada bana güvenilmiyosa zaten kendim çıkarım loncadan.
bana hesap mı soruyorsun yoksa postamı koyuyorsun ben sana ne dedim... sana güvenmiyorum kime küfür etinmi dedim... sana dedimki itiraz mailine gelen cevabı bana bildir dedim... ytönetim sana atacağı mailde neden susturulduğunu açıkca bildiriyor..

sen bana mı laf söylüyorsun.. yoksa bana bu görevi veren Kurtreise mi ben görevimi yapıyorum SENDE ÖYLE YAP AÇIKLAMA YAPMA CEVABI BANA AT. VE SUS
Kurtlarxkadriye yazdı:güven duymadıklarını at demişsin ayrıca ben güven duymadığımı loncadan atmam için onu almam gerkir... ben güvenmediğim adamı loncaya almam. sen benim senin hakkımda vereceğim karara güvenmiyorsan sende bizim yanımızda bulunmamalısın bence....

Herkeze hayırlı cumalar yazacaktım sabah sabah geldiler bana gene soldan soldan....
Tatsız bir konuyu uzatmanın manası yok, boşuna aranızdaki ortamı gerginleştirip aile ortamından taviz vermeyin.
Şevket, haklı veya haksız susturulmuşsundur bu yönetimden gelen cevap ile belli olur, biz seni tanımıyoruz diye birşey yok zira benim kaç senelik can yoldaşımsın ama bir durum varsa da cezai işlemler konusunda kimseye ayrılık olmaz -Murat abi de bu konuya dahildir, örnekleri yaşandı-.
Konunun ne özelde ne e burda uzamamasını rica ediyorum gerekli konuşma buluşma ve genel başkanın seyahatten dönmesi ile yapılan toplantıda olacaktır.Burdan veya özelden konuşmak sadece işi sertleştirecek ve ortamı soğutacaktır.Şevket'in referansı benim ve birşey de yapmışsa boş yere yapmamıştır sonuna kadar yanındayım, dediğim gibi boşuna uzatıp ortamı soğutmayın.

Herkese iyi forumlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Resim

Resim

Gecenin karanlık sessizliğinin bozulup düşmanların korku ve dehşet içinde yok olması için sadece asil bir Kurt uluması yeter!

*** KURT LONCASI YÖNETİM KONSEYİ ***

Kurtreiis - Kurtlarxfatiha - Kurtlarxsuskun - Kurtlarxkürşad -
Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard - Kurtlarxkadriye

KURT LONCASI YÖNETİM GÖREVLİLERİ

Lonca genel Başkanı = Kurtreiis
Lonca Genel Komutanı = Kurtlarxfatiha
Lonca Kasa Sorumlusu = Kurtlarxkadriye
Lonca Üretim Sorumlusu = Kurtreiis - Kurtlarxsuskun
Lonca Alım genel sorumlusu = Kurtlarxsuskun
Lonca Üye gözlem Sorumlusu = Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard

KURT LONCASI GÖREV TAKIMI KOMUTANI

Kurtlarxmuntazam

KURT LONCASI SAVAŞ KOMUTANLARI

Kurtlarxbozkurtt
Kurtlarxkurtpençe
Kurtlarxsarıyer

KURT LONCASI ÜYELERİ

Kurtlarxsena - Kurtxmxs
Kurtlarxmelisa
Kurtlarxjunior - Kurtlarxperfect
Kurtlarxhezeyan - Kurtlarxgüneş
Kurtlarxredsonya
Kurtlaraxkapanı - Kurtlarxkapanıx
Kurtlarxsofrası
Kurtlarxbuse - Kurtlarxbusecik
Kurtlarxsagopa
Kurtlarxgunius
Kurtlarxölümsüz
Kurtlarxyekx
Kurtlarxscroker
Kurtlarxgülnaz - Kurtlarxgülzazz
Kurtlarxsamara - Kurtlarxsamaraa
Kurtlarxgökdeniz
Kurtlarxgöktürk
Kurtlarxkürşadd
Kurtlarxguick
Kurtlarxefexx
Kurtlarxgökbörü
Kurtlarxltexasll
Kurtlarxcrash
Kurtlarxrumeysa
Kurtlarxrapçi
Kurtlarxsınırsız
Kurtlarxsarı
Kurtlarxüçhilal
Kurtlarxavcıbaba
Kurtlarxsessiz
Kurtlarxavcı
Kurtlarxdr
Kurtlarxkomando
Kurtlarxmaçakızı
Kurtlarxgül
Kurtlarxgülüm
Kurtlarxfearx
Kurtlarxqueen
Kurtlarxaspe
Kurtlarxserdar
Kurtlarxleanbeck
Kurtlarxrudboy
Kurtlarxejder
Kurtlarxkaplan
Kurtlarxsevdası
Kurtlarxdelikan
Kurtlarxylcbulut
Kurtlarxkovboy
Kurtlarxgöçmen
Kurtlarxrderya
Kurtlarxmajeste
Kurtlarxkutalmış
Kurtlarxkushluk
Kurtlarxmartial
Kurtlarxmert
Kurtlarxyücel
Kurtlarxyewsaaaa
Kurtlarxnarutoo
Kurtlarxemree
Kurtlarxkızıltuğ
Kurtlarxazrail
Kurtlarxferyat - Kurtlarxtayfer - Kurtlarxdevil
Kurtlarxozixx
Kurtlarxkızıltuğ
Kurtlarxrhn
Kurtlarxkaropy

Bu Liste Dışında hiç bir üyemiz yoktur deneme aşamasında ki bazı baş vurular vardır onlarda dahil olmak üzere bu listede ismi yer almayan hiç kimseden loncamız sorumlu değildir ...

Not : 35 Seviyeyi geçmemiş Kurtlarx İsmini taşıyan bazı arkadaşlar baş vuruda bulunmuş ve deneme aşamasında bulunmaktadırlar 35 Seviyeyi geçene kadar hal hareket ve davranışları tarafımızca izlenmektedir bu deneme aşamasında ki arkadaşlarımızdan herhangi birinin yanlış davranışıyla karşılaşılması halinde durumu lonca yönetim konseyinden yada kurmaylarından birine iletilmesi halinde gereken yapılıcaktır ...

Kurt Loncası Yasaları

1.Lonca Üyelerinin En Az 1 Tane Lonca İsmini Taşıyan Karakteri Olacak.

2.Günde En Az 2 Saat Online Olunacak Mecburi Durumlar Dışında.

3.Lonca Üyeleri Diğer Oyunculara karşı veya kendi aralarında Küfürlü , Argo Hakaret İçeren Kelimeler Kullanmayacaklar.

4.Lonca Üyeleri Kurt Loncasının Klanının Arz Olduğunu Bilecekler Ve Düşman Klana Katılmayacaklar.

5.Lonca Üyeleri Fazla Olan İtem Ve Materyal Ve Parasını Lonca Kasasına Bırakıcak Bu Şekilde Eksiği Olan Lonca
Arkadaşlarımızın Eksiklerini Lonca Kasası Gidermeye Çalışıcak.

6.Lonca Üyeleri Loncanın Amacının Serverdeki Oyuncuları Rahatsız Eden Şahıslarla Ve Loncalarla Mücadele İçin Olduğunu
Bilicek Ve Böyle Bir Durumla Karşılaştığında Lonca Yönetimi Yada Lonca Başkanına Durumu Bildirecek.

7.Klan Savaşlarında Lonca Üyeleri Toplu Halde Hareket Edicek Ve Kurulacak Ve Bulunduğu Takım sistemindeki Takımdan Ayrılmıycak Mecburi Durumlarda Takım Komutanına Durumu Bildirip Çıkıcak.

8.Lonca Üyeleri İşleri Olmadığı Zamanlarda Diğer Lonca Arkadaşlarına Yardım Ederek Yada Materyal Toplayarak Lonca Sermayesini Arttırmak İçin Zaman Harcıycak.

9.Kurt Loncası Vatan Sever Milliyetçi Bir Loncadır.Tüm Lonca Arkadaşlarımız Buna Göre Davranıcaklar.

10.Kurt Loncası Üyeleri Her Zaman Disiplinli Olucak Ve Diğer Oyuncularla Saygı Ve Sevgi Çerçevesi İçerisinde Ölçülü Bir Kurt Gibi Saygın Davranacaklar.

11.Lonca Üyeleri Loncanın Toplu Halde Yürüttükleri Faaliyetlerde Mazeretsiz Katılacaklar.

12.Kurt Loncası Üyeleri Irkçı,Bölücü,Faşist Davranışlarda Bulunamaz Loncada Siyaset Yapmak yasaktır.Kurt Loncasın Siyasal Bir Amacı Yoktur.

13.Lonca Üyeleri 39 Seviyeyi Geçtikten Sonra Arz Klanından Hiç Çıkmayacak Ve Gerekli Durumlarda Klan Kanalından Toplan Talimatına Derhal Uyup Toplanması İstenilen Bölgeye İntikal Edecekler.

14.Loncamıza Yeni Katılan Arakdaşalarımız 35 Seviyeyi Geçene Kadar Denenecek Bu Süre İçerisinde Sergilediği Hal Hareket Ve Tavırları Göz Önünde Bulundurularak Uygun Bulunursa Katılımı Onaylanıcak Ve İsmi Üye Listesine Eklenicek Bu Süre İçerisinde Davranışları Beğenilmezse Katılım Talebi Geri Çevrilecektir Ve Durumda Karakterini Silmesi Gerekecektir.Katılmak İsteyen Arakdaşlar Bu Durumu Göz Önünde Bulundurup Kabul Ederek Katılım Talebinde bulunmalılar.

15.Lonca Genel Etkileşimi Site Üzerinden Olunacaktır. Lonca Ya Bağlı Tüm Yönetim Ve Personel Her Gün Siteyi Ziyaret Etmek Zorundadır.

Lonca Ceza Sistemi

Kurtlar Loncası Üyeleri Hakkında Bir Şikayet Olunursa Ve Bu Durum Resim İle Kanıtlanırsa İki Defa Uyarılıcak Aynı Vukkati Tekrarlamaya Devam Ederse Loncadan İhraç Edilecektir.

Verilecek Olan Msn Adresini Tüm Lonca Üyelerimiz Ekliycekler Lonca Toplantıları Yönetim Kurulu Tarafından Yapılıcak Genel Duyurular İse Oyun İçerisinde Arz Kalede Toplanılıp Tüm Lonca Üyelerine Duyurulucak.

Resim

Bakma sen sessiz ve sakin durduğumuza sanma ki korkumuzdandır !
Sessizliğimizi herkes için bozmayız ama bozarsak da kimse susturamaz bizi düşmanlarımızı kendi kanlarında boğmadan !

Kurt Loncası Resmi Forum Sitesi
[code] Yeni Resmi Site Hazırlanmaktadır Hazırlıklar Bitince Kullanıma Açılıcaktır ...[/code]
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Kurtlarxkadriye yazdı:
Resim

Resim

Gecenin karanlık sessizliğinin bozulup düşmanların korku ve dehşet içinde yok olması için sadece asil bir Kurt uluması yeter!

*** KURT LONCASI YÖNETİM KONSEYİ ***

Kurtreiis - Kurtlarxfatiha - Kurtlarxsuskun - Kurtlarxkürşad -
Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard - Kurtlarxkadriye

KURT LONCASI YÖNETİM GÖREVLİLERİ

Lonca genel Başkanı = Kurtreiis
Lonca Genel Komutanı = Kurtlarxfatiha
Lonca Kasa Sorumlusu = Kurtlarxkadriye
Lonca Üretim Sorumlusu = Kurtreiis - Kurtlarxsuskun
Lonca Alım genel sorumlusu = Kurtlarxsuskun
Lonca Üye gözlem Sorumlusu = Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard

KURT LONCASI GÖREV TAKIMI KOMUTANI

Kurtlarxmuntazam

KURT LONCASI SAVAŞ KOMUTANLARI

Kurtlarxbozkurtt
Kurtlarxkurtpençe
Kurtlarxsarıyer

KURT LONCASI ÜYELERİ

Kurtlarxsena - Kurtxmxs
Kurtlarxmelisa
Kurtlarxjunior - Kurtlarxperfect
Kurtlarxhezeyan - Kurtlarxgüneş
Kurtlarxredsonya
Kurtlaraxkapanı - Kurtlarxkapanıx
Kurtlarxsofrası
Kurtlarxbuse - Kurtlarxbusecik
Kurtlarxsagopa
Kurtlarxgunius
Kurtlarxölümsüz
Kurtlarxyekx
Kurtlarxscroker
Kurtlarxgülnaz - Kurtlarxgülzazz
Kurtlarxsamara - Kurtlarxsamaraa
Kurtlarxgökdeniz
Kurtlarxgöktürk
Kurtlarxkürşadd
Kurtlarxguick
Kurtlarxefexx
Kurtlarxgökbörü
Kurtlarxltexasll
Kurtlarxcrash
Kurtlarxrumeysa
Kurtlarxrapçi
Kurtlarxsınırsız
Kurtlarxsarı
Kurtlarxüçhilal
Kurtlarxavcıbaba
Kurtlarxsessiz
Kurtlarxavcı
Kurtlarxdr
Kurtlarxkomando
Kurtlarxmaçakızı
Kurtlarxgül
Kurtlarxgülüm
Kurtlarxfearx
Kurtlarxqueen
Kurtlarxaspe
Kurtlarxserdar
Kurtlarxleanbeck
Kurtlarxrudboy
Kurtlarxejder
Kurtlarxkaplan
Kurtlarxsevdası
Kurtlarxdelikan
Kurtlarxylcbulut
Kurtlarxkovboy
Kurtlarxgöçmen
Kurtlarxrderya
Kurtlarxmajeste
Kurtlarxkutalmış
Kurtlarxkushluk
Kurtlarxmartial
Kurtlarxmert
Kurtlarxyücel
Kurtlarxyewsaaaa
Kurtlarxnarutoo
Kurtlarxemree
Kurtlarxkızıltuğ
Kurtlarxazrail
Kurtlarxferyat - Kurtlarxtayfer - Kurtlarxdevil
Kurtlarxozixx
Kurtlarxkızıltuğ
Kurtlarxrhn
Kurtlarxkaropy

Bu Liste Dışında hiç bir üyemiz yoktur deneme aşamasında ki bazı baş vurular vardır onlarda dahil olmak üzere bu listede ismi yer almayan hiç kimseden loncamız sorumlu değildir ...

Not : 35 Seviyeyi geçmemiş Kurtlarx İsmini taşıyan bazı arkadaşlar baş vuruda bulunmuş ve deneme aşamasında bulunmaktadırlar 35 Seviyeyi geçene kadar hal hareket ve davranışları tarafımızca izlenmektedir bu deneme aşamasında ki arkadaşlarımızdan herhangi birinin yanlış davranışıyla karşılaşılması halinde durumu lonca yönetim konseyinden yada kurmaylarından birine iletilmesi halinde gereken yapılıcaktır ...

Kurt Loncası Yasaları

1.Lonca Üyelerinin En Az 1 Tane Lonca İsmini Taşıyan Karakteri Olacak.

2.Günde En Az 2 Saat Online Olunacak Mecburi Durumlar Dışında.

3.Lonca Üyeleri Diğer Oyunculara karşı veya kendi aralarında Küfürlü , Argo Hakaret İçeren Kelimeler Kullanmayacaklar.

4.Lonca Üyeleri Kurt Loncasının Klanının Arz Olduğunu Bilecekler Ve Düşman Klana Katılmayacaklar.

5.Lonca Üyeleri Fazla Olan İtem Ve Materyal Ve Parasını Lonca Kasasına Bırakıcak Bu Şekilde Eksiği Olan Lonca
Arkadaşlarımızın Eksiklerini Lonca Kasası Gidermeye Çalışıcak.

6.Lonca Üyeleri Loncanın Amacının Serverdeki Oyuncuları Rahatsız Eden Şahıslarla Ve Loncalarla Mücadele İçin Olduğunu
Bilicek Ve Böyle Bir Durumla Karşılaştığında Lonca Yönetimi Yada Lonca Başkanına Durumu Bildirecek.

7.Klan Savaşlarında Lonca Üyeleri Toplu Halde Hareket Edicek Ve Kurulacak Ve Bulunduğu Takım sistemindeki Takımdan Ayrılmıycak Mecburi Durumlarda Takım Komutanına Durumu Bildirip Çıkıcak.

8.Lonca Üyeleri İşleri Olmadığı Zamanlarda Diğer Lonca Arkadaşlarına Yardım Ederek Yada Materyal Toplayarak Lonca Sermayesini Arttırmak İçin Zaman Harcıycak.

9.Kurt Loncası Vatan Sever Milliyetçi Bir Loncadır.Tüm Lonca Arkadaşlarımız Buna Göre Davranıcaklar.

10.Kurt Loncası Üyeleri Her Zaman Disiplinli Olucak Ve Diğer Oyuncularla Saygı Ve Sevgi Çerçevesi İçerisinde Ölçülü Bir Kurt Gibi Saygın Davranacaklar.

11.Lonca Üyeleri Loncanın Toplu Halde Yürüttükleri Faaliyetlerde Mazeretsiz Katılacaklar.

12.Kurt Loncası Üyeleri Irkçı,Bölücü,Faşist Davranışlarda Bulunamaz Loncada Siyaset Yapmak yasaktır.Kurt Loncasın Siyasal Bir Amacı Yoktur.

13.Lonca Üyeleri 39 Seviyeyi Geçtikten Sonra Arz Klanından Hiç Çıkmayacak Ve Gerekli Durumlarda Klan Kanalından Toplan Talimatına Derhal Uyup Toplanması İstenilen Bölgeye İntikal Edecekler.

14.Loncamıza Yeni Katılan Arakdaşalarımız 35 Seviyeyi Geçene Kadar Denenecek Bu Süre İçerisinde Sergilediği Hal Hareket Ve Tavırları Göz Önünde Bulundurularak Uygun Bulunursa Katılımı Onaylanıcak Ve İsmi Üye Listesine Eklenicek Bu Süre İçerisinde Davranışları Beğenilmezse Katılım Talebi Geri Çevrilecektir Ve Durumda Karakterini Silmesi Gerekecektir.Katılmak İsteyen Arakdaşlar Bu Durumu Göz Önünde Bulundurup Kabul Ederek Katılım Talebinde bulunmalılar.

15.Lonca Genel Etkileşimi Site Üzerinden Olunacaktır. Lonca Ya Bağlı Tüm Yönetim Ve Personel Her Gün Siteyi Ziyaret Etmek Zorundadır.

Lonca Ceza Sistemi

Kurtlar Loncası Üyeleri Hakkında Bir Şikayet Olunursa Ve Bu Durum Resim İle Kanıtlanırsa İki Defa Uyarılıcak Aynı Vukkati Tekrarlamaya Devam Ederse Loncadan İhraç Edilecektir.

Verilecek Olan Msn Adresini Tüm Lonca Üyelerimiz Ekliycekler Lonca Toplantıları Yönetim Kurulu Tarafından Yapılıcak Genel Duyurular İse Oyun İçerisinde Arz Kalede Toplanılıp Tüm Lonca Üyelerine Duyurulucak.

Resim

Bakma sen sessiz ve sakin durduğumuza sanma ki korkumuzdandır !
Sessizliğimizi herkes için bozmayız ama bozarsak da kimse susturamaz bizi düşmanlarımızı kendi kanlarında boğmadan !

Kurt Loncası Resmi Forum Sitesi
[code] Yeni Resmi Site Hazırlanmaktadır Hazırlıklar Bitince Kullanıma Açılıcaktır ...[/code]

200. mesajın hayırlı olsun, inşallah 1000'i de görürsün...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
kurtlarxferyat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kurtlarxferyat »

Hayırlı gunler Arkadaslar birisi bana acil Kurtreiis in yada bu gunki bulusmaya gidicek birinin numrasını versin :( Kurtreiisn telefonu Kırılan Telefonumla beraber gitti ve az sonra benım yola cıkmam gerekıyor :( Oyundan biri acil pm atsın Kurtlarxferyat LÜTfENNNNNNNNNNNNNN :D:DD:
Resim

Kurtlarxferyat

Kurtlarxscream

Kurtlarxsamaraa

Blackbeard

Dergahxferyat

Http://www.Kurtloncasi.com
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi