özelden verilmiştir.AlpAykan yazdı:Selamün aleyküm , Günaydın.
Daha önceden toplantı için ada girişi belirtmiştim.
Ama daha sağlıklı bir ortamda geçmesi için msn daha uygun olur diye düşündüm.
Yeni kurduğum groupsime sizin bana yollayacağınız msn leri ekleyip toplantıyı
o şekilde yapıcaz.
Umarım hayırlı sonuçlar doğar
Hayırlı Sabahlar , İyi bir pazar günü geçirmenizi temenni ederim
TEAM LONCASI İLETİŞİM SAYFASI
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
Re: >>> TEAM LONCASI İLETİŞİM SAYFASı <<<
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
forum sitemiz bazın sorunlardan dolayı kapalıydı bugunden itibaren yeni görünümüyle beraber sitemiz faliyete geçmiştir bilginize.
Bu Sefer Tema Çok Güzel Olmuş..HarbicocuK yazdı:forum sitemiz bazın sorunlardan dolayı kapalıydı bugunden itibaren yeni görünümüyle beraber sitemiz faliyete geçmiştir bilginize.

- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
AlpAykan yazdı:Selamün aleyküm.
Lonca lider ve forum sözcülerinin katıldığı toplantı ,
önce tanışmayla başladı.
Daha sonra , konun başında belirttiğim maddelerden ilk ikisi ele alındı.
Bunlar:
Efsun ve Maden fiyatlarını aşağılara çekmekti:
Bunu başardık , her Lonca liderine söz vererek yaptığımız bu konuşma ,
en sonunda maden fiyatlarında bir liste oluşturmamızı sağladı.
Akik:3m / Şelit:3m / Kızıl zümrüt:3m / Ganoderma:4m / Sibiryalı:3 ila 4m /
Mavi Topaz:4 ila 5m / Budaksız:6m / Yonca:6m / İridyum:6m
Bu fiatlar geçerli olucak artık Tılsım da
Toplantıya katılan her Lonca ve liderleri , bu listeyi kendi sayfalarına da yazıcak , aynı şekilde.
Artık maden fiyatı kargaşası son bulacak.
Ama bu hemen olmıycak zamanla , umarım herkes kabullenecektir.
Bir sonraki toplantımız:
Yarın saat 19:30 da yapılacaktır.
gene Lonca liderleri veya onların belirlediği kişiler katılacaklar.
Toplantıda bulunmayan Kronic , Darknes ve Dergah Loncalarını da ,
yarın ki toplantıya bekliyoruz.
Yapmanız gereken tek şey;
msn adreslerinizi bana özel mesajdan atmak
Herkese hayırlı geceler diler ve toplantılara katılan veya katılacak loncalara teşekkür ederim
Tılsım için hayırlısı ne ise o olsun.
Team,Lodosx,Börteçine,Dost,Amisos,Godfrey,Hun,Karargah,Son,Kanuni,Yeniçeri,Kabus,Kurtlar,Real,RoA Loncalarının katıldığı ve şuan düzenlenen toplantıda alınan kararlara tüm Team lonca üyeleri uymak zorundadırlar.Şimdiden bilginize.
İlginiz ve desteğiniz için teşekkürlerimi sunar ,
Hayırlı geceler dilerim.
Yarın ki toplantı ve daha sonra ki toplantılardada inş ,
tartışacağımız ve hep birlikte karara varacağımız konular tılsım için hayırlı olsun
Hayırlı geceler dilerim.
Yarın ki toplantı ve daha sonra ki toplantılardada inş ,
tartışacağımız ve hep birlikte karara varacağımız konular tılsım için hayırlı olsun
Selamün Aleyküm geceniz hayırlı olsun
benim adımın manasını söylemek istiyorum
sahte ilah isimleri varken aklıma isim gelmedi
bende yaradan rabbimizin en güzel sıfatlarından
El-Muktedir seçtim tam manasını verim size
Kaynak : http://www.sorularlaislamiyet.com/index ... e&aid=9270
Kadîr: “Kudret sahibi.”
“Dilediği gibi yapmaya gücü yeten.”
“Dilerse yapan, dilemezse yapmayan.”
Muktedir: “Kudretini izhar edip gösteren.”
“...Şüphesiz onu (yeryüzünü) dirilten, ölüleri de elbette dirilticidir. Çünkü O, her şeye Kadîr’dir.” (Fussilet Sûresi, 41/39)
Kudret, ‘fiilin sıhhati ve terki’ şeklinde tarif edilir. Yani, bir işi yapmaya güç yetirebildiği gibi, o işi terk etmeye de güç yetirebilen kimse kudret sahibidir. Bunlardan birine sahip olmayana, kadir (kudret sahibi) denilmez.
Bir insan, kolunu kaldırmaya da güç yetirir, indirmeye de. Böylece, bu pek az kuvvetiyle, kudret sıfatından bir tecelliye sahip olmuş olur. Ama, koca güneş bütün gezegenlerini etrafında çevirmesine rağmen, kudret sahibi sayılmıyor, çünkü bu fiili terk etme imkânından mahrumdur.
Güneşin, Allah’ın kudretini ilan etmesi ve o kudrete ayna olması ayrı meseledir.
İnsan yaratılmadan önce de, ilâhî kudret yine faaliyette idi. Ama, ne taşta, ne ağaçta, ne güneşte, ne yıldızda o kudretin varlığını keşfedecek kabiliyet yoktu. Çünkü kendileri kudret sahibi değillerdi. İnsan, bu âleme sonradan geldi ama, bu noktada kendinden öncekilerin hepsini geri bıraktı. Kendisine cüz’î bir kudret verilmesiyle, Allah’ın kudretini bilme kabiliyetine kavuşmuş oldu.
Nur Külliyatı'ndan kudretle ilgili bir vecize:
“Kudret-i İlâhiye zâtiyedir. Öyle ise acz tahallül edemez.”( Sözler)
Allah’ın bütün sıfatları gibi kudreti de zâtîdir. Yani, bu kudret O’nun zâtındandır; bir başkası tarafından verilmiş değildir. Ve bu kudret zâtî olduğu içindir ki, kudretin zıddı olan acz o kudrete giremiyor, dahil olamıyor.
Bir çiçek niçin soluyor? Renkleri zâtî olmadığı için.
Bir lamba niçin sönüyor? Işığı zâtından olmadığı için.
Elmasın parlaklığı ve güneşin ışığı, bir bakıma zâtîdir. Onun için solmaz ve sönmezler.
Bizim kudretimiz sonradan verilmiştir, Hakk’ın mahlukudur, ilk ve son noktası vardır. Bir insan, faraza yüz kilogramlık bir yükü kaldırabiliyorsa, yüz kilogramdan sonsuza kadar uzanan bütün ağırlıklar onun aczini ifade ederler.
Allah’ın kudreti için az-çok, büyük-küçük fark etmez. Bu hakikati, Kur’ân-ı Hakîm şu âyetiyle bize ders verir:
“Yaratılmanız ve yeniden diriltilmeniz bir tek nefis (bir insanın yaratılması ve diriltilmesi) gibidir.”(Lokman Sûresi, 31/28)
benim adımın manasını söylemek istiyorum
sahte ilah isimleri varken aklıma isim gelmedi
bende yaradan rabbimizin en güzel sıfatlarından
El-Muktedir seçtim tam manasını verim size
Kaynak : http://www.sorularlaislamiyet.com/index ... e&aid=9270
Kadîr: “Kudret sahibi.”
“Dilediği gibi yapmaya gücü yeten.”
“Dilerse yapan, dilemezse yapmayan.”
Muktedir: “Kudretini izhar edip gösteren.”
“...Şüphesiz onu (yeryüzünü) dirilten, ölüleri de elbette dirilticidir. Çünkü O, her şeye Kadîr’dir.” (Fussilet Sûresi, 41/39)
Kudret, ‘fiilin sıhhati ve terki’ şeklinde tarif edilir. Yani, bir işi yapmaya güç yetirebildiği gibi, o işi terk etmeye de güç yetirebilen kimse kudret sahibidir. Bunlardan birine sahip olmayana, kadir (kudret sahibi) denilmez.
Bir insan, kolunu kaldırmaya da güç yetirir, indirmeye de. Böylece, bu pek az kuvvetiyle, kudret sıfatından bir tecelliye sahip olmuş olur. Ama, koca güneş bütün gezegenlerini etrafında çevirmesine rağmen, kudret sahibi sayılmıyor, çünkü bu fiili terk etme imkânından mahrumdur.
Güneşin, Allah’ın kudretini ilan etmesi ve o kudrete ayna olması ayrı meseledir.
İnsan yaratılmadan önce de, ilâhî kudret yine faaliyette idi. Ama, ne taşta, ne ağaçta, ne güneşte, ne yıldızda o kudretin varlığını keşfedecek kabiliyet yoktu. Çünkü kendileri kudret sahibi değillerdi. İnsan, bu âleme sonradan geldi ama, bu noktada kendinden öncekilerin hepsini geri bıraktı. Kendisine cüz’î bir kudret verilmesiyle, Allah’ın kudretini bilme kabiliyetine kavuşmuş oldu.
Nur Külliyatı'ndan kudretle ilgili bir vecize:
“Kudret-i İlâhiye zâtiyedir. Öyle ise acz tahallül edemez.”( Sözler)
Allah’ın bütün sıfatları gibi kudreti de zâtîdir. Yani, bu kudret O’nun zâtındandır; bir başkası tarafından verilmiş değildir. Ve bu kudret zâtî olduğu içindir ki, kudretin zıddı olan acz o kudrete giremiyor, dahil olamıyor.
Bir çiçek niçin soluyor? Renkleri zâtî olmadığı için.
Bir lamba niçin sönüyor? Işığı zâtından olmadığı için.
Elmasın parlaklığı ve güneşin ışığı, bir bakıma zâtîdir. Onun için solmaz ve sönmezler.
Bizim kudretimiz sonradan verilmiştir, Hakk’ın mahlukudur, ilk ve son noktası vardır. Bir insan, faraza yüz kilogramlık bir yükü kaldırabiliyorsa, yüz kilogramdan sonsuza kadar uzanan bütün ağırlıklar onun aczini ifade ederler.
Allah’ın kudreti için az-çok, büyük-küçük fark etmez. Bu hakikati, Kur’ân-ı Hakîm şu âyetiyle bize ders verir:
“Yaratılmanız ve yeniden diriltilmeniz bir tek nefis (bir insanın yaratılması ve diriltilmesi) gibidir.”(Lokman Sûresi, 31/28)
- RiamaX
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
~~\*\SelamıN AleyküM KolaY GelsiN~~\*\
Beni görüpte kendini sınama sadece göre bildiğin kadarım!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı

Lonca Açılış Tarihi: 10 / 11 / 2008
Loncanın Resmi Forum Sitesi:
http://www.ikvteam.com
Facebook Sayfamız:
http://www.facebook.com/#/group.php?gid ... 685&ref=ts
Lonca Üyelik Şartları
Başvuru Koşulları
1- En az 16 yaşını tamamlamış olmak,
2- Referans olarak en az bir lonca üyesini gösterebilmek,
3- Sunucu içerisinde en üst seviyeye ulaşmış en az bir karakteri bulunmak ve o karakterin tüm özelliklerini iyi derecede bilmek,
4- Daha önce herhangi bir sebepten dolayı uzaklaştırma (ban) cezası almamış olmak,
5- Sunucuda minimum günlük ortalama 3 saat online süresi olmak.
6-Başka bir lonca üyesi olmamak,
7- Lonca üyelerinin maden item para vb. her türlü gereksinimi lonca yönetimi tarafından belirtilmiş tek kasada toplanır,
8- Lonca üyelerinin ihtiyacı olan maden item para vb. gereksinimler lonca yönetiminin izni olmadan asla gereksiz yere kullanılamaz,
9- Oyuna Girerken Karakter Seçiminde Bulunduğunuz Ekran Görüntüsündeki Tüm Karakterlerinizin Fotosunu Çekip Başvuru Forumuna Eklemek,
10- Açmış Olacagınız Karakteri 15 gün İçerisinde 49 Lvl Ulaştırmak,
11- Lonca Üyeligi Kabul Edilen Kisi 2 Hafta Test Aşamasından Geçecektir.
Lonca Kuralları
1- Loncamızın genel yapısına aykırı olarak; oyun içerisinde genel toplum ahlakına aykırı,rahatsız edici,küçük düşürücü, kaba,müstehcen,nefret dolu,ırkçıl ve/veya etnik-siyasi içerikli mesajlar yazmak ve bu yönde davranışlar sergilemek suretiyle oyuncuları rahatsız etmek kesinlikle yasaktır.
2- Oyunun işleyişine yönelik suç teşkil edecek dolandırıcılık, hesap bilgilerini ele geçirme, materyal hırsızlığı gibi suçlardan şikayet edilen ve bu suçu delil ile ispatlanan üyeler anında loncadan men edilerek, cezai işlem görmesi için gerekli mercilere bildirimi yapılır.
3- Üyeler tarafından lonca faaliyetleri gizli tutulmalıdır.
4- Birlik ve beraberliğin sağlanması adına Liderin vereceği direktlifler ışığında bir lonca üyesi diğer lonca üyelerine görevlerin bitirilmesi, materyal paylaşımı ve üretim konusunda yardımcı olmak zorundadır.
5- Üyeler arasında çıkabilecek her tür anlaşmazlık durumunda Lidere başvurulmalıdır. Lider tarafından sorunlar çözüme kavuşturulmaya çalışılıp, maksimum düzeyde dayanışma sağlanacaktır.
6- Üyelere, niteliklerine uygun olmayan görevler verilmez. Bir görevi kabul eden üye, kendine düşen çalışmayı layıkıyla ve profesyonelliğin gereklerine uygun biçimde yapmayı ahlaki açıdan üstlenmiş olup, aksi durumda Liderin vereceği cezayı da kabullenmiş olacaktır.
7- Haber vermeksizin sunucu içerisinde faaliyete katılmayan ve 20 (gün) gün boyunca online olmayan üyelerin Lider tarafından Lonca içerisindeki kayıtları silinecektir.
8- Lonca lideri dahil tüm üye arkadaşların kendi aralarında yada başkasıyla şifre paylaşımı kesinlikle yasaklanmıştır! Bu kuralı ihlal eden arkadaşlarımız loncadan ihraç edilecektir!
9- Lonca üyeleri eksiklerini lonca liderine en kısa sürede mail yoluyla bildirme zorunluluğu oluşturulmuştur. Belirtmeyen arkadaşlar hakkında cezai işlem yapılacaktır!
10- Lonca üyelerinin birbirleriyle kaynaşmaları açısından her hafta sonu lonca liderinin belirlediği bir saatte oyunda bulunmaları zorunluluğu oluşturulmuştur! Uymayanlar hakkında cezai hatta ihraç işlemleri yapılacaktır!
11- Loncaya ait olarak bulunan şu anki Resmi Forumun Günde En az 1 Defa ziyaret edilmesi Zorunlu Kılınmıştır.Uymayanlar Cezalandırılacaktır...!
12- Lonca üyelerinin grup bölgelerindeki etkinliklere lonca üyeleri harici başka gruplar kurarak girmesi lonca kurallarının iç işlerine aykırı düşmesi sonucu lonca üyelerinin bulunmadığı başka gruplarla grup bölgelerine girişi kesinlikle yasaklanmıştır. Kurala uymayanlar hakkında cezai işlem yapılacaktır...Dipnot: İttifak Loncaları İle grup bölgesine girilmesinde bir sakınca yoktur.
Lonca karalistesindeki herhangi bir kişi yada kişilere yardım eden üye direk uyarı almaksızın ihraç edilecektir!
Loncaya Başvuru yapacak Arkadaşlarımız Lonca Resmi Sitesinden Başvuru Bölümünden Başvuru Yapabilirler...

Lonca Üye Listesinin Son Güncel Hali:
Karakter Adı:* / * Sınıfı: * / * Seviye:* / * Loncadaki Görevi:
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Masumprens * / * Savaşçı * / * 49 Seviye * / * Kurucu Ve Başkan
Masumprensim * / * Büyücü * / * 49 Seviye * / * Kurucu Ve Başkan
Masumprensm * / * Savaşçı * / * 49 Seviye * / * Kurucu Ve Başkan
Teamxmasum * / * Şifacı * / * 49 Seviye */ * Kurucu ve Başkan
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Skynet * / * Savaşçı * / * 49 Seviye * / * Lonca Üye Alm Sorumlusu
Skyblue * / * Şifacı * / * 49 Seviye * / * Lonca Üye Alm Sorumlusu
Harbicocuk * / * Büyücü * / * 49 Seviye * / * Lonca Üye Alm Sorumlusu
Lordofking * / * Savaşçı * / * 49 Seviye * / * Lonca üye alım sorumlusu yardımcısı
Horkios * / * Büyücü * / * 49 Seviye * / * Lonca üye alım sorumlusu yardımcısı
Zeusss * / * Savaşçı * / * 49 Seviye * / * Lonca Maden Sorumlusu
Baytarxzty * / * Şifacı * / * 49 Seviye * / * Lonca Maden Sorumlusu
Lancelot * / * Savaşçı * / * 49 Seviye * / * Lonca Üye Gözlemcisi
Muktedir * / * Büyücü * / * 47 Seviye * / * Yönetim Kurulu Üyesi
Seuz * / * Büyücü * / * 49 Seviye * / * Üye
Afat * / * Savaşçı * / * 49 Seviye * / * Üye
Kayzerlexmark * / * Savaşçı * / * 49 Seviye * / * Lonca Forum Sözcüsü
Hiphopstyle * / * Büyücü * / * 49 Seviye * / * Lonca Forum Sözcüsü
Metrik * / * Savaşçı * / * 49 Seviye * / * Lonca Forum Sözcüsü
Tolerans* / * Şifacı * / * 44 Seviye * / * Lonca Forum Sözcüsü
Ancolot * / * Şifacı * / * 49 Seviye * / * Üye
Savaşçıxmelek * / * Savaşçı * / * 49 Seviye * / * Üye
Ancolet * / * Büyücü * / * 49 Seviye * / * Üye
Turkuaz * / * Şifacı * / * 39 Seviye * / * Lonca Üye Gözlemcisi
Tolgacanmax * / * Savaşçı * / * 49 Seviye * / * Lonca Üye Gözlemcisi
Unutulmaz * / * Şifacı * / * 49 Seviye * / * Üye
Berkanbjk * / * Savaşçı * / * 49 Seviye * / * Üye
Sonxebedi * / * Büyücü * / * 49 Seviye * / * Üye
Leadxhealing * / * Şifacı * / * 49 Seviye * / * Üye
Kayzerhammer * / * Savaşcı * / * 49 Seviye * / * Üye
Ecelingeldi * / * Savaşcı * / * 49 Seviye * / * Üye
Ecelin * / * Şifacı * / * 49 Seviye * / * Üye
Roneyy * / * Büyücü * / * 46 Seviye * / * Üye
Emmanauel * / * Şifacı * / * 47 Seviye * / * Üye
Lonca İzinli Listesi
Çako * / * Büyücü * / * 43 Seviye * / * Yönetim Kurulu Üyesi
Çelikturkkk * / * Savaşçı * / * 39 Seviye * / * Yönetim Kurulu Üyesi
Dipteyim * / * Savaşçı * / * 49 Seviye * / * Yönetim Kurulu Üyesi
Kayzertarkan */ * Savaşçı * / * 49 Seviye * / * Üye
Dios * / * Savaşçı * / * 49 Seviye * / * Üye
Loncaya Katılcak Gözlem Altındaki Yeni Üyeler:
Louster * / * Savaşçı * / * 49 Seviye * / * Üye
Lousster * / * Şifacı * / * 42 Seviye * / * Üye
Lauster * / * Büyücü * / * 49 Seviye * / * Üye
Bu İsimler Dışında Hiç Bir Team Üyesi Bulunmamaktadır Bilginize...
Aksi bir durum ile ilgili olarak kesinlikle mesuliyet kabul etmiyoruz!
Not: Tüm Üyelerimizin Alttaki Fotoyu İmzalarının Altına eklemek Zorundadır

İttifakta Olduğumuz Loncalar: Ottomanx /
Güncelleme Yapıldı!!